T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.876.453
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ja imam samo internet i telefon i nedaju tablet...

Suha krpa na dnu mora.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Ja sam isto zvao. Dijele tablete ako produžiš ugovor, ali samo pod uvijetom da prihvatiš jedan od onim Max 2 ili 3 paketa{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

jucer su me zvali i uzeo sam MAX3L paket i  sad me zanima za koliko treba doci android i max tv uredaj?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 18:15 (Grom).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
Grom kaže...

jucer su me zvali i uzeo sam MAX3L paket i  sad me zanima za koliko treba doci android i max tv uredaj?

Tablet u roku od mjesec dana, tako su meni rekli.

A za maxtv vjerujem da u roku od tjedan dana ili najkasnije početkom mjeseca. Ne znam stvarno, bilo bi najbolje da provjeriš na informacijama.

16 godina
neaktivan

Sve ide u 30 dana.

U teoriji, nekada i vise.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja sam maxtv narucio prosli petak, a dosao mi je jucer (iznenadila me brzina), a za tablet su rekli da moram pricekati do 7 dana, a ako ga nema , moram ih nazvat :D

Pioneer :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 20:26 (i7 extreme).
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina

stara mi je sad rekla kao da su joj rekli da ce sve skupa doci za nekih 2, max. 3 tjedna..

14 godina
neaktivan

Zna li netko možda koliko traje proces od zahtjeva za aktivacijom max2 paketa do njegove aktivacije (tipa dan-dva ili duže)?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mmaruli492 kaže...

Zna li netko možda koliko traje proces od zahtjeva za aktivacijom max2 paketa do njegove aktivacije (tipa dan-dva ili duže)?

Zna ti se i isti dan aktivirati, do 2 dana bi definitivno trebalo.

16 godina
dedaa kaže...
mmaruli492 kaže...

Zna ti se i isti dan aktivirati, do 2 dana bi definitivno trebalo.

Meni je došao email da će biti aktiviran max2 paket od sutra 0:00, a naručen je pred par(3-4) dana, a sad me strah da mi ne pošalju 2 računa za ovaj mjesec(telefon i adsl i sad max2) što mi se desilo jedanput za mobitele kad sam mjenjao tarifu, platio sam 2 računa za 1 mjesec.

13 godina
neaktivan
Pa ak ti naplate oba u punoj cijeni a ne proporcionalno kolko si koristio sam poslajes na mail, i napisu ti onda da su pogrijeisli i izracunaju ponovo i sve 5. E mene zanima el dobio vec tko tablet?
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
17 godina
neaktivan

Da li netko možda zna recimo, ako aktiviram max3 s paket, i onda poželim promijeniti na flat, da li je to moguće i da li moram neke penale plaćati zato što ne koristim paket definiran u ugovoru?

Why so serious?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ne samo ces placat 50 kn vise mjesecno zbog veceg paketa

----------------------------------------------------------------------------

Moze li tko provjerit da li mu po rubu staklo "krcka" tj cuje se pucketanje kao da nije dobro zaljepljeno, da reklamiram ili je vise takvih  (huawei)

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 21:26 (ezacro).

0 0 hvala 1
16 godina

Dobio sam danas poštom bežični telefon. telefon? Nisu se valjda zabunili pa umjesto tableta poslali telefon.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Tcom trollanje :) ...nazovi sluzbu pa ipak provjeri

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fear_0123 kaže...

Dobio sam danas poštom bežični telefon. telefon? Nisu se valjda zabunili pa umjesto tableta poslali telefon.

ako si dobio telefon znaci da su ti produljili halo liniju na 24 mj, dobio si ono sranje sinus.

nazovi ih i pitaj, ako je greska reci im da zeli da ti storniraju, u tom slucaju ces telefon morat vratit

15 godina
Kewin kaže...

Ja imam samo internet i telefon i nedaju tablet...

Tako je,ne daju postojećim korisnicima koji žele produžiti ugovor samo za ono što trenutno imaju nego forsiraju da uzmemo Max3 pakete.Slično je bilo i kada sam trebao produžiti ugovor za mobitel,više im je stalo da privuku nove nego da zadrže postojeće korisnike.Moram razmisliti o nekoj alternativi.

Reality is wrong. Dreams are for real.
13 godina
neaktivan
Ja sam uzeo max 2 i huawei tablet, sad cemo vidit kad ce doci sve to ;)
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
14 godina

Samo da javim, danas mi je dosao tablet. Znaci prosli petak naruceno, danas doslo :D

Pioneer :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Evo i ja sam uzeo tablet uz produženje ugovora, znači da daju opet. Sad se čeka kad će doć.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RePlaY kaže...

Evo i ja sam uzeo tablet uz produženje ugovora, znači da daju opet. Sad se čeka kad će doć.

Jesi li ti produžio ugovor ili si uzeo novi?Mislim da ne daju tablet za produljenje ugovora,barem mi je tako jučer rekla djelatnica u SZK.

16 godina

Evo ja sam upravo napravio produženje; Max 3 usluga, 305 kn mjesečno, i Huawei tablet :)

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ja,vrba kaže...
RePlaY kaže...

Jesi li ti produžio ugovor ili si uzeo novi?Mislim da ne daju tablet za produljenje ugovora,barem mi je tako jučer rekla djelatnica u SZK.

Produžio, sve mi je bilo isteklo i uzeo MAX3 L. Zovi opet, trebali bi ti dat.

15 godina

Meni je istekao telefon i ADSL,MaxTv nemam i kažu da tablet mogu uzeti samo ako uzmem Max3 uslugu,po meni to nije produženje nego uzimanje nove usluge.

13 godina
odjavljen

tako je 

produzili ste za nist ,a tablet ste dobili za max3 

Isto ce dobit onaj koji uzme max3 ,a da nema ugovor od prije 

Vrlo los deal

http://revohd.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 19:24 (Arnold Layne).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Pa tablete daju samo uz MAX3 pakete a pošto je meni sve isteklo uzea san taj paket pa me dođe na isto.

Tako do nedavno nisi moga nego samo ko nema nikakvu uslugu ili neku od te tri.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 19:26 (RePlaY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fear_0123 kaže...

Ako si uzeo jedan od paketa di je ukljucen i telefon dobivas i neki Sinus bezicni telefon i tablet koji si odabrado. Meni vec dosao telefon a tablet ce doci u roku tjedan dana.

16 godina
neaktivan
ja,vrba kaže...

Meni je istekao telefon i ADSL,MaxTv nemam i kažu da tablet mogu uzeti samo ako uzmem Max3 uslugu,po meni to nije produženje nego uzimanje nove usluge.

da, da imas maxtv i da sad sklapas maxtri nebi dobio, ali buduci da nemas maxtv i da ides sklapat maxtri onda mozes dobit tablet

bitno je samo da ti fali adsl i/ili maxtv i da ides sklapat maxtri

12 godina
neaktivan

Meni je ponuđeno uzimanje max2 paketa i tableta za 8 ili 398 kn kada sam zvao neki dan službu za korisnike.

Moram samo prebaciti tel. razgovore ponovo na tcom sa optime,znači tcomu sam plaćao tel pretplatu,mad adsl,a optimi razgovore.Potvrđeno mi je i na facebook stranici HTa da daju tablete   tko odabere Max2 paket a istekla mu je ugovorena obaveza za maxadsl.

Tko je sad tu lud?

0 0 hvala 0
15 godina
gale_simke kaže...

Meni je ponuđeno uzimanje max2 paketa i tableta za 8 ili 398 kn kada sam zvao neki dan službu za korisnike.

Moram samo prebaciti tel. razgovore ponovo na tcom sa optime,znači tcomu sam plaćao tel pretplatu,mad adsl,a optimi razgovore.Potvrđeno mi je i na facebook stranici HTa da daju tablete   tko odabere Max2 paket a istekla mu je ugovorena obaveza za maxadsl.

Tko je sad tu lud?

Mislim da su ti ponudili tablet zato jer si prebacio razgovore na tcom,znači uzimaš novu uslugu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice