T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.876.417
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
Za dobiti tablet se moze produljiti samo adsl? Mogu li ja npr produljiti telefon i dobiti tablet?
16 godina
moderator
dinos3 kaže...
 Mogu li ja npr produljiti telefon i dobiti tablet?

Ne.

سمندری ڈاکو
12 godina
neaktivan
Regenmeister kaže...
Jabulani kaže...

Jel ugovor mora istec da se moze produljit? 

Produženje se može napraviti najranije 30 dana prije isteka ugovorne obveze.

ovo je 100% tocno? Mislim da sam negdje procitao da je taj period duzi od mjesec dana

12 godina
protjeran

Gotovo sigurno je točno kod fiksne telefonije, kod mobilne je nešto drugačije i u nekim slučajevima može biti i do 6 mjeseci prije isteka UO, ako želiš baš 101% provjerenu informaciju, nazovi SZK.

“Life is about passions. Thank you for sharing mine” Michael Schumacher
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
robimarko kaže...
Evo produžio i ja na 12 mjeseci naravno uz Galaxy Tab 2.Ako mi se svidi ostaje a Prestigio ide u oglasnik,a ako ne ide u oglasnik umjesto Prestigia

Mislim da neću ni otvarati paket.

Ne vidim neku potrebu za tabletom, radije ću te novce iskoristiti za nešto pametnije.

14 godina
neaktivan

..ugovor produžen, sad samo nestrpljivo čekam :))))))))

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Takoder produljio jucer ugovor na max adsl i cekam tablet {#}

Ali ajde da krenem redom.. Naime vec se par mjeseci razmisljam da se prebacim na iskon, pa hocu, pa necu, pa mama ima mail od tcoma pa ga ne zeli izgubit pa ovo pa ono.

I ono taman pred Bozic kao neka akcija kao ako se prede na MAX 3 M pakent dobije se onaj huawei mediapad 7 lite. I ajde kazem uzet cu si ipak taj tablet, produljit cu sa njima sta cu (iako bi me taj paket dosao 305kn mjesecno, a kod Iskona oko 250kn) i nazovem ja njih i kao nema više tableta mozete dobit neki žnj mobitel. Reko hvala necu, i mislim se opet me zajebali. S time da napomenem da su za taj tablet trazili nekih 300 ili cak 400kn ne sjecam se tocno. No rekla mi zenska kao, pred Uskrs ce opet biti kao neka super akcija strpite se onda do tada. I eto proslo vrijeme, nisam nista rjesavao sta se tice toga, kad prekjucer slucajno otvorim stranicu i vidim nude Samsung galaxy tad 2 7.0 za samo 99kn i to uz produzenje samo max adsla (kolko se ipak isplatilo cekat jer taj samsung je neusporedivo bolji od huaweia a uspit i jeftiniji {#}) i dogovorim sve za produzenje.

E sad pitate se cemu pisem ovaj roman tu {#}, u razgovoru sa zenskom dolazim opet do te akcije za uskrs koju mi ona sama spominje, mada i dalje ne zna sta ce se nuditi, ali me uvjerava da cu i onda moci dobiti to nesto ako ujedinim adsl, maxtv i telefon u taj njihov MAX3 paket i potpisem ugovor (onda ce se to sve vodit pod jednu stavku na racunu, ovako mi jos uvijek dolazi svaka stavka posebno). Zadovoljno se zahvalim i zavrsim razgovor.

No, sad me pocelo kopkat dal me malo preveslala i da li cu moci uzeti taj max3 paket iako imam aktivan ugovor od 2 godine na max adsl, a za max tv i telefon nemam? {#}

Hvala na citanju {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 1:38 (RiBoy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Gle, dobro si odlučio što još nisi produljio ugovor.

Znači, uskoro ćemo u EU, do kraja godine će se pojaviti nešto novih operatera, nešto novih i boljih cijena, a i sam T-Com će morati spustiti cijene svojih usluga za nove korisnike.

E sad, oni mame ljude raznim šrot mobitelima i nepotrebnim tabletima, kako bi ušićarali baš nešto novca slijedeće dve godine. Mene te ponude zbilja nisu izule iz cipela jer je tak očito da su čistili lagere na svom skladištu ili raznoraznih firmica koje su im dužne.

Jer ako se zbilja desi EU i od kraja 2013. dobijemo ponude tipa 15eura za flat net + telefon od nekakvih O2 i sl. nema tog tableta/mobitela/televizora koji bi me natjerao da s T-Comom potpišem novi ugovor... razmislite malo o tome prije nego brzopleto bacite potpis na nekakav robovlasnički ugovor.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina

Znatiželje radi. Recimo da potpišem ugovor na dvije godine sa T-comom, za primjera radi, 100 kuna mjesečno. Za 6 mjeseci uđemo u EU, pojave se novi operateri, cijene padnu. T-com također mora smanjiti cijene i sad ta usluga koju sam ja plaćao 100 kuna mjesečno padne na 50 kuna. Pitanje sad, ako netko slučajno zna. Plaćam li onda je i dalje 100 kuna, jer možda tako piše u ugovoru, ili bi se i meni cijena automatski korigirala.  

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

N, ti ćeš i dalje plaćati 100kn jer nisu bedasti da ti snižavaju cijene, a oni će uvesti nove tarife i nove pakete koji će koštati 50kn. Zaštitit će oni sebe, don't worry.

Fuck me I'm famous.
14 godina

Ekipa, poz!

Možete li mo molim vas reći koje tablete T-com nudi za produljenje ugovorne obveze,

danas ću ih zvati da vidim ako mi još vrijedi ugovorna obveza ( u što čisto sumnjam) {#}

Pa ako je prestala , produžiti ću je,

zanima me kako se dostavljaju ti tableti i koji je vremenski period za dostavu te način plaćanja ( dal se plaća poreko računa od ADSL-a ili se plaća prilikom dostave?

Hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
guls kaže...

Znači, uskoro ćemo u EU, do kraja godine će se pojaviti nešto novih operatera, nešto novih i boljih cijena, a i sam T-Com će morati spustiti cijene svojih usluga za nove korisnike.

E sad, oni mame ljude raznim šrot mobitelima i nepotrebnim tabletima, kako bi ušićarali baš nešto novca slijedeće dve godine. Mene te ponude zbilja nisu izule iz cipela jer je tak očito da su čistili lagere na svom skladištu ili raznoraznih firmica koje su im dužne.

Jer ako se zbilja desi EU i od kraja 2013. dobijemo ponude tipa 15eura za flat net + telefon od nekakvih O2 i sl. nema tog tableta/mobitela/televizora koji bi me natjerao da s T-Comom potpišem novi ugovor... razmislite malo o tome prije nego brzopleto bacite potpis na nekakav robovlasnički ugovor.

otkud ti info da ce novi operateri doc???

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 10:02 (jady).
14 godina
Gale92 kaže...

Ekipa, poz!

Možete li mo molim vas reći koje tablete T-com nudi za produljenje ugovorne obveze,

danas ću ih zvati da vidim ako mi još vrijedi ugovorna obveza ( u što čisto sumnjam) {#}

Pa ako je prestala , produžiti ću je,

zanima me kako se dostavljaju ti tableti i koji je vremenski period za dostavu te način plaćanja ( dal se plaća poreko računa od ADSL-a ili se plaća prilikom dostave?

Hvala

Nudi se Galaxy Tab 2 7.0 WiFi znači p3110 verzija.

Plaća se na računu,a stižu unutar 30 dana

robimarko@gmail.com
13 godina

Imam svoje izvore, bez brige budi.

Fuck me I'm famous.
16 godina
neaktivan
guls kaže...

Bez obzira na tvoje izvore, nešto si pobrkao..

Kao prvo, bez obzira na EU, trebaju sigurno dozvole za nove operatere od HAKOM-a i sličnih, što nije jednostavan proces.

Kao drugo, infrastruktura je i dalje od t-coma tako da će i ti novi operateri biti ograničeni u niskim cijenama.

Na kraju krajeva, 160kn za promet i brzinu, kolko to može ići dolje?!

I najvažnije, ako potpišeš ugovor sa t-com na 24 mjeseca, nisi im se obvezao plaćati cijenu koja je na snazi u trenu ugovora.

Naime ako došu ti novi operateri i ako ponude puno niže cijene, t-com će morati reagirati i smanjiti cijene.

I tada kada spusti cijene i svima pod ugovorom cijene idu dolje.

Na kraju krajeva, niti 400kn na 12mjeseci nije strašna cijena za tablet ako isti zadovoljava potrebe i ako već mislite da će početkom 2014. cijene usluga pasti 50%.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 11:23 (NightShadow).
13 godina
NightShadow kaže...
guls kaže...

t-com će morati reagirati i smanjiti cijene.

Ne smije, u tome i je stvar. Čim ima određeni postotak tržišta, ne smije smanjivati cijene, inače biva monopolist i podložan sankcijama.

A njegova infrastruktura neće zadugo biti njegova.

Fuck me I'm famous.
14 godina
Bit će njegova infrastruktura dok god je ne proda a što neće jer previše zarađuju na njoj
robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
guls kaže...
NightShadow kaže...
guls kaže...

t-com će morati reagirati i smanjiti cijene.

Ne smije, u tome i je stvar. Čim ima određeni postotak tržišta, ne smije smanjivati cijene, inače biva monopolist i podložan sankcijama.

A njegova infrastruktura neće zadugo biti njegova.

T-com smije spustiti cijene, ali ih ne smije srušiti.

Da se pojavi novi operater sa cijenom od 79kn za 5mbit flat, a t-com cijena je 179kn, t-com bi mogao spustiti cijene.

HAKOM štiti tržište. T-com ima po tom pitanju ograničenje jer ima visoki postotak tržišta pa bi rušenje cijana mogao biti samo kratkotrajni paravan za uništiti druge operatere i nakon toga dignuti cijene kroz monopolsku poziciju. Što nije nama u interesu.

Pojavom novog operatera koji bi ponudio ovu uslugu recimo za 79kn (50% t-com) ili bi HAKOM odredio minimalnu cijenu tom operateru (anti dumping mjere) ili bi dopustio t-comu smanjenje cijene. U oba slučaja, teško da ćeš u roku od 12 mjeseci uštedjeti odnosno izgubiti "brda i doline" potpisivanjem ili ne potpisivanjem ugovorne obveze.

P.S. Ja nikoga ne potičem na nešto ili ga spriječavam, ali malo je vjerojatno da će ulazak u EU biti čaroban po pitanju cijena uvih usluga. A nikako u kratkom roku 12-24 mjeseca.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 12:07 (NightShadow).
14 godina
NightShadow kaže...

P.S. Ja nikoga ne potičem na nešto ili ga spriječavam, ali malo je vjerojatno da će ulazak u EU biti čaroban po pitanju cijena uvih usluga. A nikako u kratkom roku 12-24 mjeseca.

Ovo.

Osobno mislim da je uzeti ovaj tablet za 400 kuna super opcija. Ne možeš očekivati da ako 01.07. uđemo u EU, da će se 02.07. pojavit 10 novih operatera koji će odmah biti svima dostupni i dijeliti brzine i promet šakom i kapom. Ne vjerujem da će u 6 mjeseci nakon ulaska biti većih promjena na tom polju, a taman onda ti istekne ugovor ako sad produžiš.  

13 godina
neaktivan
marakanis kaže...

Produženje se može napraviti najranije 30 dana prije isteka ugovorne obveze.

ovo je 100% tocno? Mislim da sam negdje procitao da je taj period duzi od mjesec dana

Za fiksne usluge je u HT-u 30 dana prije isteka, za mobilne 3 mjeseca prije isteka.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
12 godina
protjeran
Hexfire kaže...
NightShadow kaže...

Ovo.

Osobno mislim da je uzeti ovaj tablet za 400 kuna super opcija. Ne možeš očekivati da ako 01.07. uđemo u EU, da će se 02.07. pojavit 10 novih operatera koji će odmah biti svima dostupni i dijeliti brzine i promet šakom i kapom. Ne vjerujem da će u 6 mjeseci nakon ulaska biti većih promjena na tom polju, a taman onda ti istekne ugovor ako sad produžiš.  

Ja vjerujem da ce bit promjena i to drasticnih.Kolko sam citao vec se par tvrtki priprema za ulzak na nase triste.Jos samo neznam kakva ce situacija bit s nama koji zivimo u prigradskim naseljima i gdje jedino prko t-coma mozemo dobit uslugu :/

BTW kako te ponude postepeno povecavaju.Prvo su bili oni mobiteli,pa shrot tableti pa malo bolji tablet i sad me bas zanima sto ce bit za uskrs.

14 godina
Back777 kaže...
 i sad me bas zanima sto ce bit za uskrs.

Pisanice {#}

13 godina

Nitko nije rekao da će promjene biti 02.07, ali se spremaju turbulencije na tržištu, to je sigurno. 

Ako se pametno odigra, kupac će biti najveći dobitnik u svemu tome. Ako ne, onda će kupac potpisati ugovore prije 01.07. i poslije se nadati spuštanju cijena od strane monopolista. Sve je to lijepo, no naučio sam u životu da je nada kurva i ako se oslanjaš samo na nadu, obično ostaneš bez svega čemu se nadaš. Be smart, play good.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
guls kaže...

Ne mogu oni ljudima dvije godine naplacivat cijenu 300kn ak su tu uslugu, ili novu sličnu uslugu smanjili na 200kn već im moraju ponuditi da se bez naknade prebace na novu uslugu naravno ukoliko to žele. Ista je sitacija svaki put kad se promijene tarife u mobilnim pretplatama.

To s drugim operaterima neće zaživit sve dokle god THT ima kablove u svojem vlasništvu, tj. dok eventualno Vlada ne odluči ponuditi svoju optiku operaterima i tad bi se mogli novi operateri i manje cijene pojaviti, a prije toga cisto sumnjam. To po najavama će biti kroz sljedeće dvije godine najranije. 

Mobilni operateri bi se jedino mogli možda pojaviti.

15 godina

Zanima me što je sve u paketu sa Samsung Galaxy Tab 2 koji ide uz profuženje UO ? Ima usb kabel ili bar adapter ? Jel netko dobio već tablet ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

zanima me da li ovaj samsung čita pdf

ako nema mogućnost čitanja pdf-a onda sumnjam da ću ga uzimati

hvala

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Danas su moji zvali da zamijene lg za tablet ali su rekli da je vec sve obavljeno i da ce isporuciti paket za 1 mjesec ali ja vec cekam 1 mjesec mobitel ali nista od toga. Ima koga ko je vec uspio zamijeniti?

0 0 hvala 0
15 godina
filip1 kaže...

zanima me da li ovaj samsung čita pdf

ako nema mogućnost čitanja pdf-a onda sumnjam da ću ga uzimati

hvala

naravno da ima, imaš masu aplikacija na Play Storeu koje ti to omogućuju.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan

ljudi ima li vas sta jos cekate LG L3?

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
TomekK kaže...

Zanima me što je sve u paketu sa Samsung Galaxy Tab 2 koji ide uz profuženje UO ? Ima usb kabel ili bar adapter ? Jel netko dobio već tablet ?

Normala, dobijes USB kabel koji ujedno sluzi za punjac i za PC., :)  

Sumnjam da ga je iko dobijo, ponuda je od petka.

http://www.erepublik.com/en/referrer/teXew
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 18:40 (PiXeLsss).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice