Bok svima,
nije to ništa.
Pazite što se meni dogodilo.
Zovem ja prošli ponedjeljak SZK.
Htio bih produžiti ugovor za Max ADSL i naravno kupiti za 99kn Samsung Galaxy Tab.
Kaže agent iz SZK da mora biti 30 dana do isteka postojećeg ugovora da bi to mogao napraviti, te da nazovem u petak i da ću onda to moći odraditi.
Zovem ja u petak i agent zatraži sve podatke i krene priča za jedno moje drugo pitanje i na kraju razgovora kaže agent da ima neki problem i da mi ne može obraditi zahtjev za produženje ugovora, ali da ne brinem da će ga odraditi u toku dana.
Ja kažem hvala i kao da ću nazvati u subotu da provjerim.
Zovem u subotu, kže SZK da ugovor nije produžen, ali da ga mogu sada ako želim.
Ok, kažem na 24 mjeseca i 99kn za Samsung Galaxy Tab, na to agent kaže da ne može jer više nema Tableta.
Ja naravno poludim i kažem da sam u petak sve dogovorio i rekli su mi da će biti sređeno, na što agent kaže da će provjeriti i da će me kontaktirati.
Stigao ponedjeljak tj. danas i opet ja zovem SZK.
Dobar dan, bla, bla. Samo da provjerim šta je sa problemom vezanim uz produženej ugovora.
Kaže agent koliko vidim zahtjev za ugovor je zaprimljen i aktiviran.
Ja sav sretan i usput pitam kad mogu očekivati tablet, kad ono agent kaže, kakav tablet, za produženje dobivate LG mobitel, jer tableta više nema.
I onda poludim i krenem, pa jeste li vi normalni, bla, bla.... pa ne možete vi meni na svoju ruku produžiti ugovor i poslat mi nešto što nisam htio...
U međuvremenu sa poslao par mailova na T-HT pa sada čekam odgovor.
Uglavnom taj T-HT nije normalan