Black Friday 2017 zaključana tema

poruka: 544
|
čitano: 147.833
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Black Friday 2017
bunda kaže...

Ljudi bok, nisam siguran jel ko napisao, ali u Sancti domenici je PS4 pro 2500kuna.

Kad se učlanite na stranici na njihove newsletter, dobijete još 10% off putem web shopa, tako da sam sebi rješio jednu za 2250 kunića, šta je za pro verziju jako dobro :D

(inace pc preferiram, ali exclusive su exclusive, jos red dead 2 uf uf, a za ove pare nemogu ni graficku posteno zamjenit da mi se isplati xD )

Kako se prijaviti na SD Newsletter??

11 godina
Black Friday 2017

A ono sorry  

Produžili su black friday na black weekend zbog velike potražnje. 

Sad gledam, komplet diskovi i pločice bi me ispali 1100kn  

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
15 godina
gocc01 kaže...

Ima još cajta, Auto Krešo ima 50% popusta na SVE dijelove. 

Naručio sam za Mazdu komplet filtera, 5L Total 5W40 ulja i nove brisače za 350kn. 

Samo web kupnja.

Najbolji popust u kod nas u HR za Black Friday.

Nakupovo sve živo za svoju mazdu. Hvala ti na linku. Pograbili ljudi sve ove mirise za auto 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.11.2017 11:30 (AmonZero).
12 godina
AmonZero kaže...
gocc01 kaže...

Naručio sam za Mazdu komplet filtera, 5L Total 5W40 ulja i nove brisače za 350kn. 

Samo web kupnja.

Nakupovo sve živo za svoju mazdu. Hvala ti na linku. Pograbili ljudi sve ove mirise za auto 

ljudi jel vama dosla kakva potvrda narudzbe?

7 godina
protjeran
Black Friday 2017

PC stolica BALSO 

Ništa od ove stolice za 200kn kako u katalogu stoji da će bit.

Klošari smrdljivi.

16 godina
neaktivan
Samo kod nas, tog ima samo kod nas
7 godina
protjeran
Black Friday 2017

gdje ima za kupiti sobni bicikl za vježbanje da je oko 100 € a da nije njesra ?

Da, JA lično i osobno !
11 godina
1950Killer kaže...
AmonZero kaže...
gocc01 kaže...

Samo web kupnja.

ljudi jel vama dosla kakva potvrda narudzbe?

Sve u spam folderu, ne znam zakaj al pogledaj tamo  

Meni upravi javili da je pošiljka spremna za preuzimanje u Biokovskoj 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
13 godina
Black Friday 2017

Audio pro stigao mi je e-mail za crni petak, i koji su proizvodi na akciji, cijene su jos skuplje nego inace. Stavili su popusti do 90%, nemaju 1 proizvod sa 90% popusta!!!! Uzas!
A nude UAD 2, po istoj cijeni kao i zadnjih 4-5 godina. (isti model), pratim ih pa eto, zaobidjite Audio Pro, u sirokom luku.

everyday i'm shuffling...
14 godina
13 godina
14 godina
honor8 kaže...

PC stolica BALSO 

Klošari smrdljivi.

Baš sam danas bio, na plakatima svi takvi artikli po smiješnoj cijeni, a u dućanu ničeg. Tipična navlakuša samo da te dovuće do dućana, pa da eto kad ovog nema nešto drugo kupiš i pljuneš pare...

14 godina
Black Friday 2017

Imali su stolca ujutro, ja bio u 9 sati, vec sam bio zakasnio, ljudi kampirali ispred Harvey Normana valjda, na kasi bio red 40m, svi uzimali po 2-3 stolca. Vec sam bio zakasnio

WoT IG: RavenHR_
13 godina
David87 kaže...
honor8 kaže...

PC stolica BALSO 

Klošari smrdljivi.

Baš sam danas bio, na plakatima svi takvi artikli po smiješnoj cijeni, a u dućanu ničeg. Tipična navlakuša samo da te dovuće do dućana, pa da eto kad ovog nema nešto drugo kupiš i pljuneš pare...

To sam iskreno i očekivao od trgovine sa onim odvratno glasnim iritantnim reklamama...

Ako nisi zadovoljan sobom okreči ju ponovno
13 godina

Neznam zasto nebi imalo, dosad sam narucivao druge proizvode sa amazona de i sve je ok bilo.

everyday i'm shuffling...
15 godina

Ja također nisam dobio nikakav potvrdni mail (nema ga niti u spamu), al zato sam napravio SS narudžbe kad su mi je odobrili za svaki slučaj.

Kako su ti javili fa ti je pošiljka spremna ? Novim emailom ? Te dali također jave kad su je poslali, pošto sam ja izabrao tu opciju dostave.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.11.2017 20:57 (AmonZero).
11 godina
Black Friday 2017

Zvali su me danas al nisam čuo a mail mi je došao par minuta kasnije da me pokušala kontaktirati al ništa. U spam folder naravno.

10 godina
neaktivan
Luka123 kaže...

Neznam zasto nebi imalo, dosad sam narucivao druge proizvode sa amazona de i sve je ok bilo.

Jebalo vas samozavaravanje, naravno da ne bu bilo dostave tog tableta, barem ne ni po priblizno slicnim uvjetima/pogodnostima koje Amazon nudi i Franzu, odgovorno tvrdim a kako je kasna ura ne moram ni provjeravat.

Jbg civilizirana Europa nas sve vise dozivljava kao poludvljake iz banana drzave treceg svijeta pa se tako i odnosi prema nama.Krivi smo si sami.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.11.2017 3:24 (Statsman).
7 godina
protjeran
Statsman, prvi fakultet u europi je u zadru a na feru je izmisljen internet. To sto je uvijek zelenija trava u susjedevom vrtu mos komotno objesit macku o rep. Kak st gospon, dobar dan gospon se u zagrebu redovito culo dok nismo poceli "uvozit" sve i svasta.
16 godina
Gorstak79 kaže...
Statsman, prvi fakultet u europi je u zadru a na feru je izmisljen internet. To sto je uvijek zelenija trava u susjedevom vrtu mos komotno objesit macku o rep. Kak st gospon, dobar dan gospon se u zagrebu redovito culo dok nismo poceli "uvozit" sve i svasta.

A i ti maglu prodaješ.

So if God has existed forever, you know, what did he do in his spare time? Like, before he made the Earth and everything?
12 godina
neaktivan

Uzeo sam 3 para Air Maxa, dobio ih po 500 kn.

Hvala sto si javio!

16 godina
neaktivan
Statsman kaže...
Luka123 kaže...

Jebalo vas samozavaravanje, naravno da ne bu bilo dostave tog tableta, barem ne ni po priblizno slicnim uvjetima/pogodnostima koje Amazon nudi i Franzu, odgovorno tvrdim a kako je kasna ura ne moram ni provjeravat.

Jbg civilizirana Europa nas sve vise dozivljava kao poludvljake iz banana drzave treceg svijeta pa se tako i odnosi prema nama.Krivi smo si sami.

Ako sam dobro pohvatao jučer u medijima, do kraja sljedeće godine EU uvodi pravilnik (ili kako već to nazvati) po kojem se izjednačavaju svi webshopovi koji djeluju unutar granica EU (trgovinska prava bla bla...), tj. moraju pružiti usluge dostavljanja kupljene robe u sve članice EU. Da bar...

15 godina

Mozda ce dostavljat al ce nabit postarinu do upitne isplativosti barem mislim.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
protjeran
Slusao sam o tome na radiju, onaj nama jos zanimljiiji dio je da ce se cijene dostave smanjiti.
16 godina
Black Friday 2017 - SonusArt
Prodajem Fractal Node 304 za 360kn | http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
12 godina
neaktivan
Re: Black Friday 2017 - SonusArt
16 godina
Re: Black Friday 2017 - SonusArt
Prodajem Fractal Node 304 za 360kn | http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
14 godina
neaktivan
Na feru izmisljen internet :))
16 godina
Kresimir4 kaže...

pa hebote reci gdje si ssd uzeo..

Amazon.de

Nova poruka
E-mail:
Lozinka: