moze li itko mi poslat link za skinut bios na pm ?
ako ne neka mi molim odgovori dali moze na ovu verziju se slobodno stavit bios uz kojeg stoji pcsx2 0.9.5 ?
ima li ikakve razlike u biosu za ove 2 verzije pcsx2 ?
moze li itko mi poslat link za skinut bios na pm ?
ako ne neka mi molim odgovori dali moze na ovu verziju se slobodno stavit bios uz kojeg stoji pcsx2 0.9.5 ?
ima li ikakve razlike u biosu za ove 2 verzije pcsx2 ?
bios je od ps2, a ne od programa. radi na svim verzijama.
BIOS moraš sam iz PS2 dumpati da bi bilo legalno.
mamicu mu meni neće radi skinia sani bios al opet neće
meni radi GT3, al ne kuzim imam 40fps i trza da nemozes igrat jbt. isprobavao kojekakve opcije al ništa.
btw. tekken 4 radi super, bez trzanja. :)
meni radi GT3, al ne kuzim imam 40fps i trza da nemozes igrat jbt. isprobavao kojekakve opcije al ništa.
btw. tekken 4 radi super, bez trzanja. :)
ma ovi me emulator i prije j..
treba imati dosta jak procesor primarno za kolko-tolko ugodno igranje.
-ja npr. igram DBZ Budokai Tenkaichi 3 s VU skipom i GSDX9 0.1.8 pluginom, i tu dobivam 30-35 ( 50 default za PAL igre) FPS, ali normalnu brzinu zbog VU skipa.
sad sam još skinuo Tekken 5, koji bez ikakvih glitcheva radi fullspeed na 4-5 mapa ( dragons nest, burning temple, final stage 1 & 2, urban jungle) a na ostalim nekih 35-40 FPS
-čitam da još koji mjesec i da će imati konačnu verziju emulatora.
- ako vam igra neće, najvjerojatnije je do plugina, za grafu preporučam gsdx ( DX10 radi dosta bolje od DX9), te dosta ovisi o postavkama speedhacksa, i CPU-a.
-puno više o PCSX2 emulatoru i svime vezanim uz to potražite na : forums.ngemu.com/pcsx2-forum
e vidis, meni frame skip i vu skip ne radi. speed hackovi su svi ukljuceni, korstim gsdx plugin i dx10.
A ne znam dali ste čitali po stranici, ali ima popis igara, jeli playable, runable i unrunable. U biti, playable kaže da je moguće doći od početka do kraja s strpljenjem. Emulatori općenito nikad ne daju potpuno željene rezultate (osim onih za konzole prošlog tisučljeća)
treba imati dosta jak procesor primarno za kolko-tolko ugodno igranje.
-ja npr. igram DBZ Budokai Tenkaichi 3 s VU skipom i GSDX9 0.1.8 pluginom, i tu dobivam 30-35 ( 50 default za PAL igre) FPS, ali normalnu brzinu zbog VU skipa.
sad sam još skinuo Tekken 5, koji bez ikakvih glitcheva radi fullspeed na 4-5 mapa ( dragons nest, burning temple, final stage 1 & 2, urban jungle) a na ostalim nekih 35-40 FPS
-čitam da još koji mjesec i da će imati konačnu verziju emulatora.
- ako vam igra neće, najvjerojatnije je do plugina, za grafu preporučam gsdx ( DX10 radi dosta bolje od DX9), te dosta ovisi o postavkama speedhacksa, i CPU-a.
-puno više o PCSX2 emulatoru i svime vezanim uz to potražite na : forums.ngemu.com/pcsx2-forum
eh, pa pogledaj si
da bi na core 2 duo dobio fenomenalnih 52 fps-a :) i to za bas taj dbz