Code 39

poruka: 3
|
čitano: 645
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Code 39

Pozdrav!

molim informaciju da li je moguće enkodirati u code39 barcode specijalne znakove, tipa Backspace i pomak desno, jer barcode skener koji koristimo, prije i nakon svakog barcoda stavlja navodnike: ", a ja trebam nešto ovako: pomakdesno+backspace+MOJKOD+pomakdesno+backspace, a s tim dobivam da program pročita rezultat: MOJKOD, dakle prije koda briše navodnike te nakon koda pomiče kursor 1 polje desno i opet briše znak tj. navodnika

Ako nešto nije jasno pitajte!

Hvala lijepa na odovorima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Code 39
Ivan Blažević kaže...

Pozdrav!

molim informaciju da li je moguće enkodirati u code39 barcode specijalne znakove, tipa Backspace i pomak desno, jer barcode skener koji koristimo, prije i nakon svakog barcoda stavlja navodnike: ", a ja trebam nešto ovako: pomakdesno+backspace+MOJKOD+pomakdesno+backspace, a s tim dobivam da program pročita rezultat: MOJKOD, dakle prije koda briše navodnike te nakon koda pomiče kursor 1 polje desno i opet briše znak tj. navodnika

Ako nešto nije jasno pitajte!

Hvala lijepa na odovorima!

To je onda stvar tvojeg bar code citaca i/ili softvera. No vecina njih se moze modificirati da radi sve i stasta u post obradi, pa prije svega konzultiraj prirucnik.

No opceniti odgovor na tvoje pitanje je - ne. Code39 je limitiran na A-Z, 0-9 i par specijalnih znakova. No, zasto bi zelio imati neispravne bar kodove opcenito? Kao sto rekoh, mislim da trazis rjesenja problema na potpuno krivom mjestu...

http://www.pci-z.com/
17 godina
neaktivan
Code 39

Pozdrav

Stvar je u tome što sam dio poprilično velike firme koja funkcionira na taj način, čim skener pročita barkod on u post obradi stavi navodnike i onda ispljune obradu u softver. Modifikacija softvera i skenera ne dolazi u obzir..

Takvo sam što i pretpostavljao pa sam se ponadao da će ipak sve raditi. :) Hvala!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice