Dva različita izvora zvuka na jednom pc-u

poruka: 3
|
čitano: 917
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Dva različita izvora zvuka na jednom pc-u

Postoji li sw koji omogućuje da na jednom pcu u isto vrijeme idu dva različa zvuka?

Npr na tvu preko browsera gledam neki stream i puštam da zvuk ide direktno putem tva a u isto vrijeme igram igru i puštam zvuk igre na usb sluške?

Jel to uopće izvedivo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Dva različita izvora zvuka na jednom pc-u
toxic kaže...

Postoji li sw koji omogućuje da na jednom pcu u isto vrijeme idu dva različa zvuka?

Npr na tvu preko browsera gledam neki stream i puštam da zvuk ide direktno putem tva a u isto vrijeme igram igru i puštam zvuk igre na usb sluške?

Jel to uopće izvedivo?

ne znam kako je u tvom slučaju, ali ja puštam zvuk i sliku crtića za klince na tv preko integrirane grafe i hdmi-a, a istovremeno mi na monitor ide slika preko nvidie i zvuk preko zvučnika od igrica

da bi to postigao na općim postavkama mi zvuk ide preko zvučnika, a posebno na playeru koji koristim za filmove i crtiće postavke za zvuk stavim da idu preko hdmi-a (odmah mi u izborniku za zvuk prepoznaje lg tv)

mislim da isto tako u playeru možeš namjestiti i ako koristiš samo jednu grafu za monitor i tv

13 godina
Re: Dva različita izvora zvuka na jednom pc-u

Izvedivo je, ali barem jedna aplikacija mora imati mogućnost odabira zvučne kartice na koju će puštati zvuk. Browseri to nemaju, puštat će zvuk na default zvučnu, ali pokoja igra bi mogla imati takvu opciju. Alternativno, može se pokušati s ovako nečim:

CheVolume

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice