Kodi Addonsi izdvojena tema

poruka: 3.407
|
čitano: 1.928.237
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
9 godina
neaktivan
Re: XBMC(KODI) Addonsi

sve pet.....to sam sve upalio....na tv LGSMART SHARE se nalazi KODI ali kako sad pokrenuti streaming ?

13 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

NOVI GENESIS

2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

ne radi mi taj novi genesis, prvo treba mu jako puno vrimena da se skine, a kad se skine ne radi

proradia

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2016 23:38 (xDISORDERx).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nije službeni novi genesis,nego netko je samo preradio original tako da postoji šansa da sadrži zlonamjerne dijelove..ali i ne mora biti tako...

1 0 hvala 0
12 godina
sas01 kaže...

sve pet.....to sam sve upalio....na tv LGSMART SHARE se nalazi KODI ali kako sad pokrenuti streaming ?

O.k udes u Kodi unutar imas video i music library....nades sta zelis gledat i pokrenes. Samo ono za to triba bit upaljen Kodi ako se ne varam...tako da mi nije nesto ta opcija. Inace ako vec zelis stremat s pc-a bolji izbor je plex server na pc-u...i client na tv-u. Puno preglednije i ljepse sucelje od Lg SS-a. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2016 13:51 (om-prat).
10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Addon od našeg natka Castaway je uvršten u top 20 addonova preporučenih za kodi, vjerujem da je to za svaku pohvalu u svakom slučaju, 

SVAKA ČAST NATKO

https://www.tvaddons.ag/kodi-addons-2016/

14 0 hvala 4
15 godina

Na koju foru je 1Channel prvi? Kad je Genesis crko probao sam taj 1 channel i bio također živi užaš. U odnosu na salts je smeće. Jel se šta promjenilo do danas?

BF Nick: Xtreme_Switch
14 godina
neaktivan
Switch kaže...

Na koju foru je 1Channel prvi? Kad je Genesis crko probao sam taj 1 channel i bio također živi užaš. U odnosu na salts je smeće. Jel se šta promjenilo do danas?

Ma neznam,ista stavar kad sam ga i ja probao.Znas sta cu ti rec,zaista se ne opterecujem vise,ne tragam za nicim drugim je definitivno nemam razloga.Pa salts mi je zaista odlican,ima sve,radi dobro i cemu se opterecivat kad je tako.Ma dao bog nek i ostane ovakav i dobro je

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
11 godina
Switch kaže...

Abecedni red :-)

HZV
10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Lista je sastavljena po abecedi ne po popularnosti :D

a sta se tice gledanja filmova i serija od kad je genesis prdnuo koristim samo SALTS i cisto je OK jedino za neke starije serije ne pronalazi linkove sa kvalitetnijom slikom ako je i nadje ne otvara ih al za sve neve je dobar

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
XBMC(KODI) Addonsi

Jel imaju novi dosje-x igdje?

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

imaš na novom genesisu, link za download ti je par postova iznad

0 0 hvala 1
13 godina
Stjepanj kaže...

Jel imaju novi dosje-x igdje?

Imaš na filmoviti 2 i to sa prijevedom, skini Saidkasim repo i instaliraj filmovitu ;)

Posao oslobađa.
12 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

imam problema sa bs player addonom za titlove, kada oću naći titl piše mi streaming not supported.. drugi addonovi rade (opensubtitles, titlovi, podnapisi)

jel ima iko ideju u ćemu je problem

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
xDISORDERx kaže...

imam problema sa bs player addonom za titlove, kada oću naći titl piše mi streaming not supported.. drugi addonovi rade (opensubtitles, titlovi, podnapisi)

jel ima iko ideju u ćemu je problem

pa kao što piše streaming not supported, znači možeš skidati titlove samo za serije/filmove koje imaš na disku

12 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

pih..koja je onda svrha addona..

edit: prominia sam skin, i sad mi izbacuje istu poruku, ali i titlove, tako da radi

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2016 21:57 (xDISORDERx).

0 0 hvala 0
16 godina
xDISORDERx kaže...

edit: prominia sam skin, i sad mi izbacuje istu poruku, ali i titlove, tako da radi

Mozes napisati sta si tocno uradio, i meni Bsplayer za titlove ne radi

15 godina

Kakav vi to addon za titlove koristite?? Što će vam ikakav addon za titlove?

16 godina
odjavljen

Pa kako ćeš do titlova za stream?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Pa kako ćeš do titlova za stream?

Čekaj o čemu pričamo? Titlovi u kodiju za filmove i serije? Recimo preko saltsa kad se gledaju? Ako je to, ne trebaju vam nikakvi addoni posebni. Sve imate u postavkama Kodija.

16 godina
odjavljen

pa o tome i pričam... Nije striktno addonn a nije niti baš dio Kodija.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
12 godina
neaktivan
Bugov moljac kaže...
xDISORDERx kaže...

Mozes napisati sta si tocno uradio, i meni Bsplayer za titlove ne radi

iskreno neznam ni sam šta se dogodilo..

na kraju ispada da uopce nije do teme, nego od filma do filma, recimo na james bond spectre ne izbacuje mi nijedan titl uz tu poruku da strimanje nije podržano,

a onda sam proba drugi film, recimo ovaj povratnik, i tu mi izbaci titlove ali i tu poruku da strimanje nije podržano..

imeđu toga svega, i titlovi.com su počeli pucat, dolazila mi je poruka o grešci skripte..

i nakon nekog vremena opet je proradilo

16 godina
Switch kaže...

Kakav vi to addon za titlove koristite?? Što će vam ikakav addon za titlove?

Ma dobro nije bas addon nego link gdje ce kodi pronaci titl za odredjeni film.

12 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

kako nije addon kad ga mozes instalirati i iz addon izbornika, postoji sekcija subtitles.. a ovaj način instalacije iz postavki video/subtitles koji je kolega stavia je ajmo reć "prečac"..zapravo kad stisneš get more.. u toj opciji preseli te na addon/subtitles..

al na kraju nije ni bitno

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2016 16:58 (xDISORDERx).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Pozdrav,

Dali se i vama s neokino dodatkom za kodi događa da kad pokrenete 720p epizodu serije da imate zvuk i titlove a ne i sliku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne, sve radi normalno.

15 godina
Thorin20 kaže...

Pozdrav,

Dali se i vama s neokino dodatkom za kodi događa da kad pokrenete 720p epizodu serije da imate zvuk i titlove a ne i sliku?

Probaj ugasiti hardversku akceleraciju u postavkama kodija.

9 godina
neaktivan
Bugov moljac kaže...

Ne, sve radi normalno.

Switch kaže...
Thorin20 kaže...

Pozdrav,

Probaj ugasiti hardversku akceleraciju u postavkama kodija.

budem probao. salts radi normalno

17 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Koji addon je najbolji za nogomet, trebam nesto za englesku ligu.

TrustNo1

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Pozdrav ljudovi, nisam bio upoznat da ovako nešto postoji, recite dal ima neki addon preko kojeg bi mogao pratiti neki racing sport, auti, motori, formula??? 

Zapravo samo me sport zanima najvše tako da ako postoji neki koji obuhvaća sve super. 

Hvala.

Chill Now And Forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice