E-Bay Me Izluduje! zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 591
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
E-Bay Me Izluduje!

E ovako.

Prije 4 mijeseca uzeo same nesto s e-baya stop je bogme polijepo kostalo(1.500 eura da budemo precizniji!).

Stvar you u tome da ta stvar uopste nije dosla(nikakva posta nikakvo nista, samo veliki sipak od e-baya kako nas narod voli to da kaze). Narvna hajmo pokusat konaktirati prodavaca....i like se javi kaze da ponovo napisem adresu i tako ja i uradim. Prode 7 dana, opet sipak! Hajd sad zatrazi povrat novca, ali opet se lik javi da se opet pouksa poslati, hajd posto mi vec to trebe i posto sam nasao na e-bayu hajd sta fali da se opet pokusa. Opet dadnem adresu i jos jednom dode veliki SIPAK! Odem u postu, nista! Nikakva koverta, nikakvo nista! Na kraju odem da zatrazim povrat novca al pogodi sta....SIPAK! So obzirom da je vec mjesec proso sad se mogu slikat, jedina opcija je da mi prodavac vrati lovu. Krasno.

Kontaktira se prodavac i taj lik opet hoce ponovo adresu, i posto sam vec da izvinete na izrazu...popusio i zavisim od ovog lika hajd daj mu adresu vise puta na koju uvijek dode jedan ogroman sipak...pardon jedina stvar koja mi je dosla u vezi toga je bio papir iz banke koji kaze da mi je dragi e-bay uzo lovu jos prvog dana narudzbe mada sam ja dobio sipak koji kaze "Hvala sto se kupili stvar koja vam nije dosla, vazno je da smo vam mi to naplatili cim smo stigli a sad to sto vi dobijate sipak vec mjesecima, ko te sisa brate!". I ja opet idiot kontaktiram tog prodavca(jer mi se sve vec popelo na glavu da izvines) da lik prekine transkaciju, posto ja ne mogu jer dragi e-bay bas je dao divan rok dokle se to moze. Ali like haman pojma nema svoj materni jezik i sta "cancel" nesto znaci. Jer taj lik opet navalio sa adresom! Hajd dadnem mu adresu mog brata u Hrvatskoj ovog puta da vidim imal screce sad....opet SIPAK!(haman nemaju pojma gdje je BiH i Hrvatska na mapi, ne znam zasto nisam iznenaden s tim! S obzirom da Ameri nemaju pojma nijednu zemlju koja se ne nalazi u Americi, to je odavna stara cinjenica). 

I ja posaljem zadnji put ovom liku prokletu poruku da prekine a on opet navalio sa adresom.....ma u p**** materinu vise, vec mi se i on i e-bay popeo na glavu!

I sta sad da radim? Za sta sam dao ovoliku lovu? Ah, znam sta. Sad lijep trebam uzeti foto aparat i zajedno sa tom narudzbom i mojim parama(koke je e-bay lijepo capio jos prvog dana) i lijepo se mogu slikati! 

12 godina
Re: E-Bay Me Izluduje!
Prvo si trebo procitati malo ovaj forum ako prvi out narucuhes s ebaya. Tvoja je krivica jer nisi reagovao na vrijene. Ako si platio preko paypala onda otvori case na paypalu i objasni im situaciju. Poruke nemoj brisati nego prilozi uz dokaz. Taj lik je ocito neki muljator, jos jedna greska jer nisi pregledao njegov profil.
http://www.itrevolucija.org/
10 godina
neaktivan
Re: E-Bay Me Izluduje!

Njegov profil sam provjerio i prema sto sam vidio navodno je pouzdan lik.

U kojoj zemlji ta narudzba ide? I to sam provjerio(navodno ide svugdje).

Detalji i ostale pizdarije vezano za ovu narudzbu sam fino provjerio prije nego sto sam cak i pokusao da narucim ista(ipak lova koju sam dao, nije nimalo mala, osim ako da izvines nisi neki milioner koji sere pare). I prije sam kupovao na e-bayu, pretezno sitnice i uvijek bi mi doslo za sedmicu-dvije, zavisi, ovog puta uvijek je dosao sipak kako sam rekeao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2015 0:09 (User569).
18 godina
moderator
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice