Zvao sam danas nekoliko puta i potvrdjeno je da je od sutra u ponudi taj tablet isto za 100kn na 24 mjeseca kao i lg.
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_2_7_0_p3110-4671.php
Zvao sam danas nekoliko puta i potvrdjeno je da je od sutra u ponudi taj tablet isto za 100kn na 24 mjeseca kao i lg.
O j**bem ti život :@
Ujedno sam saznao da sam "produzio" nepostojeci ugovor, jer kako sam rekao meni ugovor treba isteći tek u 5. mjesecu, a oni su me zvali i pričali mi neke priče kao da mi je ugovor istekao, čak i nakon što sam im rekao da sam siguran da sam još pod ugovorom, oni su provjerili i rekli da nisam. Kako god... Ja sam navodno "produžio" ugovor, medjutim zvao sam danas opet i lik iz službe mi kaže da sam još uvijek pod ugovorom do 5. mjeseca i da nikakve aktivnosti nije bilo od 8. mjeseca prošle godine, tj nikakvog produljivanja i slično.
Još ako vam ovo može pomoći... Ako ste u prethodnih par dana naručili LG L3, moguće je tražiti da vam pošalju Samsung galaxy Tab umjesto LG-a, ako ta narudžba već nije prošla "proces" neki njihov.
Kako god, u 5. mjesecu odjebavam ovu gamad što se tiče svega i prebacujem se na optimu ili nešto slično
Nadam se da sam vam pomogao :)
Odo se ubit..
Ja uzeo alkatela,a mogo sam cekat je..
Odo se ubit..
Ja uzeo alkatela,a mogo sam cekat je..
Ja sam bio glup pa sam prije 2 godine uzeo nokiu C1, jer sam bio u situaciji da mi je bio potreban mobitel a novaca nigdje kao i inace, i produzio ugovor na 24 mjeseca za sranje...
U svakom slucaju si bolje prosao od mene :)
Ujedno sam saznao da sam "produzio" nepostojeci ugovor, jer kako sam rekao meni ugovor treba isteći tek u 5. mjesecu, a oni su me zvali i pričali mi neke priče kao da mi je ugovor istekao, čak i nakon što sam im rekao da sam siguran da sam još pod ugovorom, oni su provjerili i rekli da nisam. Kako god... Ja sam navodno "produžio" ugovor, medjutim zvao sam danas opet i lik iz službe mi kaže da sam još uvijek pod ugovorom do 5. mjeseca i da nikakve aktivnosti nije bilo od 8. mjeseca prošle godine, tj nikakvog produljivanja i slično.
Još ako vam ovo može pomoći... Ako ste u prethodnih par dana naručili LG L3, moguće je tražiti da vam pošalju Samsung galaxy Tab umjesto LG-a, ako ta narudžba već nije prošla "proces" neki njihov.
Kako god, u 5. mjesecu odjebavam ovu gamad što se tiče svega i prebacujem se na optimu ili nešto slično
Nadam se da sam vam pomogao :)
hvala puno za informaciju izgleda da cu ja uspijet tablet izvuc..:))))
edit:tablet je u ponudi od sutra..:)
Kako ste uspili rijesiti da vam ne dodje mobitel nego tablet? Ja sam kontaktirao SZK i kazu da to mogu napraviti jedino da odbijem zaprimiti mob kada dodje i onda napraviti novu ugovornu obvezu uz tablet?
ček, tablet može i ako se ovaj max2 paket produži? znači bez maxtv-a?
Neznam meni je to sve čudno. Zašto ne piše ništa za taj tablet na njihovom siteu? Još mi je čudnije što nude tablet(samsung galaxy tab 2 7,0) kojeg uopče nemaju u ponudi za kupiti(samu su tab 2 10 i tab 8,9). Inaće sve što daju za produženja, uvijek te uređaje imaju u ponudi gdje ih se može kupiti i ovako.
Eto ja sam baš jučer ujutro produžio ugovor i agentica je rekla da je samo smartphone LG L3 u ponudi, nije mi spominjala nikakav tablet.
Bilo je tako povjerljivih informacija da nude nintendo Wii i sl. Na kraju se ispostavilo da je sve to lažna uzbuna.
@tnakir oko Božića su ti dijelili tablete, pa je nekima tek sad došao ili ga još čekaju, pa zato pišu o njima ;)
ja sam zvao jucer za tablet i rekli su da ce doc tj msm da je od danas u ponudi ili tak nes(ugl uskoro),te sam se dogovorio da oni mene danas nazovu i rjesimo to..:)
Da, rekli su da je od danas u ponudi.
od danas je u ponudi, zato ništa i nije bilo objavljivano - U biti - sada bi svi kao trebali biti iznenađeno novom super ponudom..
Doduše, realno, tablet je super, i stvano dati 99kn za nj mislim da nije nikakav problem, ako ništa drugo, igrati se sa njime 6mj, pa prodati za 600-700kn bez beda
e, da, btw, treba uočiti da on nema GSM modul, tak da nema poziva i poruka, da ne bi netko možda krivo pomislio
Ako sam dobro shavtio,ovaj uređaj se može spajati na net samo putem wi-fi-a?
Više bi mi pasao tablet nego telefon kojeg sam imao namjeru prodati,ovako bi zadržao tablet...
Bilo bi super da je verzija P3100 koja ima 3G modul, ali brijem da je to malo im preskupo za "poklon" jer po dućanima verzija P3110 dođe od 1700kn do 2000kn, a P3100 s 3G oko 2600kn
eo sta su mi rekli na live chatu
Nika: Tako je! znači možete napraviti produženje kao da radite za LG i u napomeni napisati kako želite tablet uređaj, cijena je ista kao za LG
tko jos nije, izvrsna prilika
i kaze nadam se da ce se tablet pojaviti na stranici tokom dana.
Zašto je to izvrsna prilika?
ovisi kako kome je izvrsna prilika, ak im netreba još jedan mobitel, a mislim da bi se na prodaji moglo dobit malo vise za ovaj tablet nego za mobitel
Zašto je to izvrsna prilika?
moje subjektivno misljenje
ako su do sad dijelili lg a sad dijele tablet za istu cijenu zasto ne bi bila dobra prilika
Aha, ok, to je iz jednog aspekta odlična prilika, s time se slažem.
Zvat ću danas pa zamjenit za tablet, još l3 nije stigao, nadam se da će prihvatit. :D
Zvat ću danas pa zamjenit za tablet, još l3 nije stigao, nadam se da će prihvatit. :D
Javi rezultat
Naravno.
To bi značilo da je automatski na prodaju, ako je moguće :D
Mislim da ćete se razočarat.
Čak i ako vam još nije prošao zahtjev za L3, oni će vam vjerojatno reći da je prošao, jer im je isplativije uvalit vam ovo njeSra od mobitela nego Samsungov tablet. :)
Evo ja sam danas zvao službu za korisnike u vezi isporuke tablet računala.
Rekla mi je ona teta na telefonu da im pošiljka stiže sredinom veljače i da bi tablet trebao stići idući tjedan.
Jedino mi je sad žao što sam im poklopio kad su me zvali da im kažem koliko mi je koristan poziv .
Heh, koja su to Je**na gamad od ljudi i koliko su neuki.
Danas cura ode u T-centar produzit ugovor i trazit tablet jer je jucer zvala i rekli su da je tablet u ponudi od danas.
Medjutim dodje ona u T-centar i ovi joj onako 'ladno kažu da ne postoji nikakav tablet u ponudi nit da će ga biti, možda jedino za nove korisnike maxadsla u bližoj budućnosti?!
Na kraju je produžila ugovor telefonski...
Jedino mi je sad žao što sam im poklopio kad su me zvali da im kažem koliko mi je koristan poziv .
Također
Meni su rekli da samo moram odbiti primiti telefon jer je već u isporuci i onda kasnije zvati za tablet.
Kažu već proces prošao i da nije moguće :S
Kažu već proces prošao i da nije moguće :S
nemoj primit posiljku i shvatit ce da si odustao.