Kodi Addonsi izdvojena tema

poruka: 3.407
|
čitano: 1.923.155
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
17 godina
neaktivan
Re: XBMC(KODI) Addonsi
Sheldon Cooper Ph.D kaže...

Treba mi pomoć vezano za sport stream, imao sam DevilsSports i još jedan (zaboravio koji)  međutim ni jedan stream neće da se pokrene . Zanimaju me američki sportovi prvenstveno: MLB,NFL,NBA,NHL,UFC

za NBA,NHL,MLB i NFL imaš Pro Sport add-on

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2016 22:58 (Wolverine).
14 godina
Sheldon Cooper Ph.D kaže...

0 bodova, niti jedan neće da se pokrene. Uvijek izbacuje grešku kad odem na neku utakmicu. Ili se ne desi ništa ili izbaci playback faild...

A Phoenix Sports?

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Kako na KODIu namjestiti da cache sprema na drugu particiju? Imam SSD pa ne zelim da mi tamo zapisuje cache.
Nikako ne mogu naći pravu informaciju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Jel radi nekome Auto Subs na Krypton verziji? Meni ga nije htio instalirati...

0 0 hvala 0
15 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Jel zna itko kako da napravim da iptv simple client ako neradi stream odmah od nekog programa ili nestane net ide dalje po listi na iduci program ili da stopira a ne da zamrzne da moram 30sec cekat uvijek na vlc to radi super ali mi je vlc nepraktican

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Jel netko upoznat,  gledanje TV-a, kao i ostalog sadržaja preko kodia,  je li to spada u legalis ili nelegalis i kako doći do liste koja nešto i traje, jer sve koje sam do sad probao,  pola od navedenih programa uopće ne rade a i to što radi prestane za neko vrijeme. Hvala

Spija
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Gledanje jos uvijek nije ilegalno i kaznjivo a liste ako hoces da traju moras platiti ja koristim od nextgen tv clan na forumu ima internet stranicu pa mozes pogledati test je besplatan a lista 7 eura mjesec dana.  Ima i drugih prodavaca pa izaberi

15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Gledanje jos uvijek nije ilegalno i kaznjivo a liste ako hoces da traju moras platiti ja koristim od nextgen tv clan na forumu ima internet stranicu pa mozes pogledati test je besplatan a lista 7 eura mjesec dana.  Ima i drugih prodavaca pa izaberi

znaci ta trgovina listom je legalna?

Spija
13 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Za sve one koji muku muče sa pronalaskom domaćih kanala otkad Croatia on Demand ne radi, imate ovo EXYU TV. Ima čak i sportklub 1,2 u hd-u, ponekad malo zezaju programi (kasni zvuk za slikom - zanemarivo). Ali u svakom slučaju dobro rješenje. :)

2 0 hvala 0
15 godina
SPIJA kaže...
CroVandal kaže...

znaci ta trgovina listom je legalna?

Dali je samo trgovanje na takav nacin legalno neznam.  Ali gledanje nije kaznjivo. Pitaj prodavaca mozda ti on bolje objasni

15 godina
kipo kaže...

Jel radi nekome Auto Subs na Krypton verziji? Meni ga nije htio instalirati...

Problem je bio kod svih add on-ova na Krypton Beta 5 verziji (nije moguće instalirati niti napraviti update - čak je i naveden na službenom blogu kao "Known problem").
Rješenje je prilično jednostavno - u folderu %appdata%/kodi/ treba kreirati novi folder naziva temp i nakon toga sve radi bez problema.

11 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Haj, trebam malu pomoc; 

Instalirao sam Kodi na Sony TV Android i slijedio uputstva za instalaciju Genesisa, prosao instal from repository ali kad trebam instslirat sam genesis javlja mi poruku da je neuspjela instalacija. 

Dal ima negdje step by step kako omoguciti na Android TVu sve te điđe miđe? 

Hvala!

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gocc01 kaže...

Haj, trebam malu pomoc; 

Instalirao sam Kodi na Sony TV Android i slijedio uputstva za instalaciju Genesisa, prosao instal from repository ali kad trebam instslirat sam genesis javlja mi poruku da je neuspjela instalacija. 

Hvala!

kao prvo nemoj instalirati Genisis, ne radi neko vrijeme, sad svi koriste exodus.

Instaliraj si fusion za kodi tamo imaš sve dodatke, tamo nađeš exodus i instaliraš .

Ako nije popravljeno treba ostaviti Kodi na engleskom da nađe streamove iz prve

15 godina
gocc01 kaže...

Haj, trebam malu pomoc; 

Hvala!

Gdje si pobogu Genesis našao?! Pa taj addon ne radi, ima možda već i godinu dana.

Samo Exodus ili Specto dolazi u obzir.

BF Nick: Xtreme_Switch
9 godina
Ma pukni Osijek build i imaš sve.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gogo222 kaže...
Ma pukni Osijek build i imaš sve.

za mene previše nepotrebnih i često nefunkcionalnih stvari

9 godina
Baš suprotno, odličan je, ima sve.
12 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

da li je ikako moguće gledati sve sadržaje sa hrti aplikacije preko kodi-a? imam COD ali tu nema svih zadržaja, bar ih ja nisam uspia nać

0 0 hvala 0
13 godina
Gogo222 kaže...
Baš suprotno, odličan je, ima sve.

Da da ima sve ali najvise onih koji ne rade.lik je samo bezveze nabubao unutra pa se vi hebite.

Sto se tice EXYU TV ok program ALI cesto programi znaju stekati a vec i ptice na granama znaju da nakon gledanja duze od par min izbaci te pa ponovno moras kliknuti na program.

Svao malo neto popravljaju.sada vec ima novi koji se zove exyu free tv gdje se kao moras registrirati ali sifru i nick name svi dobivaju istu

15 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Slazem se ovo zs Osijek build.. Mislim svaka cast sto je netko ulozio truda u to, ali previse nepotrebnih stvari, instaliras si addon installer i instaliras 5-6 dodataka(vise ti ne treba), ja koristim Exodus(filmovi/serije),p2p sports za gledanje bilo kojeg sporta(ja najvise za nogomet), HD Sports(za americke sportove, ja za NBA), ja eto koristim 3, instaliras si jos 2-3 ako ti bas trebaju tako za programe i to je to, u Osijek build je sve ubaceno, a sumnjam da je ono sve sto nekome treba, a cak nekih stvari fali(bar meni)

3 0 hvala 0
15 godina

Zašto nema na Exodusu ili Spectu The Big Bang Theory 10 sezona? Nestalo skroz... Jel to sam kod mene nešta ili...?

17 godina
neaktivan
Switch kaže...

Zašto nema na Exodusu ili Spectu The Big Bang Theory 10 sezona? Nestalo skroz... Jel to sam kod mene nešta ili...?

ni kod mene više nema u Exodusu, al ima u SALTS,Velocity i The Royal we

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2016 23:25 (Wolverine).
16 godina
Switch kaže...

kod mene ima (u watchlisti)

13 godina
XBMC(KODI) Addonsi
Kako da azuriram tvaddons.ag. Imam repo od natka instaliran nece mi vise linkove hvata exodus icefilms phoenix nista neradi. Kaze doslo je do greske pfilikom dohvacanja skripte ili tako nesto. I zo sam manualno isao svaki addon aturirati na svima error.

Da i staliram radije osijek build ovaj? Zanimaju me i tv programi history, national geographic i slicno.

Imam Minix Neo onaj jaci model mislim da je X8. Pokusai azurirati kaze da je zadnja vezija instalirana. Da li mozda trevam azurirati XMBC??
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Jel vama radi exodus? Meni ne, kad udem u njega vise nista ne reagira, na sta god kliknes nista, kao da nema niceg... Jel bio mozda neki update ili nesto?

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
15 godina

Od kad vam to ne radi? Ja sinoć gledao Mars na Exodusu bez problema...

Možda se nešto od danas sprčkalo...vidjet ću kad dođem s posla.

12 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Exodus ver 2.021 radi bez problema na 16.1. Ne vidi nikakvo novije azuriranje...

EDIT: Sigurno je zadnja verzija, update od 27.11

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2016 10:03 (om-prat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Od nedjelje mi ne radi... Probat cu popodne kad dodem sa posla...

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
12 godina
Luka123 kaže...
Kako da azuriram tvaddons.ag. Imam repo od natka instaliran nece mi vise linkove hvata exodus icefilms phoenix nista neradi. Kaze doslo je do greske pfilikom dohvacanja skripte ili tako nesto. I zo sam manualno isao svaki addon aturirati na svima error.

Da i staliram radije osijek build ovaj? Zanimaju me i tv programi history, national geographic i slicno.

Imam Minix Neo onaj jaci model mislim da je X8. Pokusai azurirati kaze da je zadnja vezija instalirana. Da li mozda trevam azurirati XMBC??

Minix ima prilagođeni XBMC(koja verzija ne znam napamet), da probaš "obični" Kodi instalirat s trgovine(probaj i arm verziju sa stranice)?

15 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Ljudi trebam pomoć
u njemačkoj sam sada
dal postoji mogućnost da preko Kodi-a gledam HRV kanale
LP
ako može tutorijal u PP

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice