Što se time dobiva? Probao sam jednom Elementum download, ali nisam primijetio da se nešto dogodilo. Kamo on inače sprema te skinute torrente, kada ih skine?
Što se time dobiva? Probao sam jednom Elementum download, ali nisam primijetio da se nešto dogodilo. Kamo on inače sprema te skinute torrente, kada ih skine?
userdata-Database TV32.db
Potvrđujem.
Jedino što na početku treba malo više vremena za procesirati te silne programe. Da li je neko možda "obradio" listu i ostavio samo exyu programe?
Potvrđujem.
Jedino što na početku treba malo više vremena za procesirati te silne programe. Da li je neko možda "obradio" listu i ostavio samo exyu programe?
Ako si odabereš samo jednu od lokalnih regija, onda će ti i TV vodič prikazivati kanale samo za tu regiju. E sad, nisam siguran znači li to da će i ono inicijalno učitavanje biti samo za te programe ili ih ipak učitava za sve. No vodič se definitivno puno brže otvara ako odabereš samo HR, recimo.
Ja još uvijek pokušavam shvatiti ovo skidanje filmova preko Elementuma. Naime, meni se film krene prikazivati nakon što odaberem download i jedan od sourceva. Također, kako omogućiti skidanje na karticu? Gdje Kodiju dati dopuštenje za to? Ne da mi da na kartici izradim ni folder. Mogu skidati samo u unutarnju memoriju. Odnosno, eto, ne mogu :)
Ima li kakva fora za prebacivanje na "sljedeći" kanal bez izlaska u sučelje (tj., na trenutno aktivni popis)? Ono, kao na standardnom televizoru, stisnem neki gumb na daljinskom i prebaci mi na sljedeći viši ili niži kanal na trenutno aktivnoj listi.
Taj tvoj build u odnosu na blue thunder ?
Bolji, lošiji, stabilniji, nestabilniji ?
Iskreno.
Ok, pošteno heh
Nego, tvoj je stabilan na amazon firestick ?
Koje su rezolucije kanala ?
Prvenstveno domaćih, ono, arene, SK itd.
1080, 720. Imas na portalu 4, grupu EX-YU-SPORTS sa oko 50 kanala.
Ponekad, neki nisu. Najstabilni je portal 2, i sa epg-ovima. Ovo je stalker pvr klijent za Kodi, a ako te zanima kako to radi, evo ti link:
Ha! Ja sam doslovno danas guglao "how does pvr stalker work", još uvijek sam fasciniran kako to dobro radi.
@Zivcho Da li se moze birati sa koje portala ce vuci/prikazivati kanale i kako?
Ažuriraš li to u svom buildu koji se instalira preko Wizzarda? Jer skoro mi je lakše reinstalirati build na boxu neko prtljati s xml-om :)
Pokušavam si podesiti radio. Aktivirao sam ga u sučelju, instalirao par dodataka za radio, ali ondje mi se svejedno ne prikazuju kanali.
Tako da moram ručno otići na svaki pojedini addon za radio. Kako bi to trebalo funkcionirati?
I zna li netko u kojoj je grupi kanala VH1?
Mozete preuzeti novi xml sa 10 aktivnih portala
https://archive.org/download/zivchobuilds/settings.xml
Mozete uraditi update pvr klijenta, ali prije toga obrisite u userdata-addon_data pvr.Stalker..... folder
https://archive.org/download/zivchobuilds/pvr.stalker-all.zip
Mislim da je meni automatski update-ao portale (kad sam otvorio Kodi), imam ih sad 10 i 11-ti My portal. Instalirao sam prošli tjedan preko Wizarda i imao sam ih 6 (koliko se sjećam)
Sad ih ima 10, i svi su aktivni.
Sinoc mi je ponudio update na verziju x.5 i stvarno ih ima 10 sad. Mora li se uvijek Fresh install koristiti ili moze i onaj "obicni" install, jer mi kod fresha sve vrati na defaultne vrijednosti. :-(