Troši ti u prosjeku 40 MB za sat i pol slušanja.
Stranica će u roku par dana, što prije moguće.
Troši ti u prosjeku 40 MB za sat i pol slušanja.
Stranica će u roku par dana, što prije moguće.
Dizajn je odličan, stranica i sve je super!
Samo jedna mala anketica
Radi li vam radio stream na mobitelu?
Oni koji nemaju mboitele ili nisu probavali, molim vas da ne odgovarate na anketu ;)
Napomena - uvest ćemo posebnu stranicu za mobitele ;)
ee, to te ja pitam :D
Dizajn je odličan, stranica i sve je super!
Samo jedna mala anketica
Radi li vam radio stream na mobitelu?
Oni koji nemaju mboitele ili nisu probavali, molim vas da ne odgovarate na anketu ;)
Napomena - uvest ćemo posebnu stranicu za mobitele ;)
Ma napravi odmah aplikaciju za Android!
Odlična ideja, još bolja stranica samo tako nastavite!
Slobodno navrati i naruči koju pjesmu :)
Dizajn i stranica su super napravljene, radio još bolji, vidim ekipa se nađe tu i tamo
Ujutro neke vijesti by mind_challenge oko 7 h :)
Evo ga, da vas obvijestim o nekim novostima. Uskoro slijedi blagi redizajn, stavljamo novi flash player koji pokazuje koja se pjesma pušta, i najveća novost, uvodimo vijesti. Da, dobro ste čuli. Kolega mind_challenge se hrabro javio vodit vijesti, već sutra u pola 8. Imat ćemo i večernje, oko 8, 9, koje ću, ako skupim muda, voditi ja. Dakle, pljesak za kolegu, i svi koji mogu, sutra u pola 8, pravac Dizzy Radio.
Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.
Može link?
i jel ima od naših slavonskih bečaraca pjesama?
Imaš link u mom prijašnjem postu, i bećaraca nema, ali ajde, mind će pustit tebi jednu za dušu sutra, samo ako ćeš nas redovito slušat :D
Hmm ja se krenuo registrirati pa ne dolazi aktivacijiski mail Jel treba biti registriran da mogu chatati? Jer sam ovako probao pa kolko kužim ne ide niš
Hmm ja se krenuo registrirati pa ne dolazi aktivacijiski mail Jel treba biti registriran da mogu chatati? Jer sam ovako probao pa kolko kužim ne ide niš
Ako nisi prijavljen, onda si gost i možeš chatati, ja sam na svoj MSN dobio iste minute aktivacijski e-mail, ne znam do čega je, probaj s drugim..
Stoja, ja ću te aktivirat. I aktivacijski mail je ziher u spam folderu ;)
A na gmailu sam, ček idem pogledati da nije u spam bacio...hahah u spam ga bacio, prvi put dosada sa gmailom da mi je ovakav lapsus...shame on google
Dakle, mind opet vodi vijesti u 8, tune in :D
Dakle, mind opet vodi vijesti u 8, tune in :D
Lijepo lijepo Mogli bi poslije i neku recenziju igre il nečeg drugog pročitat s foruma i tako..
Danas u 10 sati vijesti, samo na Dizzy radiu
da ovoga puta sa pravom pripremom
hvala tebi što si pomogao sastaviti vijesti
Samo bih htio pitati, kad će biti omogućen stream u media playerima?
Ubrzo, vjerojatno već večeras, radim na tome ;)
Ubrzo, vjerojatno već večeras, radim na tome ;)
a novi player?
tako je, apazinjanin sređuj to
Svi na skype dođite hitno je.....
Bok ljudi!Šta je s radiom? Imate skraćeno radno vrijeme ili su vas obaveze spriječile ili nešto treće?