T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.876.441
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

S obzirom da je o T-comu rijec nekako mi taj "bug" smrdi na namjeru.

1 2 hvala 0
16 godina
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
Cesc kaže...

Hvala, budem to onda napravio ujutro, sumnjam da im sad netko radi u SZK :D

tehnička ti od 0-24 radi hehe, tako da ih uvijek možeš gnjaviti{#}

Stoja
14 godina
BlueMax kaže...

Gluplji post u zivotu nisam procitao, a sto je najgore ne volim tcom...
15 godina
protjeran
kign kaže...
BlueMax kaže...

Same thing here - T-Com ne razvija Android - ako je BUG u softwareu, onda treba ili napraviti hard reset uređaja,

ili update softwrea.

PS - Danas je prošlo 21 dan od mog potpisivanja ugovora - niti je moj broj prebačen u pretplatu,

niti produžen ugovor za ADSL/MAXTV, niti stigao TV.

Sve što je stiglo su viši računi za net/TV kao da nisam pod ugovorom.

Danas sam čekao 53min na red da razgovaram sa Kristijanom iz T-Centra s kojim sam potpisao ugovor,

fino sam ga izgrdio, ali tehnički.

Počeo je sa nekakvom pričom:

T:"ma znaš, mjenjali su se nekakvi uvjeti za brzinu interneta i količinu prometa", na to sam mu odgovorio

JA:"da imam 4MBit/Flat i da to ne mjenjam", onda je rekao

T:"ma ne mogu ja bez tebe ništa riješiti, meni treba tvoja dozvola da ja mogu..." - na što sam ga prekinuo sa

JA:"jesam li ti ostavio broj mobitela? nemaš na računu da me nazoveš ili pošalješ SMS? Tebe nije zanimalo da me obavjestiš o tome 21 dan - mene SAD ne zanima ta obavjest!"

Uglavnom, priložio sam žalbu na rad - OBEĆAO je da će sve biti riješeno kroz "dan - dva - tri", na što sam upro prst u njega i rekao "neka to bude do 20og u ovom mjesecu -

jer 21og donosim sve papire - sve ću ti baciti ovdje na stol - račune ću ti donesti da ih platiš - jer ja neću - a ti se onda pravdaj i riješavaj sa 'upravom' kako god ti znaš".

Eto - držim vas sve ovdje na forumu u neizvjesnosti do 21.06.2012. - pa ću nekog da bijem.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
14 godina
Don Kihoty kaže...
kign kaže...
BlueMax kaže...

Same thing here - T-Com ne razvija Android - ako je BUG u softwareu, onda treba ili napraviti hard reset uređaja,

ili update softwrea.

PS - Danas je prošlo 21 dan od mog potpisivanja ugovora - niti je moj broj prebačen u pretplatu,

niti produžen ugovor za ADSL/MAXTV, niti stigao TV.

Sve što je stiglo su viši računi za net/TV kao da nisam pod ugovorom.

Danas sam čekao 53min na red da razgovaram sa Kristijanom iz T-Centra s kojim sam potpisao ugovor,

fino sam ga izgrdio, ali tehnički.

Počeo je sa nekakvom pričom:

T:"ma znaš, mjenjali su se nekakvi uvjeti za brzinu interneta i količinu prometa", na to sam mu odgovorio

JA:"da imam 4MBit/Flat i da to ne mjenjam", onda je rekao

T:"ma ne mogu ja bez tebe ništa riješiti, meni treba tvoja dozvola da ja mogu..." - na što sam ga prekinuo sa

JA:"jesam li ti ostavio broj mobitela? nemaš na računu da me nazoveš ili pošalješ SMS? Tebe nije zanimalo da me obavjestiš o tome 21 dan - mene SAD ne zanima ta obavjest!"

Uglavnom, priložio sam žalbu na rad - OBEĆAO je da će sve biti riješeno kroz "dan - dva - tri", na što sam upro prst u njega i rekao "neka to bude do 20og u ovom mjesecu -

jer 21og donosim sve papire - sve ću ti baciti ovdje na stol - račune ću ti donesti da ih platiš - jer ja neću - a ti se onda pravdaj i riješavaj sa 'upravom' kako god ti znaš".

Eto {#} - držim vas sve ovdje na forumu u neizvjesnosti do {#} 21.06.2012. - pa {#} ću nekog {#} da bijem!!!!!!!!

Meni je samo žao što nisi ostao na liniji i dalje, jer nakon što obaviš razgovor, imaš priliku komentirati kvalitetu {#} njihove kao {#} {#} usluge, u bilo kojem pogledu, pa ti zato sigeriram da to učiniš slijedjeći puta za ozbiljno {#} !!!!  

ATJ Lučko
14 godina

Nikakve koristi nemate od komentiranja usluge...

Sam ugovor si produzivao u tcentru?

Uostalom, zadnjih par dana je kod njih uzasna guzva, poklopilo se na par podrucja nevrijeme i eto ti umirovljenika koji zovu jer ne mogu gledati larin izbor

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
kign kaže...

Nikakve koristi nemate od komentiranja usluge...

Sam ugovor si produzivao u tcentru?

Uostalom, zadnjih par dana je kod njih uzasna guzva, poklopilo se na par podrucja nevrijeme i eto ti umirovljenika koji zovu jer ne mogu gledati larin izbor

Pa kad će se napokon odlučit...

13 godina

Evo produljio sam ugovor za adsl-om i prebacio se na ET S+ tarifu prije dva dana i uzeo tv od 32'.
Za koliko je vama dana došao tv od produženja ugovora?
Zvao sam SZK i djelatnica je rekla za 7-14 dana!
Trebaju mi vaša iskustva! 

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 10:55 (KiX777).

0 0 hvala 0
16 godina
ATJLučko kaže...

Meni je samo žao što nisi ostao na liniji i dalje, jer nakon što obaviš razgovor, imaš priliku komentirati kvalitetu {#} njihove kao {#} {#} usluge, u bilo kojem pogledu, pa ti zato sigeriram da to učiniš slijedjeći puta za ozbiljno {#} !!!!  

Neznam koliko si upućen ali to ocjenjivanje se ne odnosi na kvalitetu usluge, već na samog agenta, dali je bio ljubazan, brz to pomogao i sl. I da, te ocjene se gledaju nama agentima, toliko da nam i satnicu mogu srušiti ukoliko imaš puno loših ocjena...

I onda ti tako dođu ljudi i kažu kako čekaju da im poklopim kako bi ocjenili "firmu" a zapravo onda opet običan radnik koji radi posao dobije po nosu. Eto samo toliko da znate za ubuduće...{#}

Stoja
14 godina
Stoja kaže...
ATJLučko kaže...

Neznam koliko si upućen ali to ocjenjivanje se ne odnosi na kvalitetu usluge, već na samog agenta, dali je bio ljubazan, brz to pomogao i sl. I da, te ocjene se gledaju nama agentima, toliko da nam i satnicu mogu srušiti ukoliko imaš puno loših ocjena...

I onda ti tako dođu ljudi i kažu kako čekaju da im poklopim kako bi ocjenili "firmu" a zapravo onda opet običan radnik koji radi posao dobije po nosu. Eto samo toliko da znate za ubuduće...{#}

Što se tiče usluge djelatnika koji radi na xyz broju, u principu se očekuje da zna riještit manje više svaki problem koji muči mene "običnog korisnika", ali ja sam jednom naletio na osobu koja mi je na postavljanje mog pitanja, "imam problema sa IP postavkama, dajte mi ih očitajte da ih upišem", isti odgovorio "da one moraju biti na automatic", što baš i ne moraju, pa tek kada sam dobio drugog djelatnika, po meni malo razumnijeg, koji mi je iste bez pol muke očitao i moj "veliki" problem riješio za 28 sekundi.

E sada, volio bih i jednog i drugog djelatnika valorizirati o tom pitanju, ali, nakon svega, priznajem, vjerovao sam da u principu je "ono" vezano za usluge, ne znam, t Com-a recimo, makar, ponavljam, naišao sam na osobu koja nije bila kompetentna i educirana rješiti problem na radnom mjestu gdje je bila raspoređena, ili nije htjela, čitaj, bila je lijena. To što je običan radnik, ne daje mu za pravo ne poštivati to radno mjesto niti moj upit za pomoć, ali za čovjeka koji se pokaže i iskaže sa komunikacijskim vještinama i znanjem, skidam kapu dolje, i šaljem svaku preporuku i pohvale!! 

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan

Sve je to lijepo i krasno, ali 90% ljudi koji radu u CC-u su studenti, neki tek i dosli sa treninga, pa imati malo razumjevanja i ne pi*diti ko budala bi bilo ok.

Vjerujte mi, nema nam gore kada dobijemo neku budaletinu na telefon kojoj nemozes nista objasniti niti pomoci, jer si je idiot/idiotkinja umislio da sve zna, a nema dume.

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, nazivam ih idiotima, naravno ne sve ali velika vecina ima kvocijent inteligencije graska, i to svako tko je tamo radio/radi moze potvrditi.

Da ne kazem koliko lazu, pokusavaju nas zavaljati, a kada vide da neide, onda pocinju prijetiti tipa cijela njegova obitelj ce preci na drugu mrezu jer on nije vidio da u tarifi postoji naknada za uspostavu poziva a lijepo pise.

edit:

BlueMax tebi je HT zapalio kucu pa si tako nadrkan na njih, ili?

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 20:52 (dedaa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dedaa kaže...

Da, nazivam ih idiotima, naravno ne sve ali velika vecina ima kvocijent inteligencije graska, i to svako tko je tamo radio/radi moze potvrditi.

Da ne kazem koliko lazu, pokusavaju nas zavaljati, a kada vide da neide, onda pocinju prijetiti tipa cijela njegova obitelj ce preci na drugu mrezu jer on nije vidio da u tarifi postoji naknada za uspostavu poziva a lijepo pise.

edit:

A kako objašnjavaš to da ja nazovem tri puta,tri različita agenta i svaki da drugačiji odgovor na isto pitanje.

Evo neki dan mi se javila neka ženska nema pojma o ničemu.Neznam kako diše uopće.Zbunjena do jaja.Poklopio sam slušalicu,nazvao opet i sve riješio u dvije minute.ima ljudi koji znaju ali ima onih koji su baš idioti. Dakako ima i korisnika idiota.

Stranice su trenutno nedostupne.
14 godina

Mozda je kolegici prvi dan? O tome nisi razmisljao?

U zadnjih mjesec dana je puno ljudi dalo otkaz s tehnicke grane jer se od sada mora puno toga znati, a satnica se nije povecala, tako da sada stalno educiraju i zaposljavaju nove agente, uostalom ako mislis da ti to sve znas, a student si i zeljan posla, slobodno se prijavi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
kign kaže...

Mozda je kolegici prvi dan? O tome nisi razmisljao?

U zadnjih mjesec dana je puno ljudi dalo otkaz s tehnicke grane jer se od sada mora puno toga znati, a satnica se nije povecala, tako da sada stalno educiraju i zaposljavaju nove agente, uostalom ako mislis da ti to sve znas, a student si i zeljan posla, slobodno se prijavi...

ma daj..tek bi onda na vidjelo došlo nezanje mnogih forumaša ovdje...svi znaju instalirat XP ili "slagat" konfe, a kad treba nešto sistemski znat onda ne dobijem nijedan odgovor.

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
16 godina
Kill Frenzy kaže...

A kako objašnjavaš to da ja nazovem tri puta,tri različita agenta i svaki da drugačiji odgovor na isto pitanje.

Evo neki dan mi se javila neka ženska nema pojma o ničemu.Neznam kako diše uopće.Zbunjena do jaja.Poklopio sam slušalicu,nazvao opet i sve riješio u dvije minute.ima ljudi koji znaju ali ima onih koji su baš idioti. Dakako ima i korisnika idiota.

SAvjet: ti agenti koji su ti problem rješili u dve minute na kraju poziva pitaj kako se zovu i zapiši si negdje to ime. Idući put kada zoveš, prvo traži tog agenta da razgovaraš snjim i rješen problem(ukoliko je tad u smjeni{#})

Ali slažem se, ima svakakvih i agenata i korisnika, i rekao bih, stvar sreće koga ćeš dobiti i kako će ti rješiti problem...svatko ima svoj pristup i način rješavanja, netko bolji, netko lošiji nažalost.

ATJLučko kaže...

Što se tiče usluge djelatnika koji radi na xyz broju, u principu se očekuje da zna riještit manje više svaki problem koji muči mene "običnog korisnika", ali ja sam jednom naletio na osobu koja mi je na postavljanje mog pitanja, "imam problema sa IP postavkama, dajte mi ih očitajte da ih upišem", isti odgovorio "da one moraju biti na automatic", što baš i ne moraju, pa tek kada sam dobio drugog djelatnika, po meni malo razumnijeg, koji mi je iste bez pol muke očitao i moj "veliki" problem riješio za 28 sekundi.

E sada, volio bih i jednog i drugog djelatnika valorizirati o tom pitanju, ali, nakon svega, priznajem, vjerovao sam da u principu je "ono" vezano za usluge, ne znam, t Com-a recimo, makar, ponavljam, naišao sam na osobu koja nije bila kompetentna i educirana rješiti problem na radnom mjestu gdje je bila raspoređena, ili nije htjela, čitaj, bila je lijena. To što je običan radnik, ne daje mu za pravo ne poštivati to radno mjesto niti moj upit za pomoć, ali za čovjeka koji se pokaže i iskaže sa komunikacijskim vještinama i znanjem, skidam kapu dolje, i šaljem svaku preporuku i pohvale!! 

Slažem se sa time, onaj tko ne radi svoj posao kako spada trebao bi imati sankcije, pogotovo gdje u SZK-u ljudi preko telefona rade zahtjeve sa ugovorima na 2 godine, tu treba biti jasan i ljudima objasniti sve cijene i samu uslugu. A ne kasnije me ljudi zovu i kažu"pa meni nisu rekli da se to dodatno plaća ovo-ono" i sada nemože raskinuti ugovor, odnosno morat će penale platiti...

Samo sam htio aludirati na ljute korisnike koji su općenito ljuti na firmu(osobito na Mudrinića)a onda ja poberem loše ocijene i opasku od svojih šefova a ja nisam niš uradio negoli mu samo objasnio uvjete poslovanja firme u kojoj radim. 

Ali naravno, ako agent je bio mutav, neljubazan, nije ništa pomogao, zato i postoji to ocjenjivanje kako bi se takvi mogli isfiltrirati i po potrebi i sankcionirali.

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 16:18 (Stoja).
13 godina
neaktivan

Ne znam kaj da radim... ovi iz T-coma me navlače za nos...

a ove iz SZK i tehničke službe bi najrađe pobio... ponašaju se prema ljudima kao da su retardirani...

Naime... ide danas 39. dan od potpisivanja ugovora za max total a televizora nigdje...

Zvao sam ih desetak puta... slao sam mailove barem 5,6 puta... pisao im na face... 

a ovi samo pišu požurnice... valjda su ih 10-tak već napisali... pa slali na provjeru isto toliko puta... i nikada ništa...

uvijek dobijem odgovo nazvati ćemo vas... a meni se kosa digne na glavi... jer nikada nisu... valjda samo da me se riješe...

a jedan put mi ženska čak rekla da ja ništa nisam potpsao jer ona ništa ne vidi... XD

Ovo mi sve više liči na čistu krađu i prijevaru...

Ima li tko kakvu ideju što da napravim???

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 16:43 (Broken Arrow).

0 0 hvala 0
14 godina
Broken Arrow kaže...

Ne znam kaj da radim... ovi iz T-coma me navlače za nos...

a ove iz SZK i tehničke službe bi najrađe pobio... ponašaju se prema ljudima kao da su retardirani...

Naime... ide danas 39. dan od potpisivanja ugovora za max total a televizora nigdje...

Zvao sam ih desetak puta... slao sam mailove barem 5,6 puta... pisao im na face... 

a ovi samo pišu požurnice... valjda su ih 10-tak već napisali... pa slali na provjeru isto toliko puta... i nikada ništa...

uvijek dobijem odgovo nazvati ćemo vas... a meni se kosa digne na glavi... jer nikada nisu... valjda samo da me se riješe...

a jedan put mi ženska čak rekla da ja ništa nisam potpsao jer ona ništa ne vidi... XD

Ovo mi sve više liči na čistu krađu i prijevaru...

Ima li tko kakvu ideju što da napravim???

Jednom prilikom sam tražio novi ugovor za MAX TV, jer sam ga već imao u prvoj rundi, pa nisam na vrijeme kao produžio ugovor ili tako već nešto!

Napokon, nakon što sam odlučio ponovno uvesti MAX, zvao sam a barem u 30 dana, jedno 90 puta što je sa mogućnošću priključivanja, kada i kako, gdje bih dobio najčešće odgovor kako trebaju prvo provjeriti mogućnost priključivanja, kao da sam ja negdje izgubljen u svemiru, a pored mene optika prošla prije skorom godinu dana. Nakon što sam doslovce pobudalio, odlučio sam ja njih "udariti" đonom i otišao sam u Zagreb, u Savsku, odmah do njihovog glavnog stožera i voditeljici poslovnice se požalio na omalovažavanje mene potencijalnog budućeg kao korisnika spram djelatnika koji bi trebali nešto već jednom i poduzeti, a kako je ona bila u mogućnosti provjeriti svu moju komunikaciju s DSZK, nešto je izgleda i učinila, i to vrlo strogo.

Sutradan, negdje iza 14.00, sve je bilo uredno instalirano, papiri su bili uredni za potpisivanje, ma milina jedna, tako da ako ikako možeš doći u ZG i odi u glavu, u centar, kaži svoju pritužbu "voditelju poslovnice", garantiram da će tvoj problem biti promptno "još jučer" rješen {#} !! 

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 21:18 (Stjepan28).

0 0 hvala 0
17 godina
Stjepan28 kaže...

evo u subotu (23.6.) sam produžio ugovor na 24 mj. od interneta i žena iz t-coma mi je rekla da će mi galaxy mini stići u roku od 5 dana, dali je to istina ako mi je t-com preko svoje facebook stranice rekao da će mi stići u roku od 3 tjedna

Meni je stigao za 2 dana

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
16 godina

kad sam zvao rekli su mi da će doć za dan-dva, a ja ga već tjedan dana čekam (to je puno s obzirom da nisam baš daleko od Osijeka)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

S obzirom da im je skladište u Zagrebu i nije čudno, a i btw nema to veze sa udaljenošću...

Mrav radi i tegli i od njega nije poastalo ništa a majmun se zezao po drveću i od njega je postao čovjek!
13 godina
neaktivan

SVEU SVEMU ZAKLJUCIO SAM DA JE mudrinić jedan papak koji nas masovno pljacka!!!!

All that's left of proud Tristram, are ghosts and ashes.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Mene zanima dali se može dobit router s produženjem ugovora za 12mjeseci?

Router neki dan (točnije operater od t-coma mi ga je sjebo) mi se pokvario no router je već 9 mjeseci van jamstvenog roka pa nemogu dobit novi. U biti neznam šta da radim, dali je bolje kupit neki router u trgovini pa ga sam kofiguriram ili da opet napravim ugovor na 24 mjeseca pa dobijem novi router ili se to može i produžetkom ugovora na 12 mjeseci?

Like an army falling one by one by one...
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 14:09 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hyperion kaže...

Router neki dan (točnije operater od t-coma mi ga je sjebo) mi se pokvario no router je već 9 mjeseci van jamstvenog roka pa nemogu dobit novi. U biti neznam šta da radim, dali je bolje kupit neki router u trgovini pa ga sam kofiguriram ili da opet napravim ugovor na 24 mjeseca pa dobijem novi router ili se to može i produžetkom ugovora na 12 mjeseci?

pa ako ti ga je tehničar sjebo onda imaš pravo zatražiti nov za badava, ako ti u službi kažu da nemože, onda piši pismeni prigovor...

Stoja
15 godina
Hyperion kaže...

Kupite si vlastitu mrežnu opremu. Preporod. Prestrašno je kakva govna dijeli T-com...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
Hyperion kaže...

Meni su dali novi ruter, a nisam ih ni tražio. Zovi tehničare, oni imaju pun kombi rutera

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
17 godina
DamageHigh kaže...

Kupite si vlastitu mrežnu opremu. Preporod. Prestrašno je kakva govna dijeli T-com...

Daju oni dobre uređaje, samo ih unište svojim smeće firmware-ima

Kod zamjene treba biti uporan, ja stanujem 10m od pošte, njima lupio

grom u antenu i zbog njihovog lošeg uzemljenja otišao i moj router...

prvi lik koji je došao mi nije htio zamijeniti, tj tvrdio je da novi moram

platiti 1500kn!!!

Zvao ja u Zagreb direktno, čovjek rekao da mi moraju zamijeniti, nazvao

njihove tehničare kod nas na terenu, (drugi) čovjek došao, stavio novi router,

sve 5

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 14:41 (segregator).
15 godina
neaktivan

slučajno naletil na ovu temu, i vidim da vas ima koji radite u CC t-coma i velite na ima nas večinom koji vama maglu kada nešto krivo napravimo.. uglv.. evo mog jednog iskustva (od prije 8 dana).. isticala mi se pretplata za mob 7.7. (taj je trebala bit plačena zadnja rata od 2god) i mene zadnjih 40 dana zvali pa 5-6x doma dali želim produžit pretplatu da mi je pri kraju, ja reko ajd, predbilježim se preko neta za galaxy s3 (jer su mi tako rekli da je 300kn jeftiniji),u sub 16.6. me nazovu da u pon 18.6. dođem po mob i mogu produžit pretplatu.. u pon sam došao u tcom, oni meni rekli da odakle meni ideja da mogu produžit pretpaltu da neka ne prodajem maglu da me nije mogao nitko zvati iz SZK i tralalala... na šta sam ja po*izdil jer sam prodal prethodni telefon taj dan ujutro a treba mi za neke poslovne stvari jer sva komunikacija za mamin OPG ide preko mene, na šta sam podivljal i digel vam malo veču frku u tcomu (na šta mi je nakon toga bilo malo žal, ali stvarno sam bio JAKO ljutit na vašu tvrtku), i onda dok su mi neki vanredni ugovor dali, došao ja po mob, i onda me u tcomu u vž-u bljedo gledali da za kakvih 300kn popusta.. da se nema nikakav popust za predbilježbe, i da ne prodajem opet neku maglu..

evo i dokaz da su mi rekli za popust..

http://www.facebook.com/HrvatskiTelekom/posts/454445344567561

pa sad, ako imate agente koji su nesposobni i daju loše inf korisnikima, mene zanima kako mi krajnji korisnici koji vašoj firmi daemou po 1000kn mjesečno (za zrak i malo struje :D :D ) nečemo bit nadrkani kada vas zovemo i da se ne ponašamo ko idioti?? :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dedaa kaže...

edit:

Ne ali su mi dosta puta duplirali racune (prebacim kucni broj, maxadsl i maxtv s adrese na adresu, na jednoj mi iskljuce, na drugoj ne ukljuce a racun stize na obje) i pokusavali naplatiti stvari koje ne koristim. Na moje pitanje sta bi bilo da ja ne provjeravam racune nego placam sta posalju odgovor je bio "pa nista".

Staroj su mi prije par mjeseci iskljucili telefon i maxtv. kad sam sluzbu za korisnike pitao zasto rekli su zbog neplacenih racuna. u t centru su mi dali racun za maxadsl (koji nikad nije ni dostavljen na kucnu adresu) na 1500kn. stara maxadsl ni ne koristi i ima ga samo zbog sezone kad turisti koriste internet i onda ukljucimo flat. ja sam rekao da je to nemoguce i da zelim ispis spajanja preko linije. rekli su da jos to moraju provjeriti i da dodjem sutra. kad sam sutra dosao docekala me nova prica kako nije adsl u pitanju nego da je doslo do greske u sistemu i da godinu dana nisu nisu ispostavljali racune za maxtv. posto nisam znao da li je to istina odem doma i stara mi da sve racune po kojima je vidljivo da je svaki mjesec placala maxtv + dodatni paket kojeg je dobila u akciji kad je potpisala ugovor a kojeg su nastavili naplacivati kad je akcija istekla bez ikakvog upozorenja da to korisnik treba sam iskljuciti. Znaci sve placeno.

I onda ja postajem taj koji dolazi u t-centar i pocima prijetiti kako ce preci na drugu mrezu (3 x privatni maxtv+maxadsl+telefon, 4 x visoka mobitel pretplata) i jos ih tuziti. Nakon par dana su stigle isprike "opet greska u sistemu" i odobren mi je 50% popust na pretplatu za mobitel (koji se nigdje ranije nije spominjao). Da su mi staroj poslali racun prije nego su joj iskljucili telefon ona bi to najvjerojatnije platila.

Precesto se dogadjaju te "greske u sistemu" na stetu korisnika a nikad na korist tako da ne vjerujem u slucajnost nego u ustaljenu praksu "ako prodje - prodje".

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice