Imam pokvareni rar file. Prebacivao sam ga s kompa na stik na komp i tu negdje se je koruptao pa molim prijedloge za neki dobar program koji bi to mogao popraviti ili povratiti bar neke filove u rar-u.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam pokvareni rar file. Prebacivao sam ga s kompa na stik na komp i tu negdje se je koruptao pa molim prijedloge za neki dobar program koji bi to mogao popraviti ili povratiti bar neke filove u rar-u.
Nije tolko stvar u programu, koliko u razini oštećenja, odnosno ECC kôdovima kojima je datoteka zaštićena. Da bi se datoteke u cijelosti mogle spasiti, razina oštećenja datoteka mora biti manja od onog što se može maksimalno može popraviti ECC kodovima - u suprotnom, jedino što se može dobiti su djelomično ili drastično oštećene datoteke. Programi za tu svrhu se pronalaze pomoću Googlea, tako da se potraži rar repair. Treba imati na umu da se programi tog tipa obično plaćaju. Dakle, morate platiti da biste pokušali popraviti rar arhivu, a popravak ne mora biti uspješan.
Iz svega ovog jasno je da je čuvanje rezervnih kopija datoteka (backup) jedina ispravna strategija.