Kako da vratim izbrisane datoteke

poruka: 20
|
čitano: 12.536
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

čuo sa da postoje  programi za vračanje fajlova  ja sam izbrisao  igru koju sa skinuo ako je bitno velika je 2.2 gb možeteli mi reči kako je mogu vratiti i s kojim softverom

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako da vratim izbrisane datoteke

Probaj system restor...

17 godina

Probaj sa O&O UnErase.

Ja sam jučer s njim vratio jednu ISO datoteku od 3GB, koju sam greškom izbrisao.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imaš masu programa, ja ti preporučam Active recovery pro i Rcover my files.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako ti se igra nalazila u mapi, zaboravi...

Ako je pak iso, rar ili nešto slično, možeš s raznim programima.

Preporuka: FileScavenger

A mi smo ti ljudi tako obični, koji u životu bore se za svaki drugi dan ! Ne prodajemo tijela svoja nikome i još se uvijek čovjek zovem ja JA SAM SLOBODAN !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

system restore nece radit ako nije ukljucen i postavljen, a ja mislim da njemu ne radi, kao i vecini ljudi iz ko zna kojeg razloga

samo inteligencija, pamet i samosvjesnost dijeli ljude od životinja, oduzmite im to i...??
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj sa ovim programom brzo i jednostavno:

http://www.snapfiles.com/get/restoration.HTML

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

system restore ovo i ne bi trebao sredit jer nema veze sa sustavom. a za program opet preporučujem Tune Up utill. (unutar njega imaš tune up undeleter - stime da nemoj previše "pisati" po disku jer će ti sloj skojeg se još može učitat podatak ponovno biti prebrisan tako da ti taj file koji izvučeš neće biti kompletan tj. ispravan.

www.tehnicka-podrska.com

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kako da vratim ljudi izbrisane datoteke sa K850i slucajno izbrisa a bas su mi bile vazne slike i snjimci?? hajd posavjetujte me sa nekim programom koji bih mogla skinuti sa neta.hvala

0 0 hvala 0
16 godina
miss sony kaže...

kako da vratim ljudi izbrisane datoteke sa K850i slucajno izbrisa a bas su mi bile vazne slike i snjimci?? hajd posavjetujte me sa nekim programom koji bih mogla skinuti sa neta.hvala

ako su bili na memorijskoj, onda ovako, a ako su bili na memoriji mobitela, ne znam... probaj isto na taj način...

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
miss sony kaže...

ako su bili na memorijskoj, onda ovako, a ako su bili na memoriji mobitela, ne znam... probaj isto na taj način...

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina

File Scavanger =)

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

bile su na memorijskoj karitici u mobitelu,,samo sta je sad problem sto dodem do step 3 i ne mogu da kopiram pronadeno????

15 godina
neaktivan
jurluk kaže...
miss sony kaže...

bile su na memorijskoj karitici u mobitelu,,samo sta je sad problem sto dodem do step 3 i ne mogu da kopiram pronadeno????

15 godina
neaktivan
miss sony kaže...
jurluk kaže...
miss sony kaže...

i ne prikazuje mi uposte da mi je prikljucen mob na komp  i da je tu nesto pronadeno

15 godina
neaktivan

dali postoji način da se vrati izbrisana povjest na operi

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Jel ima neke veze što imam 64 bitnu sedmicu? nijedan program mi ne radi.

http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav prije nekoliko mjeseci mozda 5 najvise, sam izbrisao igru COD2, i evo sad je opet pozeljeh igrat,  kako da je povratim moze prijedlog nekih programa, ne mogu sad je opet skidati, dakle izbrisao sam je , bila je iso instalacija, znaci samo mi instalacija treba, moze prijedlog programa osim recuve, pandora recovery.. s njima sam probao nema uspijeha, hvala unaprijed. pozdrav

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Kako da vratim izbrisane datoteke
Replicant kaže...

Pozdrav prije nekoliko mjeseci mozda 5 najvise, sam izbrisao igru COD2, i evo sad je opet pozeljeh igrat,  kako da je povratim moze prijedlog nekih programa, ne mogu sad je opet skidati, dakle izbrisao sam je , bila je iso instalacija, znaci samo mi instalacija treba, moze prijedlog programa osim recuve, pandora recovery.. s njima sam probao nema uspijeha, hvala unaprijed. pozdrav

Mislim da nema šanse da ti je fajl od par giga ostao sačuvan nakon toliko vremena. 

12 godina
neaktivan

pozdrav, danas sam upgradeao sa windows xpa na sedmicu i zaboravio sam spremiti neke fajlove(tipa excel, word ) sa desktopa , e sad me zanima mogu li to s cim vratiti?

Hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice