Web browser za SE C702

poruka: 11
|
čitano: 2.384
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Web browser za SE C702

ako netko zna kakav dobar web browser za mobitel SE C702 koji je bolji od ovog predinstaliranog na mobitelu i da je besplatan?

ja sam našao operu mini ali nemaju podršku za C702

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Web browser za SE C702

Nema veze... Skini samo verziju koja je prilagođena za SE koji ima rezoluciju ekrana kao tvoj (mislim 320x240), npr. K850 i šljakati će.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Web browser za SE C702
cro_blue kaže...

Nema veze... Skini samo verziju koja je prilagođena za SE koji ima rezoluciju ekrana kao tvoj (mislim 320x240), npr. K850 i šljakati će.

jesi siguran?

da li jede puno promet.a i kakvo je sučelje?

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.8.2009 11:15 (M4X).
16 godina
neaktivan
Web browser za SE C702

da i ja sam siguran.

ovisi kojeg operatera koristis.za tele 2 imas 0.10 kn po prenesenih 100 kb najnize cijene na trzistu.za t-mobile je to nesto vise od 2 kune,dok vip nudi pakete mobilnog interneta po snizenoj cijeni tijekom lijeta.

sve ti pise

na 

www.vipnet.hr

www.tele2.hr

www.t-mobile.hr

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ivan-zd kaže...

da i ja sam siguran.

ovisi kojeg operatera koristis.za tele 2 imas 0.10 kn po prenesenih 100 kb najnize cijene na trzistu.za t-mobile je to nesto vise od 2 kune,dok vip nudi pakete mobilnog interneta po snizenoj cijeni tijekom lijeta.

sve ti pise

na 

www.vipnet.hr

www.tele2.hr

www.t-mobile.hr

koristim 200MB besplatnog surfanjaOsmijeh  od buga i vipa

16 godina
neaktivan
Web browser za SE C702

na tih 200 mb aktivnog MOBILNOG SURFANJA PREKO MOBITELA,bez spajanja na pc mozes racunati bar 2 mjeseca.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ivan-zd kaže...

na tih 200 mb aktivnog MOBILNOG SURFANJA PREKO MOBITELA,bez spajanja na pc mozes racunati bar 2 mjeseca.

ja sam svojih prvih 200MB potrošio za oko 23 dana

17 godina
neaktivan
moderator
M4X kaže...

ako netko zna kakav dobar web browser za mobitel SE C702 koji je bolji od ovog predinstaliranog na mobitelu i da je besplatan?

Opera Mini definitivno ce raditi na C702,ja imam C905 i radi odlicno. A sta fali ugradenom browseru? ( tek onako pitam)

A poet who reads his verse in public may have other nasty habits. Lazarus Long
17 godina
odjavljen
Lazarus Long kaže...
M4X kaže...

Opera Mini definitivno ce raditi na C702,ja imam C905 i radi odlicno. A sta fali ugradenom browseru? ( tek onako pitam)

pa neznam,dosta se hvali opera, pa je valjda i bolja? uostalom zašto je onda i ti koristiš?

16 godina
neaktivan
Web browser za SE C702

fali puno toga.nejasan je,premalo mogucnosti,sporije otvara stranice...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator
M4X kaže...
Lazarus Long kaže...

pa neznam,dosta se hvali opera, pa je valjda i bolja? uostalom zašto je onda i ti koristiš?

Iskreno,ne znam zasto je koristim. Nisam video nista posebno da iskace (Opera) iznad ugradenog. Na nekim stranama je brza tu nema dvojbe. Koristim Operu kada se neka strana blesavi i obrnuto. Na primjer ovaj forum se ne zna ispravno prikazati u ugradenom browseru...i tako

A poet who reads his verse in public may have other nasty habits. Lazarus Long
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice