Zašto ne vidim bug tržnicu na forumu zaključana tema

poruka: 116
|
čitano: 25.876
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Zašto ne vidim bug tržnicu na forumu
kach kaže...

Kakve su to gluposti da se moras dodatno registrirati ako oces stavit oglas na bug? Taman sam mislio sad napravit jedan,a vidim da nebude nis bilo od toga. Glupa ideja bug,maknite ovo dodatno registrianje jer nema smisla. Neda mi se dodtano registrirati da stavim oglas,radije neka stoji na njuskalu nego da moram jos dodatno tu ispunjavati podatke. 

Netrebaš se dodatno registrirati,moraš samo ostaviti svoje podatke.

سمندری ڈاکو
17 godina
protjeran
Davor kaže...

Mali oglasi se sada nalaze ovdje: http://www.bug.hr/malioglasi/

Tu su se nalazili oduvijek i puno prije forumskog oglasnika. Tako da nema nis novoga.{#}

Steta bilo je lijepo dok je trajao maskenbal{#}

15 godina
neaktivan
Zašto ne vidim bug tržnicu na forumu

Prvi dan kada su proglasili da neće biti više oglasa, makar ih je bilo još 3-5 dana, stavio sam i prodao dvije (2) grafičke kartice u cca 3-4 sata obje na bug malim oglasima.

Ja sam u potpunosti za ovo sa podatcima i ostalo, da također se slažem da bi trebao biti razvrstan kao prije na forumu , grafičke, procesori, ploče , i sl zbog preglednosti i to asap.

Jedina mana koju ja vidim, je ta od kako su maknuli oglasnik , cijene na njušci su brat bratu otišle 20% gore, nazivne cijene koliko na kraju stvarno prodavač traži nisam išao vidjet/isprobat.

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ovo izgleda daleko bolje i funkcionalnije nego onaj stari, natrpani sistem koji je "savršeno" funkcionirao u kombinaciji sa ofrljom tražilicom koja nije mogla nać drvo u šumi (NHF ali stvarno je bila očaj mada se u zadnje vrijeme dobila malo).

Ako ćemo imati oglasnik, onda on mora biti kako spada. Ovo je super sistem, samo da je tu neko polje za feedback gdje bi kupac mogao napisati neku ocjenu prodavača.

Najgore su prošli prevaranti i trollovi jer se sada traže potpuniji podaci. Neka, neka. Tako i treba.

Pola palca za izvedbu (rating sistem fali) i cijeli palac za implementaciju. GG

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
11 1 hvala 0
13 godina

ko je kreten i tko krsi zakon i hoce varati ljude taj ce i dalje varati

pobogu ako znate za onu obitelj iz baranje...uredno godinama varaju ljude i drzava,murja i novine znaju a oni i dalje bahato varaju...sve prevare ispod 1000kn i niko im ne moze nista VIŠE O TOME

a samo naivni ljudi mogu biti prevareni, nisam nikada a poslujem preko 7godina, i necu nikada biti! pamet u glavu,za sve koji su sumljivi, trazi sken osobne barem, a ako te prevari potrosis gorivo,kartu za vlak i naucis ga pameti da vise to nikom ne pomisli napraviti naravno sve u skladu zakona...

meni osobno ovaj princip smeta samo jer to nije forum,a ja visim na forumu a ne na bugovoj stranici i ne da mi se tam klikati i ici na stranicu pa onda ici na forom i ono ako me nesto zanima kaj saljem email prodavacu i dobivam odgovor na email? ma da jos i email moram malo malo provjeravati, hocu,mos mislit...meni je glupo i amen

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 19:44 (FakeDeath).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

FakeDeath tu si upravu ali uplaćivati ljudima na tekući račun je za mene glupost i pitat se hoće li mi poslat ili neće!

Ja nemogu shvatit te naivne ljude koje uplaćuju tako zašto ne s OTKUPNINOM kao što ja radim kad kupujem nešto preko Oglasnika(Njuške itd)!

ON:

Šaljem samo ako uplatite na moj tekući račun!

JA:

Ništa od kupnje jer neželim biti prevaren a jedino kupujem pouzećem(rađe platit 20-30kn više nego škrtarit i nedobit paket)

ON:

Ništa od toga doviđenja!

I šta sad kako njemu vjerovat oće li mi poslat ako mu uplatim-neću kupit i traži dalje!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
dragec0 kaže...

FakeDeath tu si upravu ali uplaćivati ljudima na tekući račun je za mene glupost i pitat se hoće li mi poslat ili neće!

Ja nemogu shvatit te naivne ljude koje uplaćuju tako zašto ne s OTKUPNINOM kao što ja radim kad kupujem nešto preko Oglasnika(Njuške itd)!

ON:

JA:

Ništa od kupnje jer neželim biti prevaren a jedino kupujem pouzećem(rađe platit 20-30kn više nego škrtarit i nedobit paket)

ON:

Ništa od toga doviđenja!

I šta sad kako njemu vjerovat oće li mi poslat ako mu uplatim-neću kupit i traži dalje!

Nakon sto sam par puta i ja bio prevaren ali od strane kupaca niti ja ne saljem pouzecem.

Odnosno saljem ali unaprijed trazim placene troskove postarine ako je stvar jeftinija ili 100kn unaprijed ako je stvar skuplja, dosadilo mi je da ekipa naruci stvar i jos kukaju kako im treba hitno itd...ja posaljem, a paket se nakon 10ak dana vrati meni uz troskove 30-70kn.

Tako da s moje strane ako mozes doc po to u ZG...dodji a ako hoces postom plati unaprijed barem postanske troskove. 

Ne pase ti? Onda produzi dalje {#}

13 godina

Problem je oni koji varaju, i da ti pošalju pouzecem, ako ce te prevariti dobiti ces u paketu ciglu a ne ono što si trebao ;=)

A zbog takvih kretena u svijetu patimo mi pošteni trgovci i to mi najvise smeta

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nema mobilne verzije oglasnika?? Za mene osobno je to ogromni minus :(
14 godina

Mislim da je ovaj mali oglasnik jedan zesci fail, to jest da ga puno manje ljudi koristi. Naprimjer, trenutno imam jedan oglas i dok je bio tu na forumu mi se dnevno obicno javljalo 4-5 zainteresiranih, sada mi se javio 1 u par dana.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 12:28 (gamer34).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
gamer34 kaže...

Mislim da je ovaj mali oglasnik jedan zesci fail, to jest da ga puno manje ljudi koristi. Naprimjer, trenutno imam jedan oglas i dok je bio tu na forumu mi se dnevno obicno javljalo 4-5 zainteresiranih, sada mi se javio 1 u par dana.

Čekaj dok ga lumeni pronađu. {#}

Ja sam si lijepo stavio u Bookmarks http://www.bug.hr/malioglasi/  i nemam nikakvih problema.

Volim sve moderatorice i administratorice !
13 godina

Znam di su,trebam stalno nesto, necu ih uopce ni otvarati... Mislim da tak puno njih reagira :D

Da Bug ima neke provizije po prodaji onda bi se tek zapitali i mozda čitali ovo naše kukanje, ovako ih bas briga :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 17:05 (FakeDeath).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ovo je odličan potez bug. d.o.o za njihove servere.

Nekad odličan oglasnik sa 50ak novih oglasa dnevno se sveo na svega 50 komada u tjedan dana...

Iskreno se nadam da će doći neka nadogradnja koja bi bar automatski ubacivala oglase u forum, da se pregledavaju...

Nekako mi je ovako previše čudno, tako da sam siguran ako se ne prebaci na neki pregledniji način na forum, vjerovatno neću ni pokušavati koristiti isti...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
dragec0 kaže...

ON:

JA:

ON:

Ništa od toga doviđenja!

Može on tebi poslat ciglu pouzećem i opet si prevaren pošto paket ne možeš otvorit prije nego platiš.

Tko je varao, varat će i dalje. Opet država trenira strogoću prestrogim zakonima koji kažnjavaju poštene ljude a zakone nitko ne provodi. Policija bi trebala primat prijave bez obzira na na vrijednost. Ovako kradljivci imaju slobodni prostor i mogu krast dokle žele a pošteni ljudi će na kraju postat žrtve krađe osobnih podataka.

14 godina

Kao i vecini vas zao mi je sto je trznica ukinuta.Znalo se naci dobrog hardwarea za normalnu(realnu) cijenu i od provjerenih prodavaca.

I sad citajuci postove vidim dosta zanimanja za "Malim oglasima",ali ne u ovom obliku u kojem su sada.

Bilo bi uredu da se poradi na uredjenu i preglednosti.Ovako to sve skupa izgleda nabacano i neuredno.

Znaci da se komponente posloze po kategorijama.Kao sto je i bilo u trznici.

Vjerujem da bi bez obzira na dodatnu registraciju bilo bi vise korisnika oglasa.

Ovako nemam volje kopat po onom "dzumbusu",a na njuskalo kad odem...ma bolje da ne pisem znate i sami.

Likovi koji traze za R6870 1300Kn, GT 8500 300Kn....Ludnica.

Apeliram na moderatore,da ako je moguce urede Male oglase kao sto je bila trznica.

Znaci da se mogu ostaviti dojmovi i iskustva vezana za neku stvar koja se prodaje.Izmedju ostalog,vrijedi li ili ne tih novaca koji se traze.

U ovakom obliku kakvim su sad Mali oglasi,ne razlikuju se puno od lihvarskog "Njuskala".

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 12:10 (tadic).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FakeDeath kaže...

Problem je oni koji varaju, i da ti pošalju pouzecem, ako ce te prevariti dobiti ces u paketu ciglu a ne ono što si trebao ;=)

To je istina ali dali kad plaćaš pouzećem mobitel i meni dođe paket-poštar mi daje u ruke ali smijem otvorit samo kad potpišem,platim(nebih li trebalo sumnjivo biti težina cigle 1-2kg i mobitela koji teži 100grama)!

17 godina
to je autor figurativno rekao moze ti staviti bilo sta slicne tezine i jedino ako imas rendgenski vid mozes znati sta je unutra
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
neaktivan
dragec0 kaže...
FakeDeath kaže...

To je istina ali dali kad plaćaš pouzećem mobitel i meni dođe paket-poštar mi daje u ruke ali smijem otvorit samo kad potpišem,platim(nebih li trebalo sumnjivo biti težina cigle 1-2kg i mobitela koji teži 100grama)!

Pa nemora staviti cijelu ciglu ... odreze i stavi 100grama ... pa valjda svi imaju kucnu vagu {#} ... šalu na stranu ... Tko je varao, varat ce i dalje ... smislit ce nacin i rupicu u zakonu .... 

Po meni Bug moderatori su trebali napravit anketu ili pitati kolege forumase sa dosta staza kako bi bilo najbolje i najmanje bolno a ne ovako ...

14 godina
neaktivan

mali oglasi najveća glupost na ovoj stranici, dajte mi crveni, žuti ili rozi karton al tako je i 99% članova se garant slaže sa ovim.

10 0 hvala 0
14 godina
aajduke36 kaže...

mali oglasi najveća glupost na ovoj stranici, dajte mi crveni, žuti ili rozi karton al tako je i 99% članova se garant slaže sa ovim.

Slazem se stobom u potpunosti,i nema razloga da dobijes karton.

Nasi moderatori razmatrju problem.

13 godina

mogo si č metnuti da ljudi ne misle ribe i pecanje :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
15 godina
protjeran

Ja svoj OIB ne dajem.

Tko ima imalo pameta u glavi, zna da se sa tuđim OIB-om može čak podignuti kredit,

tj. staviti nekog da ti bude jamac bez prisutsva te osobe, tako da, f-off s tim.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
16 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Ja svoj OIB ne dajem.

Tko ima imalo pameta u glavi, zna da se sa tuđim OIB-om može čak podignuti kredit,

tj. staviti nekog da ti bude jamac bez prisutsva te osobe, tako da, f-off s tim.

LOL!

Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
13 godina
Don Kihoty kaže...

Ja svoj OIB ne dajem.

{#} netko tko ti zna ime i prezime te adresu moze ti saznati broj osobne,kada si rodjen a tu automatski i tvoj oib

Znaci nitko nije siguran :D

15 godina
Don Kihoty kaže...

Ja svoj OIB ne dajem.

Podignut kredit. Zanimljivo. Covjece dok sam iso otvoriti tekuci i devizni racun trebo sam dati hrpu dokumenata, potvrda itd, a ne samo svoj oib, a ovo jamci to je nekad bilo aktualno vise nije. Slazem se s tim da oib ne bi trebalo davati nikome, ali treba se malo poceti uvesti reda. 

16 godina
neaktivan

{#}

Dragi ljudi, jednostavno zanemarite "bubno sam i ostao živ" post by Don Kihoty.

{#}

Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina

Gle ne treba covjeka odmah "razapet".

Definitivno nije bezazleno ostavljat osobne podatke svugdje.

Bila je cijela emisija "Potrosacki kod" posvecena toj problematici.

Pojedinci su potpisali prazan papir u banci i nakon nekog vremena su im pocele stizati rate kredita na naplatu.

Ne kaze nitko da se to svima dogodilo,i da svi koji imaju pristup vasim podacima imaju namjeru da ih zlorabe.

Dovoljno je da se medju njima nadje samo jedan koji ce izabrat bas tvoje podatke i eto problema.

Opreza nikad dosta.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 13:29 (tadic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne kužim, postavio sam oglas sa slikama oibom itd prije tocno sat vremena i ne znam zasto ga nisu objavili..

Ako je sustav inace tako spor necu se vise niti oglasavat radije odem na njuskalo... užas

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
toxic kaže...

Ne kužim, postavio sam oglas sa slikama oibom itd prije tocno sat vremena i ne znam zasto ga nisu objavili..

Ako je sustav inace tako spor necu se vise niti oglasavat radije odem na njuskalo... užas

Svaki oglas ručno se autorizira od strane članova naše redakcije. Zašto? Zato da ljudi ne bi stavljali budalaštine, pisali neprikladne stvari i da bismo prije objave oglasa lakše nanjušili radi li se o smicalici (te ga u tom slučaju obrisali i eliminirali mogućnost da netko nasjedne i ostane bez novca). Ono što ti nazivaš užasom osobno smatram nekom vrstom besplatnog osiguranja. Ako želiš da ti se oglasi objavljuju odmah, bez čekanja na našu autorizaciju, pretplati se na Bug pa ćeš osim kvalitetnog časopisa također dobiti luksuz trenutne objave oglasa. Hvala i doviđenja!

Selling doors, door to door.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice