Torrent slabi upload

poruka: 7
|
čitano: 2.454
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Torrent slabi upload

skidam torrente preko ip torrenta i onda ih naravno moram i ostaviti jos da se uploadaju i sve je radilo normalno al vec duze vrijeme nisam nista skidao sa ip torrentsa a u meduvremenu sam skuzio da se netko izgleda spajao na moj account od ipt-a jer sam deset gigi u minusu a bio sam u plusu...

to sam rjesio uglavnom, al sad postoji drugi problem. posto moram nadoknaditi tih 10 gigi trebam nesto uploadat pa sam skinuo par freeleech stvari sa dobrim omjerom seedsa i peersa da mi se uploada sto vise medutim upload ide jako sporo ili uopce nejde. skinuo sam tri stvari i imaju 200 seedsa 100 peersa, 350 seedsa 170 peersa i 12 seedsa i 10 peersa.

i upload mi je stalno oko 2.3 kb/s i nece vise, dok neki torrent sa pirate baya ide na 28 kb/s. i od ta tri koja sam skinuo na samo jednom mi uopce uploada a na ostala dva je nula tu i tamo nesto sitno dode i traje kojih par minuta i opet padne... u cem je problem i dal uopce mogu nekak do povecat...

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 19:36 (Crokilla).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Torrent slabi upload

Koji torrent klijent koristis, dali ti je port na routeru otvoren?

http://hr-invites.com/ - jedina prava Hrvatska zajednica na kojoj nema chitera, trejdera i ostale gamadi :)
16 godina
neaktivan

bittorrent, je

17 godina
Torrent slabi upload

- otvorenost porta je bitna za spojivost (tvoj klijent za skidanje bittorrent mora imati slobodan put kroz port routera)

- ako si spojiv onda je bitan taj broj leechera i spojenih peerova

- kada nisi spojiv svi leecheri,hajmo reci tebe "zaobilaze" te je nebitan broj peerova koje vidis

- napravi portforward ako nisi spojiv...a to najlakse vidis i na samom trackeru u popisu seedera, pise tvoj nick i jesi li connectible ili ne

teško vrijeme za matore
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Torrent slabi upload

Pauziraj ostale torrente, ostavi samo ta 3 da rade.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Torrent slabi upload

rekao si da skidas sa IPT-a..probaj ovo onda
http://www.iptorrents.com/forums.php?action=viewtopic&topicid=6180

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

hvala, al pocelo mi se opet normalno uploadati pa za sad necu nista dirat