Kodi Addonsi izdvojena tema

poruka: 3.407
|
čitano: 1.928.393
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
11 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Instalirati Plexus i P2PStreams..Također i Sportdevil addon..

Nema sporta kojeg nema..

4 0 hvala 7
10 godina
neaktivan
Re: XBMC(KODI) Addonsi

Phoenix - > Valhala -> Live TV -> Live Games 

ima sve utakmice premier lige u HD rezoluciji

kodi repo -> https://www.dropbox.com/s/32ztsnsgs424sqt/repository.natko1412-1.0.0.zip?dl=0
14 godina
neaktivan
natko1412 kaže...

Ae natko ti si pametan decko reci mi.Ja npr hocu gledat neku tekmu,pocinje npr u 20h,odem na rojadirect.me,nadjem je,upalim i pogledam u HD,i tako bilo koju tekmu jer su sve tamo.Naravno ovi veci klubovi su uvijek u HD,znaci nikakvi problemi,puno ljudi gleda tamo i ne steka mi.Takodjer ako ne stignem pogledat,odem na tu stranicu,skinem utakmicu i pogledam ju.Govorim o vecim klubovima,nize lige itd nisam gledao.Treba imati ace stream za to.Ima li sta bolje?

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2016 17:51 (Blade Runner31).
10 godina
neaktivan

Svakom je najbolje ono sto je njemu najbolje :)

Netko zeli gledati preko android boxa, ili tableta ili slicno pa je prakticniji Kodi. Ali slazem se da ako se gleda na računalu, pouzdanije je gledati preko aceplayera, iako i Kodi ima Plexus za torrente.

Ponavljam, svatko radi kako je njemu najbolje (ja gledam premier ligu na phoenixu (nisu preko acestreama), ostalo na svom addonu Castaway koji ima SD http i rtmp streamove, a i HD acestream i plexus linkove, takoder ima i snimke utakmica). Ako si zadovoljan trenutnim, nemas šta mijenjat. Ja sam u nedostatku dobih sporskiht addona odlucio napraviti svoj, ali i on je daleko od savrsenog naravno

kodi repo -> https://www.dropbox.com/s/32ztsnsgs424sqt/repository.natko1412-1.0.0.zip?dl=0
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2016 20:28 (natko1412).
14 godina
neaktivan
natko1412 kaže...

Svakom je najbolje ono sto je njemu najbolje :)

Netko zeli gledati preko android boxa, ili tableta ili slicno pa je prakticniji Kodi. Ali slazem se da ako se gleda na računalu, pouzdanije je gledati preko aceplayera, iako i Kodi ima Plexus za torrente.

Ponavljam, svatko radi kako je njemu najbolje (ja gledam premier ligu na phoenixu (nisu preko acestreama), ostalo na svom addonu Castaway koji ima SD http i rtmp streamove, a i HD acestream i plexus linkove, takoder ima i snimke utakmica). Ako si zadovoljan trenutnim, nemas šta mijenjat. Ja sam u nedostatku dobih sporskiht addona odlucio napraviti svoj, ali i on je daleko od savrsenog naravno

Da ovisi sta ko gleda,ma je svatko nek si gleda gdje mu odgovara.Ja obicno gledam ove ajmo rec vece utakmice pa mi je ovo super i najbitnije ne steka mi fala bogu

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2016 0:57 (Blade Runner31).
13 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

TV COBRA 2016 - IPTV STALKER CLONE - KODI / XBMC

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

koji je repo za phoenix?

i jel postoji negdje neki sajt ili nešto za provjeravati updejtove u kojem repozitoriju se nalazi koji addon. znači nekad jedan addon bude u jednom pa ga presele u drugog pa ga tamo apdejtaju a neki ljudi imaju instalirani iz onog starog repoa ili pokušavaju ga naći ponovo u tom starom a nema ga i tako to

nadam se da ste skužili pitanje

0 0 hvala 0
14 godina
natko1412 kaže...

Kod mene Phoenix - > Valhala ->... prazno !?

15 godina
ne samo vlhl.. i rockcrusher.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2016 20:17 (pastorrr).
12 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Meni to nikako ne radi, probao par kanala to sve trza previše, i ostane bez zvuka nakon par sec, sportdevil mi uopće niš ne radi, dal treba nešto podesiti?

Chill Now And Forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Zbog čega mi se događa kad gledam film preko Salts-a da mi počne štekati. Kad se to dogodi pritisnem pauzu i nakon nekoliko sekundi sve je opet normalno. Dali je to zbog buffera, internet veze? Adok gledam Hd preko filmovite ili neokina ili lokalni hd koji je na disku sve je normalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Najvjerojatnije zbog bandwidtha na serverskoj strani, od kud skidas film.
9 godina
neaktivan
Dan1234567890 kaže...
Najvjerojatnije zbog bandwidtha na serverskoj strani, od kud skidas film.

U slatsu stisnem na neki link

10 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Još jedna loša vijest ovih dana. Phoenix addon ostaje bez Woodya, po meni jednog od najboljih uređivača koji je imao dosta live tv programa i sporta.

https://twitter.com/woody_is_back

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Molio bih Vas što više informacija u vezi kodi tv :)))

Novi sam korisnik KODI TV, 

Imam problem sto se tiče nekih kanala, npr. dokumentarni paketi (national, discovery, animal) i sportski paketi arena 1 2 3 4, sp klub, naravno na nasim titlovimai hrv. komen. šteka mi dosta!!!!

imam brzinu 4 m/bita t-com, jel utječe brzina, a ostale kanale npr. nova tv, hrt, pink i ostalo lovi bez problema....

Jel bih trebao povecati brzinu na 10 m. bita?

I gdje ima dobrih sportski paketa da mogu pratiti englesku i sšanjolsku ligu da ne šteka i ako je moguce sa nasim komentatorom?

I molim da mi netko objasnii proceduru oko ubacivanja titlova na hrv?

hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2016 18:14 (Ambush).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Molim link za sport klub 1 2 i 3 sa nasim komentatorom!!

Damogu gledatii šanjoslku ligu i englsku!

Puno hvala

0 0 hvala 0
16 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Kako u kodiju (14.2) napraviti prijavu na podnapisi.net?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

LJUDI MOLIM VAS POMAGAJTE :D 

Imam problem s pokretanjem acestreama i plexusa, pregledao sam 100 tutoriala i videa. Prvo kad sam instalirao p2p kada pokrenem acestream kaze vtorrent not found, onda sam probao s plexusom, ista stvar, nakon toga sam našao da pod setting LIST/PARSERS treba ubacit http://bit.ly/allparsersi da bi to bilo to. Probao tada i opet ništa, nakon toga našao video od nekog hushama di skineš repo njegov i tamo ima installer za p2p i plexus fix. Prije te instalacije morao uninstall svoje, instalirao ja to resetirao kodi, otišao pod sportsdevil pod livesport.ru našao neki acestream i kad ono radi, još sam nešto probavao i sve je radilo. Nakon što startaš acestream link, dolje u desnom kutu desktopa na alatnoj traki se palio programčić acestream engine. Bio sam glup pa sam išao tamo pod opcije i rihtao buffering što sam vidio na yt da bolje učitava, ali radilo je i poslje toga. Poslje sam ugasio lap, opet upalio te više neće raditi, za popizdit, deinstalirao sve opet instalirao i to 2 puta sve na novo ubacivao i ništa???? POMOČ MOLIM, znam da je radilo a sad neće!!! Opet sam dosao do toga da krene prozorčić i piše starting stream engine i tak stoji, neće mi upalit taj pod program od acestream engina koji se palio te sam ga vidio na alatnoj traci, što ga zeza? Zašto ga neće upalit?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mučenik Al Akse kaže...

Ma ja sam napravio pa mi je opet isto,prijevoda na kapaljku,najvise na opensubtitles.org i titlovi ih nadje i to je to.Ako bas zelis odes na stranicu podnatpisa,registriras se i to upises u Kodi

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 18:06 (Blade Runner31).
15 godina
Ambush kaže...

Imam problem sto se tiče nekih kanala, npr. dokumentarni paketi (national, discovery, animal) i sportski paketi arena 1 2 3 4, sp klub, naravno na nasim titlovimai hrv. komen. šteka mi dosta!!!!

imam brzinu 4 m/bita t-com, jel utječe brzina, a ostale kanale npr. nova tv, hrt, pink i ostalo lovi bez problema....

hvala

Navodno se radi o "throttling-u" KODI streamova od strane HT-a. Pročitaj ovo. A može biti i nešto drugo. Naprimjer, opterećenost servera, sporija internet veza... 4 Mbit je dovoljno za stream SD kvalitete. Za HD 5-10 Mbit.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 19:44 (D1001).
16 godina
odjavljen
Nema nikakvog throttlinga, o čemu ti? Imaš neki dokaz?
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
Sum_of_all_fears kaže...
Nema nikakvog throttlinga, o čemu ti? Imaš neki dokaz?

Zato sam i napisao navodni throttling. Osobno ne mogu provjeriti, jer sam na drugoj mreži.
Mogu samo navesti da je isti problem koji su naveli i forumaši na kodi.com.hr imao i moj prijatelj. Bio kod njega i kada se spaja preko vpn-a (Hotspot Shield), sve radi. Bez vpn-a šteka. Ima 10 Mbit vezu prema netu.

Pročitaj njihove postove od 2.2.2016. prema novijima. Link sam stavio u prošloj poruci.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 21:30 (D1001).
16 godina
odjavljen

Onda ostaje na tom "navodno" jer ja sam eto na T-Comu i nema nikakvog throttlinga, sve radi uredno.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
9 godina
neaktivan
Ambush kaže...

I gdje ima dobrih sportski paketa da mogu pratiti englesku i sšanjolsku ligu da ne šteka i ako je moguce sa nasim komentatorom?

hvala

preko čega gledaš novu tv na kodiju??

14 godina
gorc kaže...
Ambush kaže...

hvala

Da trebao bi povećati brzinu, makar na 10 

13 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

od ekipe koja je stvorila genesis stize novi

Exodus - New Genesis

3 0 hvala 3
16 godina
Blade Runner31 kaže...
mučenik Al Akse kaže...

Ma ja sam napravio pa mi je opet isto,prijevoda na kapaljku,najvise na opensubtitles.org i titlovi ih nadje i to je to.Ako bas zelis odes na stranicu podnatpisa,registriras se i to upises u Kodi

Da, ali di u Kodiju upisat?

14 godina
neaktivan

Evo prebacio se na 10 m.bita brzina i nista od toga!

14 godina
neaktivan

Istina, ja sada imam brzinu 10 mbita i t com, promijenio hot spot i sada sljaka...t-com najveca djubrd

14 godina
neaktivan

NIti neznam prkeo cega mogu gledati novu tv? ima dosta nasih kanala ali novu tv preko croatia on demand nemam

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice