Bug radio

poruka: 223
|
čitano: 39.633
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Bug radio

Nemamo pojma, Hrvoje je vlasnik host servera, a njega nigdje nema.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
Re: Bug radio
Slash 666 kaže...

Nemamo pojma, Hrvoje je vlasnik host servera, a njega nigdje nema.

tako je, danas nitko nije mogao streamati, vjerojatno je server kriv

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
Radio je opet online bilo je problema kao što smo rekli sa serverom ali sada je sve ok u možete navratiti ;)
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
protjeran
Bug radio

Radiiiii :-))))

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Bug radio

Ajmo svi na BOL radio

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Bug radio

Ljudi onima koji su sudjelovali hvala na podršci, onima koji su slušali isto tako... Istina je da zbog nezainteresiranosti, (ne)slušanosti te nekih tehničkih i vremenskih ograničenja (ok i hosting treba platiti, al nagrecalo bi se) Radio Dizzy se gasi. U zadnje vrijeme ja i mind_challenge smo pokušali malo vratiti život u taj projekt vijestima i cijelodnevnim puštanjem glazbe, ali iskreno zbog max. 10 loginova na dan mislim da nema smisla... Bar ne može nitko reći da nismo probali.

Još jednom hvala svima koji su bili uz nas a ovi koji su pljuvali eto nasladite se {#}

poz od eterne ;)

*radio će raditi možda još neko vrijeme, par dana dok ne izađe hosting...

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
Moj PC  
0 1 hvala 6
14 godina
protjeran
eterna luchar kaže...

steta.

ja osobno nisam toliko slusao radio iz dva razloga.prvi je nemogucnost slusanja na iphoneu a drugo su pjesme koje su se pustale(nije po mom gustu)

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
15 godina
neaktivan
Bug radio

Šteta^2  {#}

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Bug radio

jbg, ja sam tek danas preko prozora s aktivnim temama skuzio za vas projekt, mazem cijelo poslijepodne DoTu a u pozadini vas streamam, izbor mjuze fenomenalan, dizajn takodjer rastura, stvarno steta sta niste to malo bolje razglasili okolo jerbo koliko vidim problem nije u kvaliteti vec u promidjbi{#}

evo ja cu malo naspamat po chat roomovima - nikad nije kasno{#}

sretno i respect{#}

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Moj PC  
7 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Da, radio je odlican! Preko vikenda slusam, slusao bih i preko tjedna da ima mobile verzija...
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
15 godina
protjeran
eterna luchar kaže...

Ljudi onima koji su sudjelovali hvala na podršci, onima koji su slušali isto tako... Istina je da zbog nezainteresiranosti, (ne)slušanosti te nekih tehničkih i vremenskih ograničenja (ok i hosting treba platiti, al nagrecalo bi se) Radio Dizzy se gasi. U zadnje vrijeme ja i mind_challenge smo pokušali malo vratiti život u taj projekt vijestima i cijelodnevnim puštanjem glazbe, ali iskreno zbog max. 10 loginova na dan mislim da nema smisla... Bar ne može nitko reći da nismo probali.

Još jednom hvala svima koji su bili uz nas a ovi koji su pljuvali eto nasladite se {#}

poz od eterne ;)

*radio će raditi možda još neko vrijeme, par dana dok ne izađe hosting...

Treba vremena...Ništa nemože proradit preko noći..

WP
16 godina
protjeran
Bug radio

Problem su sljedeči: Projekt ne nosi ništa novaca a uz to je i ilegalan. 

http://dizanje-ratia.info
Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Bug radio

Predlažem da se ova tema izdvoji.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice