T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.876.424
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
xZero kaže...

Bježite od T-Coma glavom bez obzira. Najgori operater ikada. 

Imao sam 4MBit flat internet + Telefon + MaxTV

Dosao mi racun za 9 mjesec gdje se trazi da podmirim 1200kn zbog nekih dodatnih usluga i bla bla, zalio sam se i sve i oni su mi ugasili liniju, i jos sada legla ovrha od T-Coma na racun na koji sjeda plaća. 

Meni se evo u 20-ak godina još nije desilo tako nešto

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
14 godina
odjavljen

Uh, baš bi mi pasala neka telka u sobu za odigrat FIFU na njoj :D

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
sada mi ističe adsl,jel vrijedi još ona ponuda za mobitel?

0 0 hvala 0
17 godina
lobato kaže...
sada mi ističe adsl,jel vrijedi još ona ponuda za mobitel?

Odes na sluzbenu stranicu i pogledas? {#}

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
14 godina

prije 2-3 mjeseca produljio sam adsl i telefonsku pretplatu te dobio one poklone koji su se nudili (mini 2 i dect telefon).

zanima me jel ja mogu uzeti max3 paket i onaj tablet po maloj cijeni bez obzira na adsl i telefonsku pretplatu, tj. dal se uzimanjem max3 paketa poništavaju ti ugovori te se plaća samo max3 paket?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ne možeš

-------------

Kako je na kraju bilo s mobitelima da su ljudi produljili ugovor a da nisu dobili uređaj može li se kakva potvrda dobit (osim onog maila gjde su poslali da je max2 aktiviran)?

0 0 hvala 1
17 godina
zuper kaže...

prije 2-3 mjeseca produljio sam adsl i telefonsku pretplatu te dobio one poklone koji su se nudili (mini 2 i dect telefon).

zanima me jel ja mogu uzeti max3 paket i onaj tablet po maloj cijeni bez obzira na adsl i telefonsku pretplatu, tj. dal se uzimanjem max3 paketa poništavaju ti ugovori te se plaća samo max3 paket?

I ja sam ovo ljeto dobio Samsung Mini i prije neki dan sam zvao da ocu stavit MAX3, kaze zena ne moze, produljili ste ADSL do 2014! {#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
13 godina
neaktivan

Edit:  dobio potrebnu informaciju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 15:41 (Siskin).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...
zuper kaže...

I ja sam ovo ljeto dobio Samsung Mini i prije neki dan sam zvao da ocu stavit MAX3, kaze zena ne moze, produljili ste ADSL do 2014! {#}

moze se staviti max3 bez problem ali na njega isto ide uo, no to je samo uo na paket sto bi znacilo da bi platio penale na max3 kad bi ga isao raskidati, no ove usluge bi ti ostale sa tim starim uo.

13 godina

A evo akcije za Božić (kolegica iz odjela marketinga), bit će za MaxTV 3 mj 1kn + dodatni paketi, te MaxTV to go.

No planiraju dosta popusta na mobilne uređaje... to pak nema veze s ovom temom.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Shit, šta nemaju onda nikakve mobitele ni konzole niti išta?

0 0 hvala 0
17 godina

Baš ih zovem, al nemrem nikak na red doć.. Mislil sam adsl pretplatu produžit, a zauzvrat za neki mobitel{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
guls kaže...

bit će za MaxTV 3 mj 1kn + dodatni paketi

Ovo je super za maxtv,a što će biti za produženje ugovora za adsl?

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
xZero kaže...

Bježite od T-Coma glavom bez obzira. Najgori operater ikada. 

Imao sam 4MBit flat internet + Telefon + MaxTV

Dosao mi racun za 9 mjesec gdje se trazi da podmirim 1200kn zbog nekih dodatnih usluga i bla bla, zalio sam se i sve i oni su mi ugasili liniju, i jos sada legla ovrha od T-Coma na racun na koji sjeda plaća. 

I šta je tu kriv T-Com????

www.istratourism.com
16 godina
neaktivan

Da li ovaj Huawei mediapad 7 lite ima bilo kakav hdmi izlaz? Na t-com nema nikakvih informacija, zvao maloprije njih te ovaj kaze da ima a na netu negdje pise da ima a negdje da nema. {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nema HDMI

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hvala.

a alcatel?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Također nema

-----------------

Jel tko na kraju dobio ugovorne papire?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ezacro kaže...

Također nema

-----------------

Jel tko na kraju dobio ugovorne papire?

Vidis. Maloprije razgovarao sa operatorom i rekao da iako ne pise da ima na njihovim (alcatel) sluzbenim stranicama, da je on provjerio sa kolegama te su mu rekli da ima micro hdmi.

Svasta. Ja ne znam tko tu koga. {#}

Isplati li se na kraju davati 600kn za taj Huawei?

Pretplatu svejedno produzujem na dvije godine (imam tel+internet) pa se mislim dal da uzmem Alcatel ili Huawei...

16 godina
neaktivan

ovisi di mislis koristit tablet. ak ga mislis koristit kod kuci di imas wifi, onda alcatel ce bit ok, a ak ga mislis koristit za surfanje bilo gdi di ima tmobile signal , cak i kao mobitel, onda definitivno se isplati dat vise love za huaweia koji ipa izmedu ostalog ima vise iskustva s tabletima. takoder ima i bolji ekran, mislim da ima i vise rama. moj izbor bi bil huawei

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
zvonac kaže...

Baš ih zovem, al nemrem nikak na red doć.. Mislil sam adsl pretplatu produžit, a zauzvrat za neki mobitel{#}

Ajde onda ako dobiješ informacije postaj nam tu :)

13 godina
protjeran
pirat kaže...

ovo i mene zanima jer je meni istekao ugovor u 10 mjesecu i budala nisam znao da mogu produzit mjesec dana prije i sad bzvz placam 20 kn vise i ko za vraga nemaju nista za poklon,ako ne budu davali nista pametno necu ni potpisivat ugovor niti ostajat na njihovoj mrezi...{#}{#}

TL
16 godina
neaktivan

Da li ovaj alcatel ima sve potrebne senzore (ziroskop, kompas) ili je to standardna oprema uz svaki jeftini android tablet?

0 0 hvala 0
16 godina
maleni.99 kaže...

Da li ovaj alcatel ima sve potrebne senzore (ziroskop, kompas) ili je to standardna oprema uz svaki jeftini android tablet?

Neznam ali ima teleskop, periskop.{#}

16 godina
neaktivan

alcatel ima akcelerometar, ali nema ni bluetooth ni gps.

huawei ima akcelerometar, kompas i ziroskop, ima gps i bluetooth i malo jacu bateriju, ali i straznju kameru s mogucnoscu hd snimanja.

u prethodnom svojem postu sam spomenul da huawei ima vise rama to nije tocno imaju istu kolicinu  ram memorije

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IvanN kaže...

alcatel ima akcelerometar, ali nema ni bluetooth ni gps.

huawei ima akcelerometar, kompas i ziroskop, ima gps i bluetooth i malo jacu bateriju, ali i straznju kameru s mogucnoscu hd snimanja.

u prethodnom svojem postu sam spomenul da huawei ima vise rama to nije tocno imaju istu kolicinu  ram memorije

znaci alcatel ndma kompas i ziroskop?

16 godina
neaktivan

Mislim da ne, samo to sam uspjel naći

0 0 hvala 0
13 godina
pirat kaže...

Ne bi vjerovao, ali mislim da ništa... tj nije mi ništa spomenula za to. Bum priupital kroz ovaj tjedan, da ne gnjavim ženu sad svaki dan s glupostima.

Fuck me I'm famous.
12 godina
neaktivan

Ajd ljudi molim vas odgovorite. Ako je tko dobio papire da li može provjeriti da li mu piše išta o tablet jer ja sam dobio ugovor gdje je samo napisano da je Max2 L paket aktiviran

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

navodno ti za 3 tjedna dolazi tablet. Tako je meni rekla teta iz službe za korisnike kad sam htio produžiti, pa sam pročitao ovdje na forumu da ce od 12.11.2012. ići neka nova akcija. 

Najgore od svega mi je kaj već 4 godine ne produžujem ugovor sa Tcomom iz razloga da će doći neki drugi operater ali nisat. Inace zivim u centru grada i nema nikakvih naznaka amisa ili bneta. Vec sam mogao iskorisiti 100 prilika za poklone. Mislim da cu sada produziti i uzeti taj tablet pa kaj bude. Inace cu uzeti Max2 L paket isto ko i ti. Nadam se da cu dobiti tablet do bozica!! :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice