T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.876.500
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
PiXeLsss kaže...

Maloprije sam kontaktirao HT na fejsbuku u vezi podnesnog ugovora 11.02, cisto da se uvjerim jeli sve uredu, dobio sam ovaj odgovor:

HT

,zahtjev je podnesen, no nije još krenuo u realizaciju, zbog jednog prethodnog zahtjeva koji nije do kraja proveden.

Bilo bi dobro javiti nam se na broj 0800 9000 te odabrati razgovor sa agentima tehničke službe, kako bi se to riješilo čim prije. Radi se o zahtjevu za prelazak na VOIP, odnosno tehnologiju nove generacije.

OK, wtf!? {#}

pa jesi ih na kraju zvao ili sta?

12 godina
neaktivan

Evo i meni jutros stigao Galaxy, dobra zvijerka:)

3 0 hvala 0
14 godina
hank112 kaže...

cool ;)

kad si potpisao ugovor?

14 godina
hank112 kaže...

Ja svaki dan bobam krunicu ali od Galaxya ni traga.

Kada si produzio ugovor?

robimarko@gmail.com
16 godina
drakic kaže...
PiXeLsss kaže...

Maloprije sam kontaktirao HT na fejsbuku u vezi podnesnog ugovora 11.02, cisto da se uvjerim jeli sve uredu, dobio sam ovaj odgovor:

HT

,zahtjev je podnesen, no nije još krenuo u realizaciju, zbog jednog prethodnog zahtjeva koji nije do kraja proveden.

Bilo bi dobro javiti nam se na broj 0800 9000 te odabrati razgovor sa agentima tehničke službe, kako bi se to riješilo čim prije. Radi se o zahtjevu za prelazak na VOIP, odnosno tehnologiju nove generacije.

OK, wtf!? {#}

pa jesi ih na kraju zvao ili sta?

Kontaktirao...

naime zbog predhodnog "zahtjeva"(kojeg je sam t-com podno?) nije bilo moguce provest ovaj za tablet.
Navodno je rijec je o transformaciji mreže za govorne usluge: "T-Com vrši prelazak korisnika na govorne usluge putem tehnologije nove generacije ili IMS."

I sad ocekujem tehnicara, koji treba nesto sa zicama prespajati!?...nako "toga" ce krenit tablet u samu provedbu i isporuku.

Nadam se da necu dobit poziv nakon, da nema vise tableta ili slicno sto se znalo događat!

http://www.erepublik.com/en/referrer/teXew
12 godina
neaktivan

potpisao sam 11.2 u t-centru

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 17:20 (hank112).
16 godina
neaktivan
hank112 kaže...

I ja sam 11.2. u t-centru u Zg Dubravi potpiso možda dođe sutra :)

12 godina
neaktivan
IvanN kaže...
hank112 kaže...

I ja sam 11.2. u t-centru u Zg Dubravi potpiso možda dođe sutra :)

ja sam isto 11.2. preko SZK produzio, ali izgleda da nema pravila ni kad si potpisao, ni odakle si, ni kojim putem si produzio, tako da kad dobijemo dobijem. ali cini mi se da su se za ovu akciju bolje organizirali...

12 godina
neaktivan

Danas sam razgovarao s frendom s faksa koji radi u SZK,i spomenem mu da cekam taj tablet,i kaze on meni daj mi broj telefona pa ti kasnije provjerim.I ispada da je tablet predan pošti još 15.02.,jel moguce da toliko stoji na pošti?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
m_vuki kaže...

Danas sam razgovarao s frendom s faksa koji radi u SZK,i spomenem mu da cekam taj tablet,i kaze on meni daj mi broj telefona pa ti kasnije provjerim.I ispada da je tablet predan pošti još 15.02.,jel moguce da toliko stoji na pošti?

nevjerujem jer posta nema nista od toga da paket stoji kod njih. meni su isto u sluzbi za korisnike rekli da su proslijedili zahtjev distributeru jos 11.2. (kad sam i podnio zahtjev) i da ce biti isporucen uskoro, tako da nevjerujem da je u posti

16 godina

Valjda će se poštar malo poigrati na njemu pa ti ga vrati za tjedan, dva. Ništa strašno.{#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Valjda će se poštar malo poigrati na njemu pa ti ga vrati za tjedan, dva. Ništa strašno.{#}

hahahaah,nek ga samo napuni prije nego ga vrati :D

16 godina
neaktivan
drakic kaže...
m_vuki kaže...

nevjerujem jer posta nema nista od toga da paket stoji kod njih. meni su isto u sluzbi za korisnike rekli da su proslijedili zahtjev distributeru jos 11.2. (kad sam i podnio zahtjev) i da ce biti isporucen uskoro, tako da nevjerujem da je u posti

Nikad neznas, ko zna kakav ugovor imaju, mozda imaju kakvu trampu il nes, pa se posti nikam ne zuri

13 godina
neaktivan

kontaktirao ih preko FBa i ovo mi odgovoriše :

Zahtjev je u procesu realizacije a isporuka uređaja je predviđena u rood 30 dana od dana kreiranja zahtjeva.

kaj god to znacilo :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

tab stigao prije cca 20 min :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

@Spike

Tko ti ga je dostavio, pošta ili?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da poštari ne rade noćnu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
IvanN kaže...

@Spike

Tko ti ga je dostavio, pošta ili?

lik iz overseas express-a

btw uvijek kad sam dobivao te "poklone" iz Tcom-a, isli su prek njih i uvijek sam dobivao pakete iza 20h :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 20:25 (Spike1983).
15 godina
kojeg datuma si produžio?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
antimadridista kaže...
kojeg datuma si produžio?

11.02.

16 godina
neaktivan

Izgleda onda da su krenule isporuke :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Heh ispada da svi mi koji smo produljili 9. ili 10.2. ćemo kasnije dobit tablete nego ovi kaj su kasnije produljili.

Odsad se ne žurim više produljivat{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
veki22 kaže...

Heh ispada da svi mi koji smo produljili 9. ili 10.2. ćemo kasnije dobit tablete nego ovi kaj su kasnije produljili.

baš to. Zanimljivo mi je kako ovi što su već dobili tablete, većinom su produžili 11.2.

i zašto nekome kažu stanje paketa (jeli dostavljen u poštu, jeli već poslan) a meni ništa, samo kaže da je rok 30 dana, a kad pitam za nešto više, kaže da to oni ne mogu znati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
veki22 kaže...

baš to. Zanimljivo mi je kako ovi što su već dobili tablete, većinom su produžili 11.2.

i zašto nekome kažu stanje paketa (jeli dostavljen u poštu, jeli već poslan) a meni ništa, samo kaže da je rok 30 dana, a kad pitam za nešto više, kaže da to oni ne mogu znati.

to ti sve ovisi na koga naletiš za odgovor

primjera radi : na dan kada sam vidio tu akciju za tablet, dakle prije cirka dva tjedna, zvao sam i javio se neki Miroslav ( po glasu bi mislio da su mu sve lađe potonule ) i pitam dali je moguće produžit ugovor za tablet bla bla bla....i veli on odma NE, ja reko aj dobro, i sad kontam kak to da  me nije tražio ime vlasnika linije i OIB, uvijek kad zovem radi nekih informacija ili problema  u startu traže OIB, niš zovem ja opet i javi se neka super vesela ženska, krene razgovor " dobar dan dobar dan, produljio bi ugovor bla bla bla" , veli ona " ok, ime i oib vlasnika linije, rekoh taj i taj, veli onda "ok smatrajte to riješenim, dali možda želite max tv bla bla, rekoh netreba zanima me samo tablet, veli onda " ok onda, evo podnešen je zahtijev na 2 godine za produljenje ugovora, tablet ce stići unutar 30 dana"

ja sav sretan, rekoh hvala i do slušanja :D

velim sve ovisi na koga naletiš

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 20:45 (Suhilist).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
veki22 kaže...

Meni je teta u SZK prije 2 il 3 dana rekla da ne očekujem tablet bar još 2-3 tjedna, reko ok budem čekao i onda je stari jučer navečer zvao da pita nekaj za MAX TV  i usput pita za tablet i rečeno mu je da je tablet poslan distributeru i da će doć za dan, dva najvjerojatnije.

Eto u 3 dana se status promijenio iz neće doć za 2 tjedna mi neznamo ništa u doći će za dan, dva jer je poslan distributeru.

Kod tebe očito još nije poslan tablet dostavi, trebaš se strpit.

Meni nije hića, glavno da stigne.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 20:49 (veki22).
15 godina
ma jasno je meni sve, nije mi ni toliko hitno, glavno da dođe. Samo mi nije jasno kako ih pola govori jedno, a pola drugo, a imaju isti posao. Onda samo zbunjuju ljude, neznaš na čemu si.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
guls kaže...

Treba jednom zauvijek shvatiti, ovi u SZK su studenti koji nemaju pojma o ničemu osim o onome što piše na papiru/pdf-u ispred njih. Ok?

Znači uzalud vam trud svirači što se zove i troši vrijeme itd itd. 

Tablet, kad dođe, dođe, nigdje niste potpisali ugovor gdje piše "Tablet će doći 31.3. (karikiram"... znači jednom u periodu od 2 godine ugovora će doći ili će se ugovor raskinuti. Nitko neće umrijeti zbog jednog tableta, ionako kad vam dođe doma, igrat ćete se s njim tjedan dana dok vam ne dosadi i onda bu skupljal prašinu na ormaru. Ajte deco ohladite više od tih žalopojki, tema se pretvorila u cviljenje gladne dece.

Mozda novi, stariji agenti/ce vec napamet znaju i ne treba im nikakav "šalabahter". Jedino je istina da ne vide i nemaju uopce gdje vidjeti gdje je i kada ce doci oprema...

To sto pise poslano distributeru mozes okacit macku o rep, tako na polovici zahtjeva stoji...

14 godina

danas stigao samsung tab.....proslo je 2 tjedna .....

pozzz

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
m_vuki kaže...

mislim da ne s obzirom da je na moj obavijesti pisalo da placena dostava uslugom sutradan do 20h. pretpostavljam da sve salje isto...

14 godina

eo da javim da je i meni stigao tablet,

ugovor produzen odmah prvi dan kad je akcija stupila an snagu, mislim da je bio 9.2

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice