Probaj kodi balkan od robin hood-a. Radi vrlo dobro.
Na kojoj verziji Kodija radi.
Derem trenutno na Nexusu i na Leia.
Odlicno radi na obje verzije. Jos ga testiram, ali build ja raden iskljucivo za iptv, ima veliki izbor lista.
Ako se ne varam, jucerasnji update je i ubacio i cijelu paletu addona za filmove
Derem trenutno na Nexusu i na Leia.
Odlicno radi na obje verzije. Jos ga testiram, ali build ja raden iskljucivo za iptv, ima veliki izbor lista.
Ako se ne varam, jucerasnji update je i ubacio i cijelu paletu addona za filmove
Može link u pm
Da li coreelec ima funkcionalni addon za amazon prime video?
Pozdrav drustvo. Uradio sam redizajn mog build-a.
Ko zeli da proba, nek preuzme instalaciju sa ovog linka:
https://archive.org/download/kodibuilds_202310/plugin.program.wizard.zip
Stari url ne radi, jer sam greskom upload-ovo nedozvoljen file, pa sam maorao da otvorim novi. Ako imate moj build, dovoljno je da skinete ovaj program i intstall from zip, i mocicete dograditi build na novu verziju
Ubija me ovaj kodi novi.. poslije ver 18.. nikako nemogu podesiti SMB da radi. Dodam ip adresu i sve..
On mi ispuše OPERATION NOT PREMITED..
Pa nemogu bez toga..sve gledam s windows shera preko lana...
Ima li lijeka. Ili ostati na verziji 18.. i živjeti bez Dolby Visiona...
Kad smo kod DV dal kodi uopšte podržava DV jer meni kad odaberem link sa DV slika mi je crveno-ljubičasta. Imam najnoviju verziju kodija pa me zanima dal postoji kakva opcija da DV radi normalno ili treba čekati 21?
Kad smo kod DV dal kodi uopšte podržava DV jer meni kad odaberem link sa DV slika mi je crveno-ljubičasta. Imam najnoviju verziju kodija pa me zanima dal postoji kakva opcija da DV radi normalno ili treba čekati 21?
Nightly beta build... Nexus ne podržava.
Radi li Kodi uopce, meni ne radi
Radi li Kodi uopce, meni ne radi
Zašto ne bi radio?
Ponovna instalacija. Ja sam u pet god. koliko ga koristim ponovno instalirao bar 10 puta.
Pitanje...
Kolega obožava gledati snooker. Ima li neki addon preko kojeg može ovo gledati?
Zasad koristi iptv koji plaća, ali pita ima li na kodiju alternativa?
Hvala!
podrzava li kodi 4k?
kad udem u settings maks rezolucija bude HD
Pitanje...
Kolega obožava gledati snooker. Ima li neki addon preko kojeg može ovo gledati?
Zasad koristi iptv koji plaća, ali pita ima li na kodiju alternativa?
Hvala!
možda da proba sa nekim od sportskim addona? ako nema live stream u njima može pronaći sportske kanale koji prenose snooker.
Sport HD
Daddy Live
Mad Titan Sports
Rising Tides
podrzava li kodi 4k?
podržava. maks. rezolucija ti je HD jer je kodi detektirao da ti TV podržava maks. HD. znači ponuditi će ti samo one rezolucije koje tvoj uređaj podržava.
podrzava li kodi 4k?
podržava. maks. rezolucija ti je HD jer je kodi detektirao da ti TV podržava maks. HD. znači ponuditi će ti samo one rezolucije koje tvoj uređaj podržava.
al tv mi je UHD, dolby, hdr, 120hz, vrr....nema sta nema haha
i stvarno je dosta dobar, zato mi nije jasno zasto mi je maks HD
podrzava li kodi 4k?
al tv mi je UHD, dolby, hdr, 120hz, vrr....nema sta nema haha
i stvarno je dosta dobar, zato mi nije jasno zasto mi je maks HD
koristiš android od TV-a ili imaš vanjski box? koji je tv u pitanju?
android tv da
android tv da
ok, to što gledaš pod display settings ti je rezolucija samo za Kodi sučelje i nema veze sa rezolucijom videa koji gledaš. taj android tv je očito limitiran na 1080p na tom TVu. probaj pokrenuti nekakav 4k video u kodiju pa pogledaj video info, vjerojatno će biti u 4k.
aha, hvala
a pitanje, dali je uvijek androdi tv limitiran na 1080 ili idu na 4k neki?
aha, hvala
a pitanje, dali je uvijek androdi tv limitiran na 1080 ili idu na 4k neki?
mislim da ovisi o verziji Android TV-a i uređaju. Ako se ne varam od verzije 12 je sučelje u nativnoj rezoluciji TV-a. Nije ti to nešto bitno jer se odnosi samo na sučelje, a ne i na video sadržaj koji se gleda i koji može biti u 4k.
Dobio sam djabe u face grupi listu kad su presli na iptv,prije par dana mi se zblesiro box i morao sam ga restartat, nemogu nikako naci url od liste koju koriste(mac imam slikano mobitelom) jel zna neko url od te balkan green iptv?