T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.876.487
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
KOZOMAR kaže...

ljudi ima li vas sta jos cekate LG L3?

Ima. Produzio sam 22.1.2013, rekli su da ce isporucit L3 u roku od mjesec dana.

Friends will be friends, When you're through with life and all hope is lost, Hold out your hand cos friends will be friends right till the end.
15 godina
neaktivan

auff ja cekam 12 dana i nikako iscekati :(

16 godina

I ja sam produžio prošli tjedan te uzeo Lg L3, još kad se nije znalo za tablet, ali i da sam znao svejedno bi uzo L3 ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 18:55 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

I ja sam produžio prošli tjedan te uzeo Lg L3, još kad se nije znalo za tablet, ali i da sam znao svejedno bi uzo L3 ;)

zašto? zato jer ne voliš novce?

13 godina
neaktivan
KOZOMAR kaže...

auff ja cekam 12 dana i nikako iscekati :(

Moš mislit 12 dana, ima nas kojii su čekali i više od 2 mjeseca

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
16 godina
marakanis kaže...

zašto? zato jer ne voliš novce?

Ne, nego jednostavno neću tablet.{#}

13 godina
neaktivan

Galaxy tab2 je predobra stvar uz ugovor. Šteta što imam ugovor na MAX3L-u.. 

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

produžena pretplata veceras, ceka se tab2 :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

Obično problemi nastaju za oni koji kasnije produže.

Ovi koji produže na početku ponude uvijek dobe prvu rundu koja je već na lageru...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ima! Evo ja cekam LG 25 dana, rekli su najvise mjesec dana.Zvao sam rekli su da ce doc tokom ovog tjedna. Sad vidim tablet u ponudi, ali lg ipak jer mi je potreban mobitel.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 9:48 (Marko24).
17 godina

Maloprije zvali iz T-Coma, nagovor na Max 3 pakete. Uvjeravao sam tu što je nazvala da je Max 3L paket 305 Kn + 30 Kn oprema (održavanje) jer tako je bilo prije ako se ne varam, al bio sam u krivu. Naravno da nisam uzeo. Razmatram produženje ADSL ugovora za Galaxy Tab 2 što nude, čini mi se kao ok ponuda...

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Danas sam produžio adsl i sad je na redu čekanje tableta

Nadam se da mi neće doći pokvareni tabletić

Prije par dana sam produžio ugovor za mobitel i uzeo sam Samsung Galaxy 3 mini i opet dobio pokvareni mobitel

i prije par dana su zvali sa servisa i rekli da bih trebao platiti 130kn jer je kvar mehaničke prirode

Danas smo poslali prigovor pa će se vidjeti što će biti

0 0 hvala 0
16 godina
Marko24 kaže...

Ima! Evo ja cekam LG 25 dana, rekli su najvise mjesec dana.Zvao sam rekli su da ce doc tokom ovog tjedna. Sad vidim tablet u ponudi, ali lg ipak jer mi je potreban mobitel.

Ako ćeš već tako, bolje uzmi Samsunga pa ga prodaš, više ti se isplati, LG ti se nađu na njuškalu novi po 500-600 kn.

I'm not crazy, my mother had me tested!
12 godina
neaktivan
marinn95 kaže...
Marko24 kaže...

Ako ćeš već tako, bolje uzmi Samsunga pa ga prodaš, više ti se isplati, LG ti se nađu na njuškalu novi po 500-600 kn.

Ah, da. Al narucio sam prije mjesec dana vec bi trebo doc, ne znam dali mogu zamijenit sad..

16 godina

Nazovi SZK i probaj obustavit.

I'm not crazy, my mother had me tested!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Lijep pozdrav! Imam max 3l paket sve na jednom računu i ugovorno sam vezan do 31.8. Zanima me da li mogu produžit adsl sada u 2 mjesecu ili moram čekati o 6-7 mjeseca i tek onda produžiti ugovor??? Zahvaljujem

0 0 hvala 0
14 godina
jimgitara kaže...

Lijep pozdrav! Imam max 3l paket sve na jednom računu i ugovorno sam vezan do 31.8. Zanima me da li mogu produžit adsl sada u 2 mjesecu ili moram čekati o 6-7 mjeseca i tek onda produžiti ugovor??? Zahvaljujem

Mjesec dana prije isteka ćeš moći, znači tek u sedmom mjesecu.

12 godina

Danas sam napravio novi ugovor na postojeci koji je sad isticao....nakon 2 godine...
MAX 3 paket 305kn mjesecno plus naknada za troskove telefonske.
I sad za 99kn sam uzeo tablet ??
Koji tablet Galaxy Tab 2 ovaj ??
I to je receno da se placa uz racun jednom 99kn i toe to ??
Dali je itko vec dobio tablet ili mobitel i platio 99kn i vise nije imao nikakvo placanje prema tome ??
Da nebih bilo 99kn svaki mjesec na kraju ?? Nisam povjerljiv u te njihove darove ??

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 13:59 (L1nNk).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
L1nNk kaže...

Danas sam napravio novi ugovor na postojeci koji je sad isticao....nakon 2 godine...
MAX 3 paket 305kn mjesecno plus naknada za troskove telefonske.
I sad za 99kn sam uzeo tablet ??
Koji tablet Galaxy Tab 2 ovaj ??
I to je receno da se placa uz racun jednom 99kn i toe to ??
Dali je itko vec dobio tablet ili mobitel i platio 99kn i vise nije imao nikakvo placanje prema tome ??
Da nebih bilo 99kn svaki mjesec na kraju ?? Nisam povjerljiv u te njihove darove ??

Provjereno. Samsung galaxy tab 2 p3110,. Ponuda: "produzi i KUPI za 99kn" Znaci fiksno 99kn nikakva dodatna preplata : )

http://www.erepublik.com/en/referrer/teXew
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 14:30 (PiXeLsss).
12 godina
neaktivan

ma gamad kapitalističaka,evo već prelaze u nove pohode osvajanja  naivaca...naime, ja čekam tablet još onu zastarijelu vijest alcatel t10; max2 ugovor potpisan krajem 11mj. i u mom kraju ima 60 korisnika sa istom situacijom i pitaj boga koliko ih još ima po ostatku Hrvatske(za na znanje račun nove tarife je stigao,naravno bez pardona za 1mj) i danas pošaljem upit na face, gle čuda vele bit će tokom veljače a ne više do sredine veljače...ljudi moji, osim da vam kažem da zahebavaju ljude u mozak, žive od naše grbače i još nas uz to sve stignu ucijenjivat,neznam šta drugo reć..... idi pa vidi....{#}

delerium_state

1 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
filip1 kaže...

Danas sam produžio adsl i sad je na redu čekanje tableta

Nadam se da mi neće doći pokvareni tabletić

Prije par dana sam produžio ugovor za mobitel i uzeo sam Samsung Galaxy 3 mini i opet dobio pokvareni mobitel

i prije par dana su zvali sa servisa i rekli da bih trebao platiti 130kn jer je kvar mehaničke prirode

Danas smo poslali prigovor pa će se vidjeti što će biti

Trebal si u roku od tri dana od dana kupnje ili od dana dostave mobitel odfurati u tcentar i oni su ti trebali dat novi bez ikakve provjere

12 godina
neaktivan

Koliko vrijedi ovaj tablet što se dobije uz ugovor?

Who's that stumbling around in the dark? State your business or prepare to get winged!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
johnpr kaže...

Novi je 1600 kn

15 godina
neaktivan

za sve one koji su već podnjeli zahtjev i trebaju dobiti lg optimus l3, a zapravo žele tablet samsung,

iz szk su mi rekli da odbijem prihvatiti mobitel i onda nakon ažuriranja njihovih podataka ću opet moći podnjet zahtjev i dobit ću samsung tab 2

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gogi321 kaže...
johnpr kaže...

Novi je 1600 kn

Cijene u ducanima od 1800 do 2000, na njuskalu je oko 1500 do 1600kn. Mada mislim da ce mu cijena pasti sada kad ih se pojavi masovno na njuskalo nakon sto svima stignu tableti {#}

14 godina
Nadam se da će sutra početi stizati
robimarko@gmail.com
15 godina
robimarko kaže...
Nadam se da će sutra početi stizati

ja sam baš danas zvao u vezi toga i rekli mi da stiže za najkasnije 30 dana, ali da će vrlo vjerojatno doći kroz 10-ak dana.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 21:53 (antimadridista).
12 godina
neaktivan

Može li mi netko molim vas reći gdje mogu pogledati dali mogu produžiti ugovor i dobiti tablet, jer čitam da tek 30 dana prije isteka ugovora mogu... Hvala unaprijed!

0 1 hvala 0
15 godina
d1namic kaže...

Može li mi netko molim vas reći gdje mogu pogledati dali mogu produžiti ugovor i dobiti tablet, jer čitam da tek 30 dana prije isteka ugovora mogu... Hvala unaprijed!

nazovi ih na 0800 9000 i pitaj.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice