pa valjda su svi ovi novi sa tim boljim CPU!!
izgleda da su podijelili sve crne, sad idu samo zeleni
pa valjda su svi ovi novi sa tim boljim CPU!!
izgleda da su podijelili sve crne, sad idu samo zeleni
Lopovski pokloni.Ja bi najrađe otkazal ugovor s njima al skoro ni jedna mreža ne radi ovdje.Mslm samo optima al ona je žešči kuhac
Onda, jel zna iko kakvo je stanje s garancijom od uredaja ?
Il ce to ic prek racuna koji cu dobit za sljedeci mjesec uz adsl na kojem ce bit i racun za galaxy ?
Piše ti na kutiji :D
Nisam ja kutiju ni vidio, samo mob
832mhz isto
Hvala, budem to onda napravio ujutro, sumnjam da im sad netko radi u SZK :D
evo da ih pohvalim malo - jučer stigao mail sa kodom za otključavanje i kratki tutorijal - mob sam unlockao za 1 minutu
E da, jel mobitel po defaultu prepaid ili je na pretplatu?
E da, jel mobitel po defaultu prepaid ili je na pretplatu?
Kako misliš? Pa dobiješ samo uređaj. Nikakvu karticu..:)
Super, to me zanimalo :)
Lagano za karticu, bitno da je novi mob :D
Stigao TV jučer Samsung 32", bio sam ga spojio s laptopom, za sad izgleda ogromno. Teks s web stranica se dobro vidi, mislio sam da će bit zrnatije.
Danas trebam kupit HDMI kabel i kabel za antenu, pa napravim mali review.
Stigao TV jučer Samsung 32", bio sam ga spojio s laptopom, za sad izgleda ogromno. Teks s web stranica se dobro vidi, mislio sam da će bit zrnatije.
Danas trebam kupit HDMI kabel i kabel za antenu, pa napravim mali review.
Moj još nije došao...
A nisu mi niti pretplatnički broj još uvjek aktivirali. Veoma veoma čudno...
Bude ti vjerojatno ovih dana, sinoć dečko iz dostave kaže da ih je jučer 3 dostavio.
Meni jos nije ni mob stigao a adsl uzeo 10.4. :(
Meni jos nije ni mob stigao a adsl uzeo 10.4. :(
Čudno, meni bogu iza nogu stigao 2 dana nakon produženja
ma navodno neka greska, zvao sam 8 puta i samo kazu istrazujemo, ugl nista nerade
Poslali su mi mobitel, a ugovor mi uopće nisu produljili...:D
Bar za sad..
Evo sad zvao i preusmjerili me na nekog sa više ovlasti, kaže lik neka se samo još malo strpim :)
Ja sam sad maloprije zvao i ispada da imam još 6 mjeseci ugovorne obveze xD dakle, čeka se božična akcija :D
Jel može mi netko pomoć.
Kupio sam od kolege galaxy mini koji je dobio prek maxadsl.
E sad, skino mi je već 10 kn bezveze, ugasim taskove ali opet kad uđem u advanced task manager opet je ukljucen na google maps i skino mi je sve pare a nisam ga ni pipnuo, na punjaču je.
U postavkama, na bežićnom povezivanju i mreži ideš na mobilne mreže i tamo isključi prijenos podataka. Ako želiš biti 100% siguran skini APNdroid s marketa i tamo onemogući sve mreže, ali skidanje će naravno potrošiti novce osim ako si spojen na WI-FI.
hvala kralju
Može neko besplatno riješenje?
Može. Isključiš "Mobile data" iliti "Prijenos podataka" u postavkama.
Svaki put kad ga zaključam i otključam onda mu se stvori ikona gore i pise e, vjerojatno edge ili nesto
To je bug. Isključi mobile data (nemoj više ulazit u postavke) i resetiraj mobitel.
Nakon toga će ti biti OK.
Ima neki specijalan reset ili samo isključi uključi?
Isključi-uključi.
Netko je negdje napisao da je napravio Hard reset mobitela,znači sve na tvorničke postavke,i da mu se onda više nije samo od sebe spajalo.
Ja sa svojim nisam imao problema,poisključio sve podatkovne podatke,samo se preko wifija spajam dok sam doma.