Vi koji ste nosili explorer na servis,za koliko ste išli po uređaj?
T-Com pokloni za produženje ugovora
- poruka: 3.570
- |
- čitano: 1.876.410
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može netko odgovoriti ako nije problem jel se daju utržiti ovi uređaji za 800-1000 kn. Mogao bi produžiti ugovor čisto da prodam mob ali kontam si da su oglasi već preplavljeni HTC explorerima.
Može netko odgovoriti ako nije problem jel se daju utržiti ovi uređaji za 800-1000 kn. Mogao bi produžiti ugovor čisto da prodam mob ali kontam si da su oglasi već preplavljeni HTC explorerima.
Pa provjeri na njuskalu pošto idu
Pošalju ti poruku kad je gotov. U mom slučaju, 8 dana.
8 radnih ili?
8 radnih ili?
Ostavio sam mob u četvrtak, a u petak drugi tjedan je stigla poruka da ga mogu podići.
AK ces se strpit ide i za 1200kn, ak ti se nezuri. I naravno moras naglasit da je tvoj nekako bolji od ostalih.
Jedno pitanje za produzenje ugovora, isao sam produzit na onom sranju na sluzbenim stranicama i svaki put sve unesem i jave da je sve uneseno kak spada i da cekaju da stigne zahtjev.
Koliko to treba cekat, koliko sad na mobitel?
Jedno pitanje za produzenje ugovora, isao sam produzit na onom sranju na sluzbenim stranicama i svaki put sve unesem i jave da je sve uneseno kak spada i da cekaju da stigne zahtjev.
Taj zahtjev uopće ne dođe, koliko znam. Samo ti pošalju mob i automatski produže ugovor. Meni je došao za 4-5 radnih dan.
Ma zajebi to. Ja sam preko toga i sebi i starome aktivirao, i oba puta je bila tehnička greška u obradi zahtjeva, koju sam saznao tek nakon 3 tjedna što sam zvao službu za korisnike.
Nakon što sam nazvao SZK (na mail nisu odgovarali uopće) mobitel mi je stigao za 2 dana.
Znači, em im je web smeće, em nemaju nikakvu kontrolu zahtjeva.
Najbolje nazovi SZK i pitaj da provjere jel sve u redu.
Kažu da su jučer iscrpili sve zalihe što se tiče htc uređaja...Što sad, hoće li biti neka nova akcija za nas nesretnike koji će možda izvisiti...inače,meni ugovor ističe 6.8. i nekako mi se čini da ne žele produžiti do zadnjeg dana...kako mi se čini meni jedinoj ne žele :(
mislim da će se sad malo smiriti njihov giveaway... možda eventualno za božić, ali za nove korisnike.
Danas mi stigao htc explorer i to oko 1 xD, ali stalno mi se gasi kad idem prebacit neke stvari sa interne memorije na sd karticu... Jel se to moze nekako rijesiti ili moram nosit vec mob na servis?
I dok sam si skinuo neke aplikacije sa neta i isao prebacit na mob i kad idem instalirat u nekom app manageru isto se ugasi i restarta
Imal tko iskustva s tim
Od sutra ide samsung galaxy mini uz produljenje dsl ugovora, cijene i uvjeti isti, a za nove adsl korisnike ko poptiše na 12 i 24mj je htc explorer i dalje.
Stari mi je dobio galaxy mini kao poklon...al mu se jednom dnevno bar resetira i kad se to dogodi padne mu baterije kojih 10-20 posto..mozda netko zna sto bi moglo biti..uglavnom ako bih ga nosio na servis kod njih, vidim da na garantnom listicu ne pise nista..da li ima on garanciju kod njih
Navodno je za produljenje ugovora po novome sad Samsung Galaxy Mini 2, koji dosta bolji od HTC Explorera.
Tako su mi bar u mailu odgovorili iz SZK.
Navodno je za produljenje ugovora po novome sad Samsung Galaxy Mini 2, koji dosta bolji od HTC Explorera.
Da i da sad produljis dolazi ti u rujnu, uo naravno krece kada ga dobijes u ruke, ne kada podneses zahtjev.
Da i da sad produljis dolazi ti u rujnu, uo naravno krece kada ga dobijes u ruke, ne kada podneses zahtjev.
Zašto u rujnu?
Nemam pojma, vjerojatno nemaju dovoljno na zalihama.
Nemam pojma, vjerojatno nemaju dovoljno na zalihama.
Pa nekako sumnjam pošto je upravo krenula akcija.
Akcija je krenula u trecem mjesecu, prvo se dijelio galaxy mini, pa htc i sad ce ici mini 2.
kad bi poklonio t-comu to bi bilo 2-3 šamara, 4-5 puta, u 6-7 navrata u 8-9 serija.....hebu ljude em sa poklonima em sa paprenim cijenama, brzina neta- download, upload je u teškom qurcu, a da ne spominjem max tv komplet koji vrvi bijednim kanalima u osnovnom paketu... bijeda i očaj... velkam in kroejša...... još navlače ljude bijednim poklonima da slučajno ne odustanu od usluge a to što ljudi hebu svoje živce to ništa..... znam da ovo čak i nespada u ovu temu ispričavam se za malo se tiče al ok, ja vjerujem da ima još nezadovoljni korisnika i to puno više nego što se misli.
Akcija je krenula u trecem mjesecu, prvo se dijelio galaxy mini, pa htc i sad ce ici mini 2.
Znam, ali su upravo danas ubacili mini2 i nekako sumnjam da ga nemaju slijedećih mjesec dana.
Potvrdili su mi na 2 mjesta. Navodno je na webu greška i uskoro će ispraviti.
Vidim na stranicama da pise mini 1 al mi smo dobili mail da je zapravo mini 2 u igri, provjerim jos sljedeci tjedan.
Jeste dobili garanciju uz htc? :S
Jeste dobili garanciju uz htc? :S
Ja dobio, al nije potvrđena. Dosta pokvareno!
nisam se prodao kako većina vas,nebi se vratil u t-scum za nikakav poklon!!
nisam se prodao kako većina vas,nebi se vratil u t-scum za nikakav poklon!!
Ja sam se prodao, pa sad ja imam smartphone, a ti nemaš.