čuo sa da postoje programi za vračanje fajlova ja sam izbrisao igru koju sa skinuo ako je bitno velika je 2.2 gb možeteli mi reči kako je mogu vratiti i s kojim softverom
Kako da vratim izbrisane datoteke
- poruka: 20
- |
- čitano: 12.537
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj system restor...
Probaj sa O&O UnErase.
Ja sam jučer s njim vratio jednu ISO datoteku od 3GB, koju sam greškom izbrisao.
Imaš masu programa, ja ti preporučam Active recovery pro i Rcover my files.
Ako ti se igra nalazila u mapi, zaboravi...
Ako je pak iso, rar ili nešto slično, možeš s raznim programima.
Preporuka: FileScavenger
system restore nece radit ako nije ukljucen i postavljen, a ja mislim da njemu ne radi, kao i vecini ljudi iz ko zna kojeg razloga
Probaj sa ovim programom brzo i jednostavno:
system restore ovo i ne bi trebao sredit jer nema veze sa sustavom. a za program opet preporučujem Tune Up utill. (unutar njega imaš tune up undeleter - stime da nemoj previše "pisati" po disku jer će ti sloj skojeg se još može učitat podatak ponovno biti prebrisan tako da ti taj file koji izvučeš neće biti kompletan tj. ispravan.
kako da vratim ljudi izbrisane datoteke sa K850i slucajno izbrisa a bas su mi bile vazne slike i snjimci?? hajd posavjetujte me sa nekim programom koji bih mogla skinuti sa neta.hvala
kako da vratim ljudi izbrisane datoteke sa K850i slucajno izbrisa a bas su mi bile vazne slike i snjimci?? hajd posavjetujte me sa nekim programom koji bih mogla skinuti sa neta.hvala
ako su bili na memorijskoj, onda ovako, a ako su bili na memoriji mobitela, ne znam... probaj isto na taj način...
ako su bili na memorijskoj, onda ovako, a ako su bili na memoriji mobitela, ne znam... probaj isto na taj način...
File Scavanger =)
bile su na memorijskoj karitici u mobitelu,,samo sta je sad problem sto dodem do step 3 i ne mogu da kopiram pronadeno????
bile su na memorijskoj karitici u mobitelu,,samo sta je sad problem sto dodem do step 3 i ne mogu da kopiram pronadeno????
i ne prikazuje mi uposte da mi je prikljucen mob na komp i da je tu nesto pronadeno
dali postoji način da se vrati izbrisana povjest na operi
Jel ima neke veze što imam 64 bitnu sedmicu? nijedan program mi ne radi.
Pozdrav prije nekoliko mjeseci mozda 5 najvise, sam izbrisao igru COD2, i evo sad je opet pozeljeh igrat, kako da je povratim moze prijedlog nekih programa, ne mogu sad je opet skidati, dakle izbrisao sam je , bila je iso instalacija, znaci samo mi instalacija treba, moze prijedlog programa osim recuve, pandora recovery.. s njima sam probao nema uspijeha, hvala unaprijed. pozdrav
Pozdrav prije nekoliko mjeseci mozda 5 najvise, sam izbrisao igru COD2, i evo sad je opet pozeljeh igrat, kako da je povratim moze prijedlog nekih programa, ne mogu sad je opet skidati, dakle izbrisao sam je , bila je iso instalacija, znaci samo mi instalacija treba, moze prijedlog programa osim recuve, pandora recovery.. s njima sam probao nema uspijeha, hvala unaprijed. pozdrav
Mislim da nema šanse da ti je fajl od par giga ostao sačuvan nakon toliko vremena.
pozdrav, danas sam upgradeao sa windows xpa na sedmicu i zaboravio sam spremiti neke fajlove(tipa excel, word ) sa desktopa , e sad me zanima mogu li to s cim vratiti?
Hvala :)