Treba mi pomoć vezano za sport stream, imao sam DevilsSports i još jedan (zaboravio koji) međutim ni jedan stream neće da se pokrene . Zanimaju me američki sportovi prvenstveno: MLB,NFL,NBA,NHL,UFC
za NBA,NHL,MLB i NFL imaš Pro Sport add-on
Treba mi pomoć vezano za sport stream, imao sam DevilsSports i još jedan (zaboravio koji) međutim ni jedan stream neće da se pokrene . Zanimaju me američki sportovi prvenstveno: MLB,NFL,NBA,NHL,UFC
za NBA,NHL,MLB i NFL imaš Pro Sport add-on
0 bodova, niti jedan neće da se pokrene. Uvijek izbacuje grešku kad odem na neku utakmicu. Ili se ne desi ništa ili izbaci playback faild...
A Phoenix Sports?
Kako na KODIu namjestiti da cache sprema na drugu particiju? Imam SSD pa ne zelim da mi tamo zapisuje cache.
Nikako ne mogu naći pravu informaciju...
Jel radi nekome Auto Subs na Krypton verziji? Meni ga nije htio instalirati...
Jel zna itko kako da napravim da iptv simple client ako neradi stream odmah od nekog programa ili nestane net ide dalje po listi na iduci program ili da stopira a ne da zamrzne da moram 30sec cekat uvijek na vlc to radi super ali mi je vlc nepraktican
Jel netko upoznat, gledanje TV-a, kao i ostalog sadržaja preko kodia, je li to spada u legalis ili nelegalis i kako doći do liste koja nešto i traje, jer sve koje sam do sad probao, pola od navedenih programa uopće ne rade a i to što radi prestane za neko vrijeme. Hvala
Gledanje jos uvijek nije ilegalno i kaznjivo a liste ako hoces da traju moras platiti ja koristim od nextgen tv clan na forumu ima internet stranicu pa mozes pogledati test je besplatan a lista 7 eura mjesec dana. Ima i drugih prodavaca pa izaberi
Gledanje jos uvijek nije ilegalno i kaznjivo a liste ako hoces da traju moras platiti ja koristim od nextgen tv clan na forumu ima internet stranicu pa mozes pogledati test je besplatan a lista 7 eura mjesec dana. Ima i drugih prodavaca pa izaberi
znaci ta trgovina listom je legalna?
znaci ta trgovina listom je legalna?
Dali je samo trgovanje na takav nacin legalno neznam. Ali gledanje nije kaznjivo. Pitaj prodavaca mozda ti on bolje objasni
Jel radi nekome Auto Subs na Krypton verziji? Meni ga nije htio instalirati...
Problem je bio kod svih add on-ova na Krypton Beta 5 verziji (nije moguće instalirati niti napraviti update - čak je i naveden na službenom blogu kao "Known problem").
Rješenje je prilično jednostavno - u folderu %appdata%/kodi/ treba kreirati novi folder naziva temp i nakon toga sve radi bez problema.
Haj, trebam malu pomoc;
Instalirao sam Kodi na Sony TV Android i slijedio uputstva za instalaciju Genesisa, prosao instal from repository ali kad trebam instslirat sam genesis javlja mi poruku da je neuspjela instalacija.
Dal ima negdje step by step kako omoguciti na Android TVu sve te điđe miđe?
Hvala!
Haj, trebam malu pomoc;
Instalirao sam Kodi na Sony TV Android i slijedio uputstva za instalaciju Genesisa, prosao instal from repository ali kad trebam instslirat sam genesis javlja mi poruku da je neuspjela instalacija.
Hvala!
kao prvo nemoj instalirati Genisis, ne radi neko vrijeme, sad svi koriste exodus.
Instaliraj si fusion za kodi tamo imaš sve dodatke, tamo nađeš exodus i instaliraš .
Ako nije popravljeno treba ostaviti Kodi na engleskom da nađe streamove iz prve
Haj, trebam malu pomoc;
Hvala!
Gdje si pobogu Genesis našao?! Pa taj addon ne radi, ima možda već i godinu dana.
za mene previše nepotrebnih i često nefunkcionalnih stvari
da li je ikako moguće gledati sve sadržaje sa hrti aplikacije preko kodi-a? imam COD ali tu nema svih zadržaja, bar ih ja nisam uspia nać
Da da ima sve ali najvise onih koji ne rade.lik je samo bezveze nabubao unutra pa se vi hebite.
Sto se tice EXYU TV ok program ALI cesto programi znaju stekati a vec i ptice na granama znaju da nakon gledanja duze od par min izbaci te pa ponovno moras kliknuti na program.
Svao malo neto popravljaju.sada vec ima novi koji se zove exyu free tv gdje se kao moras registrirati ali sifru i nick name svi dobivaju istu
Slazem se ovo zs Osijek build.. Mislim svaka cast sto je netko ulozio truda u to, ali previse nepotrebnih stvari, instaliras si addon installer i instaliras 5-6 dodataka(vise ti ne treba), ja koristim Exodus(filmovi/serije),p2p sports za gledanje bilo kojeg sporta(ja najvise za nogomet), HD Sports(za americke sportove, ja za NBA), ja eto koristim 3, instaliras si jos 2-3 ako ti bas trebaju tako za programe i to je to, u Osijek build je sve ubaceno, a sumnjam da je ono sve sto nekome treba, a cak nekih stvari fali(bar meni)
Zašto nema na Exodusu ili Spectu The Big Bang Theory 10 sezona? Nestalo skroz... Jel to sam kod mene nešta ili...?
Zašto nema na Exodusu ili Spectu The Big Bang Theory 10 sezona? Nestalo skroz... Jel to sam kod mene nešta ili...?
ni kod mene više nema u Exodusu, al ima u SALTS,Velocity i The Royal we
kod mene ima (u watchlisti)
Jel vama radi exodus? Meni ne, kad udem u njega vise nista ne reagira, na sta god kliknes nista, kao da nema niceg... Jel bio mozda neki update ili nesto?
Od kad vam to ne radi? Ja sinoć gledao Mars na Exodusu bez problema...
Možda se nešto od danas sprčkalo...vidjet ću kad dođem s posla.
Exodus ver 2.021 radi bez problema na 16.1. Ne vidi nikakvo novije azuriranje...
EDIT: Sigurno je zadnja verzija, update od 27.11
Od nedjelje mi ne radi... Probat cu popodne kad dodem sa posla...
Minix ima prilagođeni XBMC(koja verzija ne znam napamet), da probaš "obični" Kodi instalirat s trgovine(probaj i arm verziju sa stranice)?
Ljudi trebam pomoć
u njemačkoj sam sada
dal postoji mogućnost da preko Kodi-a gledam HRV kanale
LP
ako može tutorijal u PP