Molim vas da mi preporučite neki kvalitetni program za čišćenje nepotrebnih fileova sa harda i za skeniranje registry-a.Imam win 7 x64.Na xp-u sam prije koristio ccleaner ali neznam da li je on dovoljno dobar i bojim se da nebi izbrisao neke važne fileove..hvala
Program za čišćenje pc-a i registry-a
- poruka: 18
- |
- čitano: 15.089
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
CCleaner je odličan za brzinsko pregledavanje i čišćenje PC-a i neće izbrisati važne fajlove. Za bolje i detaljnije pregledavanje registri baze, oslobađanje prostora na HDD-u, uklanjanju nepotrebnih i prazni foldera itd. tu je odličan besplatan program Glary Utilities.
tune up utilities 2007
tune up utilities 2007
Zašto ne 2009? Ja ga koristim i odličan je
tune up utilities 2007
U potpunosti se slažem. Funkcionalan i lijepo izgleda.
ok hvala
tune up utilities 2007
ja ne bih preporučio ni jedan, jer nakon čišćenja s tim alatom, uvijek mi poslije bude problema
tune up utilities 2007
ja ne bih preporučio ni jedan, jer nakon čišćenja s tim alatom, uvijek mi poslije bude problema
Nikad mi se to nije dogodilo, nikakvi problemi. Jedamput tjedno pokreće mi se 1click Maintance i to popravi većinu problema (čisti registry, defrag diska...) tako da ja niti ne primjetim. Nema nikakvog usporavanja kada je pokrenut Maintance.
ja koristim ccleaner i super je nikad mi nije izbrisao nesto sto mi je vazno
Instalirao sam tuneup i imam jedan problem.Registry cleaner svaki put nađe 91 greške koje onda popravi,ali kada opet pokrenem cleaner ponovo nađe te 91 greške i tako stalno.Nikako da ih se riješim.Jel to normalno ?
Instalirao sam tuneup i imam jedan problem.Registry cleaner svaki put nađe 91 greške koje onda popravi,ali kada opet pokrenem cleaner ponovo nađe te 91 greške i tako stalno.Nikako da ih se riješim.Jel to normalno ?
Defragmentiraj registry. I provjeri da nemaš spyware/adware na kompu.
Ne. Poskeniraj PC s Malwarebytes' Anti-Malwareom.
Koristim malwarebytes i sve je čisto..kako se defragmentira registry ?
Koristim malwarebytes i sve je čisto..kako se defragmentira registry ?
TuneUp utilities -> Increase performance -> TuneUp registry defrag
Neće mi pokrenut registry defrag.Pojavi se poruka "registry defrag has stopped working".Možda zato što mi tuneup radi u compatibility modu jer se normalno neće pokrenuti u windows 7
ni ja ih ne volim,ajde onaj 1-click maintenance je bezopasan,ali kod rada u modulima treba biti oprezan..previše toga nudi za brisanje(npr praznih foldera i sl..),za razliku od njih jedan glary registry repair za registar nikad nije radio štetu..
EDIT:i da..CCleaner za čišćenje diska,sasvim dovoljno..
Neće mi pokrenut registry defrag.Pojavi se poruka "registry defrag has stopped working".Možda zato što mi tuneup radi u compatibility modu jer se normalno neće pokrenuti u windows 7
kod defragmentacije registra treba isključiti rezidentnu zaštitu antivirusa,a možda zeza i firewall..
Meni TuneUp još registry defrag i cleaner još nisu napravili nikakve štete(nadam se da i neće),a čuo sam da je Glary utilities dobar kao što je kolega(LOL) Seneka već spomenuo!