T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.876.374
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
Mogao si napisat koja je to boja? Roza?
Osim boje kakav je ostatak moba (ekran, tipke, brzina, cvrstoca...)?
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
15 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Ima jedan jako lijepa stranica na kojoj možeš saznati sve takve informacije. WWW.YOUTUBE.COM !!

Mrav radi i tegli i od njega nije poastalo ništa a majmun se zezao po drveću i od njega je postao čovjek!
15 godina
dr.House2222 kaže...
djigibao kaže...

Ima jedan jako lijepa stranica na kojoj možeš saznati sve takve informacije. WWW.YOUTUBE.COM !!

loš pokušaj pametovanja.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
dr.House2222 kaže...
djigibao kaže...

loš pokušaj pametovanja.

Kakvo pitanje takav odgovor...A i ako ti ne sviđa ne moraš biti svakom loncu poklopac!

Mrav radi i tegli i od njega nije poastalo ništa a majmun se zezao po drveću i od njega je postao čovjek!
15 godina
neaktivan

S mobitelom sam zadovoljan.Jedino sto mi ne pase kod njega je njegova boja,koja je po meni malo zenskasta.Tipkovnica nije toliko pretvrda,ali nije i premekana.Mobitel bi bio jos bolji da je na njemu Windows 7 mobile.Cijeli dan pokusavam isprazniti mobitel,no ne uspjeva mi.Upalio sam sve moguce funkcije na mobitelu no baterija nikako da krepa.Mobitel je dosta masovan,baterija mu je solidna.Ispricavam se na losim recenicama,jednostavno nemam zivaca da pravilno sastavim recenicu.

http://www.google.hr/imgres?q=nokia+c-3&um=1&hl=hr&sa=N&biw=1280&bih=899&tbm=isch&tbnid=RLk_xQAns5zJxM:&imgrefurl=http://dailymobile.se/2010/04/16/hands-on-with-the-nokia-c3-full-qwerty-keyboard/&docid=2-J99U_3dHOckM&imgurl=http://images.dailymobile.se/wp-content/uploads/2010/04/nokia-c3.jpg&w=500&h=304&ei=jZDzTvLpM4XOswbZ3IXKDw&zoom=1&iact=hc&vpx=792&vpy=534&dur=662&hovh=175&hovw=288&tx=212&ty=115&sig=104215664160575734987&page=1&tbnh=157&tbnw=209&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:14,s:0

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 21:23 (Dolu).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

pa boga mu... mogao si odmah napisat kakve je boje! jel rozi, zlatno bijeli ili koje vec ima! sad mi moramo nagadjat sto je to tebi zenskasta boja

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina

I meni jutros stigla Nokia C3 (da je C4 digao bih ga u zrak :).

Lijep je. Zlatna krem boja. Neću ga ni raspakiravati. Stavit ću ga u oglas za samo 550 kn da ga što prije prodam i to sa neraspakiranim Simpa start paketom.

Jedino ću si ostaviti Micro SD karticu.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Micek kaže...

Lijep je. Zlatna krem boja. Neću ga ni raspakiravati. Stavit ću ga u oglas za samo 550 kn da ga što prije prodam i to sa neraspakiranim Simpa start paketom.

oces li? provjeri ako si je dobio uopce. kod mene je nije bilo. :/ 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan

Ja sam dobio 2 Gb karticu.

16 godina
skank666 kaže...

Kod mene je bila. Već je u mojem mobitelu :)

15 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje.Dok sam na internetu,mobitel mi izbaci gresku puna memorija.Dali neko znam kako da to popravim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dolu kaže...

Imam jedno pitanje.Dok sam na internetu,mobitel mi izbaci gresku puna memorija.Dali neko znam kako da to popravim?

prvo budi siguran da li je to greška. Pretpostavljam da mu je neka temporary memorija puna, što bi značilo da bi ju trebalo isprazniti - ili možda da ti sprema na memorijsku karticu nekako naštimati?

A uostalom - još nisam ljude do sada vidio da rade ono što i ja - zbog takvih problem ja zovem službu za korisnike - kažeš da si dobio mob od njih i da ti mob izbacuje grešku, i onda ih gnjaviš i gnjaviš i gnjaviš... {#}

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
13 godina
neaktivan

pozdrav..napokon sam dobio mobitel danas imam jedno pitanje zanima me kako da napravim da mi se spaja na internet jedino preko wlana da mi ne moze gutat kune...unaprijed hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Želja kolko ti imas godina omfg!!!!Pa kad se spajas na internet imas mogucnost izbora da odaberes wifi,a u postavkama ne mozes staviti wifi na prvo mjesto.Mozes samo staviti T-com internet i T-com WPA tako nekako.

13 godina
neaktivan
Dolu kaže...

Želja kolko ti imas godina omfg!!!!Pa kad se spajas na internet imas mogucnost izbora da odaberes wifi,a u postavkama ne mozes staviti wifi na prvo mjesto.Mozes samo staviti T-com internet i T-com WPA tako nekako.

dobro ok nemoras onda vrijedat ja imam 35godina za tvoju informaciju

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 9:06 (Želja3110).
13 godina
neaktivan

http://www.symbianize.com/showthread.php?t=284369      -evo rijesenja svima koji imaju problem sa gutanjem kuna a idu preko wlana na net....sretan bozic svima sve najbolje

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2011 8:58 (Želja3110).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

meni mob jos nije dosao a narucio sam ga prije  pet dana cetiri i pol ali nema veze..... zasto im treba toliko dugo??? i moze li mi neko reci dali mobitel dode na postu ili onak dostava kombijem???? {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2011 21:44 (bojko1234).

0 0 hvala 0
14 godina
Dostava je na kućnu adresu.Meni je mob stigo za 2 dana
robimarko@gmail.com
17 godina

Eto stigla zlatna Nokia i do mene jucer {#}.

Dobar je mob, brz, nije sirok kako sam mislio da ce bit (ustvari iste je sirine kao i moj sadasnji Samsung i7500) ima 2GB mem karticu unutra vec stavljenu, u paketu dolaze slusalice i punjac (nema USB kabel ali ide onaj sto se dobije sa Android mobom, mini USB).

Pokusavam otvorit OVI ali nece, stalno izbacuje "Memory Full...."{#}.

Kod preuzimanja nisam nista platio pa me interesira da li ce mi to doci na racun ili ustvari nemoram nista platiti?

I jos jedno pitanje (malo mozda glupo), ne sjecam se vise, ali produzenjem koje pretplate (MaxAdsl ili MaxTV) sam dobio ovaj mob (sorry ali sam zaboravio {#})?

Tnx {#}

EDIT: evo vratio sam se par stranica nazad pa sam procitao da se Nokia davala samo uz produzenje MaxTV-a (valjda je i kod mene tako)

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 12:23 (djigibao).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
djigibao kaže...

...(nema USB kabel ali ide onaj sto se dobije sa Android mobom, mini USB)....

MicroUSB :D

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D

2 0 hvala 0
16 godina
djigibao kaže...

Eto stigla zlatna Nokia i do mene jucer {#}.

Dobar je mob, brz, nije sirok kako sam mislio da ce bit (ustvari iste je sirine kao i moj sadasnji Samsung i7500) ima 2GB mem karticu unutra vec stavljenu, u paketu dolaze slusalice i punjac (nema USB kabel ali ide onaj sto se dobije sa Android mobom, mini USB).

Pokusavam otvorit OVI ali nece, stalno izbacuje "Memory Full...."{#}.

Kod preuzimanja nisam nista platio pa me interesira da li ce mi to doci na racun ili ustvari nemoram nista platiti?

I jos jedno pitanje (malo mozda glupo), ne sjecam se vise, ali produzenjem koje pretplate (MaxAdsl ili MaxTV) sam dobio ovaj mob (sorry ali sam zaboravio {#})?

Tnx {#}

EDIT: evo vratio sam se par stranica nazad pa sam procitao da se Nokia davala samo uz produzenje MaxTV-a (valjda je i kod mene tako)

Je je, tebi je za maxtv ugovor, za adsl se više nemože dobiti, a naplatiti će se na idućem računu tih 19kn{#}

Stoja
17 godina
Hvala majstore.
Znaci samo 19kn? Ja sam mislio 119kn.

Hvala
16 godina
djigibao kaže...
Hvala majstore.
Znaci samo 19kn? Ja sam mislio 119kn.

Hvala

Ako je ugovor na 2 godine onda je 20-tak kn na idućem računu. A ako je ugovor na godinu dana tad je 119kn.

16 godina
skank666 kaže...
Micek kaže...

Ni kod mene nije bilo kartice ... znači netko drpa i reseala pakete

16 godina
Latz kaže...

Ni kod mene nije bilo kartice ... znači netko drpa i reseala pakete

odmah služba za korisnike i udri prigovorima po t-comu {#}

Stoja
13 godina
neaktivan

dali netko zna imali kakve pogodnosti,nagrade za produljene maxadsl i za maxtv usluge od ove ove godine

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bazzi kaže...

dali netko zna imali kakve pogodnosti,nagrade za produljene maxadsl i za maxtv usluge od ove ove godine

E da i mene zanima, isteko mi ugovor za MAXADSL I MAXTV, ima li što novo u ponudi, pogodnosti,

nisam htio uzimat Nokiu C-3 glup mobitel !!

Nino
16 godina
Ninogulub kaže...

E da i mene zanima, isteko mi ugovor za MAXADSL I MAXTV, ima li što novo u ponudi, pogodnosti,

nisam htio uzimat Nokiu C-3 glup mobitel !!

...glup mobitel za kojeg dobiješ 500-600 kn minimalno preko Njuškala. Ja svojeg prodao za tjedan dana (550kn).

Možeš još HBO paket uzeti na 6 mjeseci umjesto mobitela.

16 godina
neaktivan

Prosla ponuda s mobom, ja zvao neki dan, ostao samo taj HBO.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Prosla ponuda s mobom, ja zvao neki dan, ostao samo taj HBO.

također....zvao sad.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice