T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.876.498
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
Meni isto danas stigo a narucio 9.1 znaci dostavljaju kak oce a ne kak sluzba za korisnike kaze prema predaji zahtjeva
12 godina
neaktivan
Fazan kaže...

Evo da izvjestim cjelokupno pučanstvo da mi je T-com isporučio danas tablet nakon nevjerojatnih 73 dana.   Živjeli!

dmx kaže...
Meni isto danas stigo a narucio 9.1 znaci dostavljaju kak oce a ne kak sluzba za korisnike kaze prema predaji zahtjeva

čestitam! valjda će i meni uskoro i još pogotovo nakon današnjeg upita sa dozom "bukvice/bukčine" koju poslah, i  vjerovatno šalju kak su obrađivali podatke tj unosili u sustav, pa vrlo vjerovatno  da su naši završili na samom dnu ladice... ma nije ni bitno, samo neka ga pošalju već jednom i meni je 70 i neki dan...

delerium_state
13 godina

pa nije vrag da se tako dugo ceka ja mob trebam dobit rekli su za 30 dana kaj nema sanse da stigne u nekom normalno razdoblju recimo 2tjedna ili tak nes..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
tomislavivic kaže...

pa nije vrag da se tako dugo ceka ja mob trebam dobit rekli su za 30 dana kaj nema sanse da stigne u nekom normalno razdoblju recimo 2tjedna ili tak nes..??

Meni je stigao za dva i pol tjedna,sad valjda još toliko moram čekati ključ za otključavanje mobitela.lol

سمندری ڈاکو
12 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

to ti je bilo izričito situacija sa tabletima,ljudi su navalili ko zunami pa hht.ovci nisu stigli "namiriti" narod,zeznuli se u proračunu te su morali još naručit od kineza.koliko vidim po ostalim postovima, mobiteli dolaze puuuno brže, warp speed u odnosu na tablete..{#}

delerium_state
13 godina
delerium_state kaže...
tomislavivic kaže...

to ti je bilo izričito situacija sa tabletima,ljudi su navalili ko zunami pa hht.ovci nisu stigli "namiriti" narod,zeznuli se u proračunu te su morali još naručit od kineza.koliko vidim po ostalim postovima, mobiteli dolaze puuuno brže, warp speed u odnosu na tablete..{#}

Kad su davali galaxy mini ja sam ceko skoro dva mjeseca a rekli mi u roku tjedan dana da ce doc,pisao prigovore i zvao ih sto puta na kraju dobio pisani odgovor da dva zahtjeva bila i zbog toga nije proslo u sistemu.Kod za otkljucavanje mi zato doso isti dan kad sam im poslo e-mail.Tablet za malo manje od mjesec dana a vidim da ga mnogi cekaju dva mjeseca stim da neki jos nisu dobili ni maxtv opremu i tek dok nju dobiju i aktiviraju onda sljedeci dan ide nalog za isporuku tableta

16 godina
moderator

Dobio danas kod za otključavanje mobitela(lg l3) i ne radi mi na onaj način na koji su mi oni napisali tj. ne izbaci mi potrebnu poruku.

Ako će netko imat slične probleme:

1.upišite 2945#*400#

2.mreža - zaključavanje

3.upišete kod koji ste dobili od t-coma

4.mobitel će vam se ugasiti i kad ga ponovno upalite to bi trebali biti otključano na sve mreže.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
neaktivan

pratim ovaj topic oko mjesec dana, ugl. zvali su me 2.2. da produzim ugovor premda sam siguran da mi je ugovor trebao trajati do 5. mjeseca, ali rekli su da nisam pod ugovorom, kako god... dobro mi je doslo jer sam ionako htio kupiti novi mobitel jer se moj totalno raspada. Jel ima nekoga ovih dana da je dobio LG i da mi kaže koliko je dugo čekao na njega...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ovako, ja trenutno nemam mobitel a ponudili su mi uz produzenje ugovora ovaj LG3. i cekam ga 18 dana. e sad, kad ce doc ne znam, reklu su najvise mjesec dana. Vidit cemo.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mene zvali 22.01. telefonski, sve dogovorio, LG za 99 kn. Još nije došao.

jel su vas prije obavijestili iz dostave Oversee-a ili to poštar donosi?

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mene također telefonski 18.1 i nije došao još. Trebao bi doci postom.

15 godina
neaktivan

hm ja se nadam oko 10.2 posto tad dolaze racuni od telefona i ostalih sr***a :P

12 godina
neaktivan

A ne znam proslo je 20 dana. Rekli su najviese mjesec dana. Btw- Jel zna neko koliko kosta dekodiranje u t-mobile onaj kod da dobijes?

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

a zavisi mozda dan a max 3 dana ako nakon tri dana ne odgovore posaljes ponovo!

12 godina
neaktivan

koliko kosta to otprilike?

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

sto?

12 godina
neaktivan

dekodiranje mobitela?

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

ako si dobio na poklon mob od t-coma imas pravo na besplatno dekodiranje..

12 godina
neaktivan

ozbilljno? dobio sam ga uz produzenje ugovora znaci mogu besplatno?

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

da imas i starijim porukama gore navedeno..email posaljes ili odes u njihov T-centar i oni ti ga dekodiraju u roku 2 sata..

12 godina
neaktivan

aha, hvala :)

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel mi moze ko rec jel se dobija kakav poklon za potpisivanje novog ugovora za maxtv? pošto sam dosad 3 godine ima bez ugovora pa da vidim jel ima smisla potpisivat

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
14 godina
rookica19 kaže...

jel mi moze ko rec jel se dobija kakav poklon za potpisivanje novog ugovora za maxtv? pošto sam dosad 3 godine ima bez ugovora pa da vidim jel ima smisla potpisivat

Trenutno ne

12 godina
neaktivan

Pitanje?

Što vam to znači kod za otključavanje?  Dobio sam tablet od T_com-a stavio unutra vip karticu i normalno radi. Mogu zvati i mene mogu dobit pa mi nije jasno što se to otključava?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nešto u vezi alcatel tableta... prijatelj mi je uzeo novi max adsl prikljucak i alcatel tablet na pocetku 12. mjeseca, tek mu je doslo prije par dana, cca 60 dana je cekao.

Medjutim moja cura je danas zvala t-com u vezi produljenja ugovora max adsl-a i ponudili su joj neki samsung smartphone uz lg l3, jel zna netko o kojem samsungu je rijec?!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

@Fazan

navodno budu mobiteli zakljucani na t-mobile mrežu

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 18:22 (asuschrist).
14 godina
Fazan kaže...

Pitanje?

Što vam to znači kod za otključavanje?  Dobio sam tablet od T_com-a stavio unutra vip karticu i normalno radi. Mogu zvati i mene mogu dobit pa mi nije jasno što se to otključava?

Neki (ili svi) smartphonovi koje su dijelili u zadnje vrijeme su bili zaključani na t-mobile mrežu, pa ti moraju poslati kod ako ga hoćeš koristiti na nekoj drugoj.

12 godina
neaktivan

Ispravka, nije samsung smartphone nego tablet i to navodno ovaj:

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_2_7_0_p3110-4671.php

1 0 hvala 0
16 godina

Koliko se ja sjećam, T-Com nije djelio te tablete? {#}

I'm not crazy, my mother had me tested!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

sta sad dijele i tablete uz lg? za produzenje max adsl?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice