Kodi Addonsi izdvojena tema

poruka: 3.407
|
čitano: 1.922.701
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
11 godina
neaktivan
Re: Kodi Addonsi
Zivcho kaže...
Dobra 'fora' kod Crew addon-a, je sto film, koji ste pronasli u njemu, na desni klik misa, i izborom 'Elementum download', gledate sa Elementumom.

Što se time dobiva? Probao sam jednom Elementum download, ali nisam primijetio da se nešto dogodilo. Kamo on inače sprema te skinute torrente, kada ih skine?

6 godina
neaktivan
U podesavanj u elementumu, umjsto use memory, stavi lokal disk i dole gdje 'path" unesi folder gje hoces da ide download. Kada kre ne fičm, i kda pritisnes stop, šitsz cete da li zelis nastavito download. Potrvrdis i film se slida u tsj foldet, a Kodi nadtavi sa radom. U tom folderu ce biti i film i torrent file
6 godina
neaktivan
Umjesto use memory stavi use files
16 godina
@Zivcho
Ima koji noviji link za skinuti tvoje stalkere i xml fajlove ?
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2020 10:33 (tintin).
6 godina
neaktivan
Kad bude nesta novo, objavicu. Link za moj folder ns archive.org
https://archive.org/download/zivchobuilds
16 godina
Ima koji da radi na coreelecu?
Probao sam l32 i l64, ali ne rade?

0 0 hvala 0
16 godina
Insatirao sam iz coreelec repo-a i stavio tvoj xml i radi super.
Sad još da malo sredim listu kanala.

1 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
To je linux na arm procesorima, ako se ne varam. Probaj iz libreelec repo-a. Nekome sa foruma je uspjelo da ga instalira na Rp2-LibreElec. Fale mi jos te verzije, pa da komletiram.
16 godina
Sredio sam si listu programa.
Zanima me gdje se ta lista sprema da ju mogu prebaciti na drugi uređaj.

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan

userdata-Database TV32.db

14 godina

Potvrđujem.

Jedino što na početku treba malo više vremena za procesirati te silne programe. Da li je neko možda "obradio" listu i ostavio samo exyu programe?

11 godina
neaktivan
dankec kaže...

Potvrđujem.

Jedino što na početku treba malo više vremena za procesirati te silne programe. Da li je neko možda "obradio" listu i ostavio samo exyu programe?

Ako si odabereš samo jednu od lokalnih regija, onda će ti i TV vodič prikazivati kanale samo za tu regiju. E sad, nisam siguran znači li to da će i ono inicijalno učitavanje biti samo za te programe ili ih ipak učitava za sve. No vodič se definitivno puno brže otvara ako odabereš samo HR, recimo.

Ja još uvijek pokušavam shvatiti ovo skidanje filmova preko Elementuma. Naime, meni se film krene prikazivati nakon što odaberem download i jedan od sourceva. Također, kako omogućiti skidanje na karticu? Gdje Kodiju dati dopuštenje za to? Ne da mi da na kartici izradim ni folder. Mogu skidati samo u unutarnju memoriju. Odnosno, eto, ne mogu :)

Ima li kakva fora za prebacivanje na "sljedeći" kanal bez izlaska u sučelje (tj., na trenutno aktivni popis)? Ono, kao na standardnom televizoru, stisnem neki gumb na daljinskom i prebaci mi na sljedeći viši ili niži kanal na trenutno aktivnoj listi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2020 13:27 (Yo Momma).
6 godina
neaktivan
Imas dugme, desno od stop. Zavisi od maske, koju koristis. Probaj u Andoid file manager-u, da napravis folder na toj kartici. Onda u Elementumu podesi 'download path' na taj folder.
12 godina
protjeran

Taj tvoj build u odnosu na blue thunder ? 

Bolji, lošiji, stabilniji, nestabilniji ?

Iskreno.

6 godina
neaktivan
Pustis film, uradis stop, i Ečementum te pita 'keep download?' potvrdis da yes i on nastavi da skida film u pozadini. U glavnom meniju imas opciju torrents, i tu gčedas sve aktivne torrente.
6 godina
neaktivan
Iskreno, ne kometarisem tudji rad. Stabilnost Kodi-ja generalno ovisi od OS-a na kom radi. Na Linux-u, je nastabilniji rad, a na Windows-ima, ovisi o njegovom stanju.
12 godina
protjeran
Kodi Addonsi

Ok, pošteno heh

Nego, tvoj je stabilan na amazon firestick ?

Koje su rezolucije kanala ?

Prvenstveno domaćih, ono, arene, SK itd.

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan

1080, 720. Imas na portalu 4, grupu EX-YU-SPORTS sa oko 50 kanala.

16 godina
Kako uopće stalker radi?
Nisu svi portali aktivni svo vrijeme?

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan

Ponekad, neki nisu. Najstabilni je portal 2, i sa epg-ovima. Ovo je stalker pvr klijent za Kodi, a ako te zanima kako to radi, evo ti link:

https://flussonic.com/blog/news/about-stalker/

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2020 18:55 (Zivcho).
11 godina
neaktivan
Kodi Addonsi

Ha! Ja sam doslovno danas guglao "how does pvr stalker work", još uvijek sam fasciniran kako to dobro radi.

0 0 hvala 0
11 godina
Kodi Addonsi

@Zivcho Da li se moze birati sa koje portala ce vuci/prikazivati kanale i kako?

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2020 8:09 (10alex).

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Ides na my-addons-pvr client, stalker i configure. U general tab-u imas opciju 'activ portal' i tu povecavas broj ili smanjujes. Trenutno ih ima 11.
6 godina
neaktivan
Sredicu, portale, danas ako stignnem. Neke cu ozbaciti, neke dodati, pa cu podjeliti xml file, kao ranije.
11 godina
neaktivan
Zivcho kaže...
Sredicu, portale, danas ako stignnem. Neke cu ozbaciti, neke dodati, pa cu podjeliti xml file, kao ranije.

Ažuriraš li to u svom buildu koji se instalira preko Wizzarda? Jer skoro mi je lakše reinstalirati build na boxu neko prtljati s xml-om :)

Pokušavam si podesiti radio. Aktivirao sam ga u sučelju, instalirao par dodataka za radio, ali ondje mi se svejedno ne prikazuju kanali.

Tako da moram ručno otići na svaki pojedini addon za radio. Kako bi to trebalo funkcionirati?

I zna li netko u kojoj je grupi kanala VH1?

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2020 13:38 (Yo Momma).
6 godina
neaktivan
Kodi Addonsi

Mozete preuzeti novi xml sa 10 aktivnih portala

https://archive.org/download/zivchobuilds/settings.xml

Mozete uraditi update pvr klijenta, ali prije toga obrisite u userdata-addon_data pvr.Stalker..... folder

https://archive.org/download/zivchobuilds/pvr.stalker-all.zip

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2020 17:27 (Zivcho).
Moj PC  
0 0 hvala 2
11 godina
Kodi Addonsi

Mislim da je meni automatski update-ao portale (kad sam otvorio Kodi), imam ih sad 10 i 11-ti My portal. Instalirao sam prošli tjedan preko Wizarda i imao sam ih 6 (koliko se sjećam)

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan

Sad ih ima 10, i svi su aktivni.

11 godina
Kodi Addonsi

Sinoc mi je ponudio update na verziju x.5 i stvarno ih ima 10 sad. Mora li se uvijek Fresh install koristiti ili moze i onaj "obicni" install, jer mi kod fresha sve vrati na defaultne vrijednosti. :-(

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Idi na install, pa ce ti sacuvati tvoje pistavke. Mozes i sam wizard konfigurisati.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice