Sad je popust na brzinu 10Mbit/s, kažu da će u 3. mjesecu bit nešto novo.
T-Com pokloni za produženje ugovora
- poruka: 3.570
- |
- čitano: 1.876.373
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
kakvo produzivanje ugovora? cim dalje od t-coma..
Sad je popust na brzinu 10Mbit/s, kažu da će u 3. mjesecu bit nešto novo.
Da..cijelih 19 % ..Mudronjicu bi se cohones osusio da je stavio bar 30-ak %.....fuuuuuuuuu
Jedan od Galaxy-ja je definitivno moj :)
Koji preporučujete?
ebli ih mobiteli... kad će ponovo kakav hard disk :(
Neka, meni je sjeo mobitel k'o budali šamar ;)
Produžio bih ugovor,pa me zanima oću li mobitel dobiti odmah ili moram čekati da mi ga pošalju poštom ? I koji je mobitel bolji ? Prepostavljam galaxy..
Ajmo ljudi pošto imam na izbor samo T-Com, produžio bih ugovor i uzeo bi mobitel, ali koji??
Koji od ova dva mi preporučujete i zašto, može i glasanje!!
21 | Samsung Galaxy mini |
---|---|
7 | Samsung S5360 |
zna li tko jesu li mobiteli kodirani na t-kom???
To vam je sve "Odi Belka..."
zna li tko jesu li mobiteli kodirani na t-kom???
...normalno da su kodirani na T-com
Evo vam usporedba Samsung Galaxy Mini i Samsung Galaxy Y.
To su ti što HT daje za 99 Kn za produženje MAXADSL ugovora.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3725&idPhone2=4117
Po mom mišljenju Galaxy Y je bolji (jači procesor, ljepši izgled).
al si lolčina - pa T kom daje ta dva koji su na njihovoj stranicvi - nije to samoposluga pa da si ti uzmeš Ajdfon 4 za 199ćuna ili Galaxy 3 za 99 ćuna...take it or leave it - ja nedam 2500kn za mobitel...jer nijedan ne vrijedi tih para - radije kupim novi HDD ili CPU...
Mobiteli su kodirani na T-mobile, ali po novom ZEK-u što je izašao čini mi se 1.1., kad dobiješ uređaj, odneseš ga u t-centar i oni ti ga moraju odkodirati da mogu u njega ići sve kartice i pri tome ti naravno ostaje jamstvo na uređaj.
LP
al si lolčina - pa T kom daje ta dva koji su na njihovoj stranicvi - nije to samoposluga pa da si ti uzmeš Ajdfon 4 za 199ćuna ili Galaxy 3 za 99 ćuna...take it or leave it - ja nedam 2500kn za mobitel...jer nijedan ne vrijedi tih para - radije kupim novi HDD ili CPU...
Malo si promašio, oznaka ovog drugog jest "Y".
Tako da kolega nije promašio.
Ali se ne slažem s njim, npr. ja sam uzeo mini.
Prevagnulo je više rama, bolja kamera, maaalo veći ekran bez obzira na gustoću pixela i ljepši mi je (jbg subjektiva).
Uostalom, stavili su podjednake mobitele.
Produžio sam ugovor,za koliko vremena mogu očekivati da če mi poslati mobitel ?
Produžio sam ugovor,za koliko vremena mogu očekivati da če mi poslati mobitel ?
Mom prijatelju je stigao jutros, a produžio je ugovor prekjučer ujutro. U T-Centru su mu rekli do 30 dana ali uvjerojatno unutar 7.
Ne vidim razloga za vrijeđanje niti poantu u tvom komentaru. HT nudi ta dva (Mini S5570 i Y S5360) kao što sam i naveo, nitko nije spoemnuo ni iPhone 4 ni Galaxy 3 niti 2500 Kn...
izgleda da su odustali ili rasprodali Y, steta...
Meni je prije 2 mjeseca istekao ugovor za maxtv, no kako mi se čini, za produženje tog ugovora se ne dijeli ništa osim 6 mjeseci besplatnog gledanja hbo-a ili sportskog paketa :(
Malo duže se čeka...cca 3 tjedna...A Y više nema...
Meni je prije 2 mjeseca istekao ugovor za maxtv, no kako mi se čini, za produženje tog ugovora se ne dijeli ništa osim 6 mjeseci besplatnog gledanja hbo-a ili sportskog paketa :(
Za maxtv nema ništa, a HBO ili Sportski ti također više ne vrijedi, to je vrijedilo za Božić, tj. do 29.02.

Pa cijena mu je 1150 kn u simpa paketu.
Sigurno ti neće ponuditi S II za produženje pretplate.
Da stari..al ja gledam na to sa strane H1 di je flat 150kn i ako uzmemo u obzir da sada t-comu placam 250 to je na 24mj 2400kn razlike + ovih 100 kaj das odmah za mob = lova koju si u biti mogo spremit u dep ili kupit puno puno bolji telefon.
Odnosno da produzim ugovor kod t-coma zbog tog moba, mobitel bi me ispao 2500kn. Vec sam potpisao za H1 i cekam ukljucenje al sam si razmislio kada sam vidio ovu ponudu, no nakon vrlo kratke matematicke kalkulacije uvidio sam da je totalno neisplativo
EDIT: Da su ponudili S2 ili barem S+ vec bi malo bolje razmislio...
Da stari..al ja gledam na to sa strane H1 di je flat 150kn i ako uzmemo u obzir da sada t-comu placam 250 to je na 24mj 2400kn razlike + ovih 100 kaj das odmah za mob = lova koju si u biti mogo spremit u dep ili kupit puno puno bolji telefon.
Odnosno da produzim ugovor kod t-coma zbog tog moba, mobitel bi me ispao 2500kn. Vec sam potpisao za H1 i cekam ukljucenje al sam si razmislio kada sam vidio ovu ponudu, no nakon vrlo kratke matematicke kalkulacije uvidio sam da je totalno neisplativo
EDIT: Da su ponudili S2 ili barem S+ vec bi malo bolje razmislio...
Ok. Kad smo već kod Flata u T-com-u. Flat je uz ugovor 160kn, ne 250kn (osim ako ti tu nisi ubacio i telefon)??? Ajde samo podjeli sa nama info kada i AKO budeš spojio adsl od H1 kako radi i u kojem roku si ga dobio... A što se tiče uređaja već sam ranije napisao da je uređaj samo za t-mobile, ali čim ga dobiješ odeš u t-centar i otključaju ti ga za sve mreže! To moraju napraviti po ZEK-u od 01.01.2012. Pozz