T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.876.581
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Bok svima,

nije to ništa.

Pazite što se meni dogodilo.

Zovem ja prošli ponedjeljak SZK.

Htio bih produžiti ugovor za Max ADSL i naravno kupiti za 99kn Samsung Galaxy Tab.

Kaže agent iz SZK da mora biti 30 dana do isteka postojećeg ugovora da bi to mogao napraviti, te da nazovem u petak i da ću onda to moći odraditi.

Zovem ja u petak i agent zatraži sve podatke i krene priča za jedno moje drugo pitanje i na kraju razgovora kaže agent da ima neki problem i da mi ne može obraditi zahtjev za produženje ugovora, ali da ne brinem da će ga odraditi u toku dana.

Ja kažem hvala i kao da ću nazvati u subotu da provjerim.

Zovem u subotu, kže SZK da ugovor nije produžen, ali da ga mogu sada ako želim.

Ok, kažem na 24 mjeseca i 99kn za Samsung Galaxy Tab, na to agent kaže da ne može jer više nema Tableta.

Ja naravno poludim i kažem da sam u petak sve dogovorio i rekli su mi da će biti sređeno, na što agent kaže da će provjeriti i da će me kontaktirati.

Stigao ponedjeljak tj. danas i opet ja zovem SZK.

Dobar dan, bla, bla. Samo da provjerim šta je sa problemom vezanim uz produženej ugovora.

Kaže agent koliko vidim zahtjev za ugovor je zaprimljen i aktiviran.

Ja sav sretan i usput pitam kad mogu očekivati tablet, kad ono agent kaže, kakav tablet, za produženje dobivate LG mobitel, jer tableta više nema.

I onda poludim i krenem, pa jeste li vi normalni, bla, bla.... pa ne možete vi meni na svoju ruku produžiti ugovor i poslat mi nešto što nisam htio...

U međuvremenu sa poslao par mailova na T-HT pa sada čekam odgovor.

Uglavnom taj T-HT nije normalan

6 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora

Danas ja dobio lijepo poziv da tablet naručen 12.02 neće doći jer da ga nemaju više na zalihama i da otkazuju mi ugovor.

Na njihovu nesreću tj. agenta moja stara koja je trgovac im je održala masno predavanje o prodaji nečega što nemaju na zalihama i nesposobnosti tvtke. A ja mislio da ću ja biti ljut, ali stara mi očito danas ustala na krivu nogu{#}

A ništa, pogledati ponude kod drugih operatera ako se što pametno nudi. Ili biti na t-comu ako je konkurencija još "bolja" od njih.

Ako je tko doživio nešto slično neka javi.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 14:49 (Paolo2612).
15 godina

Doduše, tebe se bar zvali da ti otkazuju ugovor, meni samo dosađuju s novim ponudama.

Nego, odlična mi ekipa s TDovima. Napišeš svoje nezadovoljstvo s T-šrotom i doleti hrpa TDa. Forum je postao gori od forum.hra.

Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Danas ja dobio lijepo poziv da tablet naručen 12.01 neće doći jer da ga nemaju više na zalihama i da otkazuju mi ugovor.

O kojem tabletu se radi? Da li je 12.02. pa se radi o Galaxy Tabu ili 12.01., pa misliš na onu prošlu ponudu?

17 godina
neaktivan
Tom213 kaže...
Paolo2612 kaže...

Danas ja dobio lijepo poziv da tablet naručen 12.01 neće doći jer da ga nemaju više na zalihama i da otkazuju mi ugovor.

O kojem tabletu se radi? Da li je 12.02. pa se radi o Galaxy Tabu ili 12.01., pa misliš na onu prošlu ponudu?

Galaxy tab 2

EDIT: tek sada vidio da napisao sam 12.1 umjesto 12.02

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 14:50 (Paolo2612).
12 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Tom213 kaže...
Paolo2612 kaže...

Galaxy tab 2

pa kako je to moguce ako im je ta akcija trajala do 15.02. ? I jos uvijek im stoji na sluzbenim stranicama.Znaci oni su jos tri dana varali ljude s tom ponudom? Koji kriminalci....sad samo cekam da mene nazovu ( narucio sam 13.02.) pa da im objasnim par stvari...

12 godina
neaktivan

Nije mi jasno kako su onda primali do petka do 24:00 sati prijave, ako otkazuju ugovor napravljen 12.02. Vidio sam na Facebook stranicama njihove podrške da su nekoliko puta ponovili da će tablet dobiti svi koji su napravili zahtjev prije subote. Ajde ih pitaj tamo. Brzo odgovaraju i trude se biti dobri jer puno ljudi čita. {#}

14 godina
Samo neka mene nazovi pa da im lijepo očitam bukvicu
robimarko@gmail.com
12 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Galaxy tab 2

Netko je već postavio pitanje u vezi ovoga na Facebooku. Kažu da im se osobno javiš u inbox:

http://www.facebook.com/HrvatskiTelekom/posts/575476522464442

12 godina
neaktivan

Javio sam frendu koji isto ceka tablet i on ih je odmah zvao. I kaj mu bagra lopovska kaze....svi koji su potpisali ugovor do 11.02 ce ga i dobit,a oni koji su potpisali ugovor poslije 11.02 nece,jer ga vise nema na zalihama?!?!?! A oni koji ce ga i dobit cekat ce ga vjecnost jer prelaze na neku novu tehnologiju i zahtjevi za tablete jos nisu ni izradeni....toliko o t comu,odo na optimu...

0 3 hvala 1
15 godina
neaktivan
m_vuki kaže...

Javio sam frendu koji isto ceka tablet i on ih je odmah zvao. I kaj mu bagra lopovska kaze....svi koji su potpisali ugovor do 11.02 ce ga i dobit,a oni koji su potpisali ugovor poslije 11.02 nece,jer ga vise nema na zalihama?!?!?! A oni koji ce ga i dobit cekat ce ga vjecnost jer prelaze na neku novu tehnologiju i zahtjevi za tablete jos nisu ni izradeni....toliko o t comu,odo na optimu...

To su mu rekli u SZK ili? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 15:51 (veki22).
12 godina
neaktivan

Tako je. Tako je on meni rekao. A sad ja njih zvao i rekli su mi opet svi koji su ga naručili do 15.02 ce ga i dobiti. Pa dobro tu se vise ne zna tko pije,a tko placa,svaki agent u SZK daje razlicite informacije.Na pitanje kad ce doci,rekla mi je u roku od 30 dana,ovisi o distributeru u mojem podrucju,nikakav spomen nove tehnologije,nista.

1 2 hvala 1
12 godina
neaktivan

Ma kakva nova tehnologija, lol, zaštekalo im je kod distributera, provjereno,  nisu očekivali da će im ovoliko ljudi naručit tablet.

Who's that stumbling around in the dark? State your business or prepare to get winged!

0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Paolo2612 kaže...

Danas ja dobio lijepo poziv da tablet naručen 12.02 neće doći jer da ga nemaju više na zalihama i da otkazuju mi ugovor.

Na njihovu nesreću tj. agenta moja stara koja je trgovac im je održala masno predavanje o prodaji nečega što nemaju na zalihama i nesposobnosti tvtke. A ja mislio da ću ja biti ljut, ali stara mi očito danas ustala na krivu nogu{#}

A ništa, pogledati ponude kod drugih operatera ako se što pametno nudi. Ili biti na t-comu ako je konkurencija još "bolja" od njih.

Ako je tko doživio nešto slično neka javi.

Pogledaj definitivno okolo. Ako je kod tebe dostupan vip preko kabela onda je to no brainer. Znači gledao sam sve usluge uključene: fiksni, net+ TV Kod Tcoma i Vipa nažalost pošto kod mene nije dostupno preko kabla mora bi iči preko Tcomove parice. Cijena takve usluge bi bila oko 6k kuna za Vip i 7.5k kuna za Tcomov paket kroz 24 mjeseci. Da mogu preko kabela Vip paket bi platio 4260kn. Za tu razliku kupiš iPad u dućanu a ne bezvezni tab2... Ostale nisam gledao baš al mislim da ima i jeftinije.

12 godina
neaktivan
m_vuki kaže...

koja hrpa gluposti, kakve veze ima nova tehnologija sa zahtjevom za tablete...

12 godina
protjeran

Itekako ima, jer često se dogodi da zahtjev ne prođe zbog aktualnog zahtjeva u sustavu kod prelaska na VoIP.

“Life is about passions. Thank you for sharing mine” Michael Schumacher
Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Regenmeister kaže...

Itekako ima, jer često se dogodi da zahtjev ne prođe zbog aktualnog zahtjeva u sustavu kod prelaska na VoIP.

lol

12 godina
neaktivan
johnpr kaže...

Ma kakva nova tehnologija, lol, zaštekalo im je kod distributera, provjereno,  nisu očekivali da će im ovoliko ljudi naručit tablet.

Hahaha,i meni je bilo cudno,ali tako mi je on to objasnio. Najbolje se maknut sa svih foruma,facebook stranica i cekati,kad dođe,dođe ako dođe :D

I jos samo jedna stvar,ako mi prekidamo ugovor s t comom,moramo platiti neku vrstu odstete.Pa zar nebi prema tomu i oni nama trebali platiti nekakvu odstetu kad raskidaju ugovor s nama,ili je taj ugovor napisan tako da u potpunosti podilazi t comu?

12 godina
neaktivan
Regenmeister kaže...

Problem moze bit jedino ljudske greske dok rade sa sustavom, znaci oni ono sa interneta moraju ukucat u sustavu a tek u sustavu onda naknadno izadju eventualni problemi na vidjelo, znaci stanje zalihe, vrijeme akcije, dal uopce onaj ko je narucio moze uzet to sto uzima, dal su mu cista dugovanja itd. i onda bi ovi iz call centra i slicno trebali obavijestit korisnike ta ipak nemogu uzet tablet, sto ne rade jer ih nema dovoljno jer je firma opcenito podijelila otkaze tom sektoru ljudi.

Who's that stumbling around in the dark? State your business or prepare to get winged!
14 godina

Kako sam ih zvao prije dva tjedna rekli su da će mi stići idući tjedan. Pretpostavite šta se nije dogodilo!

Ja njih nazovem danas i sve im to lijepo ispričam i kaže meni žena stići će ovaj tjedan svakako.

Samo dokad tako?

Say hello to my little friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mene zanima samo jedna stvar - da li je ekipa koja je primila taj poziv o otkazivanju, potpisala ugovor u T-centru ili je to napravila telfonski?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Upravo zbog tih s*anja oko t-coma i prolaska zahtijeva ja sam dva puta zvao, prvi put da narucim, drugi put da pitam da li im u sustavu postoji zahtijev za tabletom i sve je ok :) sad cekam tablet, narucio sam ga odmah dan poslije pocetka ponude (9.2), ak dode javim, al dobro je sto sam ovdje pokupio dovoljno informacija za skresat im sve ak mi jave da ga nece isporuciti.

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, što čekaš onda: http://www.probonbon.net
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
hank112 kaže...

Mene zanima samo jedna stvar - da li je ekipa koja je primila taj poziv o otkazivanju, potpisala ugovor u T-centru ili je to napravila telfonski?

Telefonski - i oni su mene zvali 12.02 da je nova promotivna ponuda i nudili mi tablet. Ja naravno rekao staroj da može, dali oib kako to već ide itd. Ugovor ćete dobiti poštom, 100kn tj. cijena tableta biti će zaračunata na slijedećem računu, tablet će vam stići za cirka mjesec dana, hvala što ste nas ponovno odabrali bla bla bla

Danas zove neka gospođa ili gospodična, kaže da nemaju više zaliha tableta te da su prisiljeni otkazati naš ugovor koji smo potpisali. Nakon što je moja stara im pročitala bukvu kako oni nas doma gnjave s nepostojećim ponudama i ponudama koje nisu u stanju ispuniti i tko uopće prati stanje zaliha itd.  gospođa/gospođica je rekla se ispričava, nije bilo drugog načina a da nemaju u ponudi kompenzaciju ili neki drugi uređaj za ponuditi kao zamjenu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 20:48 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
Tom213 kaže...
Netko je već postavio pitanje u vezi ovoga na Facebooku. Kažu da im se osobno javiš u inbox:

http://www.facebook.com/HrvatskiTelekom/posts/575476522464442

Nemam facebook.

Svratit ću slijedećih dana do nekog t-centra

13 godina
neaktivan
m_vuki kaže...

....toliko o t comu,odo na optimu...

Nažalost prijatelju, čini se da ne ideš ni na Optimu... http://www.vecernji.hr/biznis/optima-telekomu-blokiran-racun-ne-moze-isplatiti-vjerovnike-clanak-508969

I meni ful dođe promijenit operatera ali kad mi je alternativa T-HTu -> T-HT {#}

12 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
hank112 kaže...

Telefonski - i oni su mene zvali 12.02 da je nova promotivna ponuda i nudili mi tablet. Ja naravno rekao staroj da može, dali oib kako to već ide itd. Ugovor ćete dobiti poštom, 100kn tj. cijena tableta biti će zaračunata na slijedećem računu, tablet će vam stići za cirka mjesec dana, hvala što ste nas ponovno odabrali bla bla bla

Danas zove neka gospođa ili gospodična, kaže da nemaju više zaliha tableta te da su prisiljeni otkazati naš ugovor koji smo potpisali. Nakon što je moja stara im pročitala bukvu kako oni nas doma gnjave s nepostojećim ponudama i ponudama koje nisu u stanju ispuniti i tko uopće prati stanje zaliha itd.  gospođa/gospođica je rekla se ispričava, nije bilo drugog načina a da nemaju u ponudi kompenzaciju ili neki drugi uređaj za ponuditi kao zamjenu.

Vidis to je zanimljivo, jer mi se cini da pozive dobivaju samo oni koji su telefonski prihvatili produzenje sto je u biti logicno da te mogu muljati jer ugovor kao takav nemas.
Nevjerojatno koji mufljuzi!

14 godina
neaktivan

Zahtjev za produženje i tablet napravio sam odmah 08.02. i naravno ponukan svime, za par dana sam ih nazvao da provjerim dal je uopće naručen i dal to sve stoji, kažu oni  vrijedi, tablet će vam stići na vrijeme...e sad da ja provjerim kad bi ga eventualno mogao očekivati, zovem ja njih opet, opet da provjerim dal je sve ok (u zadnje vrijeme kad treba nešto dobit skoro đabe uvijek milijon problema pa si mislim da nije na odmet zvat i po nekoliko puta čisto da provjerim dal sve štima), i veli meni ženskica da je sve ok, da je nalog napravljen 08.02. i da je tablet već 08.02. dostavljen distributeru i da je trebao već biti kod mene...wtf...i ništa, provjerit će ona točno di je problem, pa mi javit povratnu informaciju di je zapelo i kad će više doć taj f****** tablet...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ako tcom radi onda cityexpres ne radi :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vip je jaka firma i ima super ponudu... 12. Mj ugovor 270 kn... 110+ programa fiksna bez limita i 4 megabita flat net... Ili osnovni paket programa 230 knmjesecno.... Nema bolje a da je sigurno da nece propast... Ipak je to telekom austria...
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
14 godina

Oh, itekako stoje zahtjevi radi IMSa, zacudili bi se kad bi znali koliko im sustav ima mana i zbog kakvih gluposti zahtjevi ne prolaze...

Moj PC  
1 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice