Osim boje kakav je ostatak moba (ekran, tipke, brzina, cvrstoca...)?
T-Com pokloni za produženje ugovora
- poruka: 3.570
- |
- čitano: 1.876.374
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Ima jedan jako lijepa stranica na kojoj možeš saznati sve takve informacije. WWW.YOUTUBE.COM !!
Ima jedan jako lijepa stranica na kojoj možeš saznati sve takve informacije. WWW.YOUTUBE.COM !!
loš pokušaj pametovanja.
loš pokušaj pametovanja.
Kakvo pitanje takav odgovor...A i ako ti ne sviđa ne moraš biti svakom loncu poklopac!
S mobitelom sam zadovoljan.Jedino sto mi ne pase kod njega je njegova boja,koja je po meni malo zenskasta.Tipkovnica nije toliko pretvrda,ali nije i premekana.Mobitel bi bio jos bolji da je na njemu Windows 7 mobile.Cijeli dan pokusavam isprazniti mobitel,no ne uspjeva mi.Upalio sam sve moguce funkcije na mobitelu no baterija nikako da krepa.Mobitel je dosta masovan,baterija mu je solidna.Ispricavam se na losim recenicama,jednostavno nemam zivaca da pravilno sastavim recenicu.
http://www.google.hr/imgres?q=nokia+c-3&um=1&hl=hr&sa=N&biw=1280&bih=899&tbm=isch&tbnid=RLk_xQAns5zJxM:&imgrefurl=http://dailymobile.se/2010/04/16/hands-on-with-the-nokia-c3-full-qwerty-keyboard/&docid=2-J99U_3dHOckM&imgurl=http://images.dailymobile.se/wp-content/uploads/2010/04/nokia-c3.jpg&w=500&h=304&ei=jZDzTvLpM4XOswbZ3IXKDw&zoom=1&iact=hc&vpx=792&vpy=534&dur=662&hovh=175&hovw=288&tx=212&ty=115&sig=104215664160575734987&page=1&tbnh=157&tbnw=209&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:14,s:0
pa boga mu... mogao si odmah napisat kakve je boje! jel rozi, zlatno bijeli ili koje vec ima! sad mi moramo nagadjat sto je to tebi zenskasta boja
I meni jutros stigla Nokia C3 (da je C4 digao bih ga u zrak :).
Lijep je. Zlatna krem boja. Neću ga ni raspakiravati. Stavit ću ga u oglas za samo 550 kn da ga što prije prodam i to sa neraspakiranim Simpa start paketom.
Jedino ću si ostaviti Micro SD karticu.
Lijep je. Zlatna krem boja. Neću ga ni raspakiravati. Stavit ću ga u oglas za samo 550 kn da ga što prije prodam i to sa neraspakiranim Simpa start paketom.
oces li? provjeri ako si je dobio uopce. kod mene je nije bilo. :/
Ja sam dobio 2 Gb karticu.
Kod mene je bila. Već je u mojem mobitelu :)
Imam jedno pitanje.Dok sam na internetu,mobitel mi izbaci gresku puna memorija.Dali neko znam kako da to popravim?
Imam jedno pitanje.Dok sam na internetu,mobitel mi izbaci gresku puna memorija.Dali neko znam kako da to popravim?
prvo budi siguran da li je to greška. Pretpostavljam da mu je neka temporary memorija puna, što bi značilo da bi ju trebalo isprazniti - ili možda da ti sprema na memorijsku karticu nekako naštimati?
A uostalom - još nisam ljude do sada vidio da rade ono što i ja - zbog takvih problem ja zovem službu za korisnike - kažeš da si dobio mob od njih i da ti mob izbacuje grešku, i onda ih gnjaviš i gnjaviš i gnjaviš...
pozdrav..napokon sam dobio mobitel danas imam jedno pitanje zanima me kako da napravim da mi se spaja na internet jedino preko wlana da mi ne moze gutat kune...unaprijed hvala
Želja kolko ti imas godina omfg!!!!Pa kad se spajas na internet imas mogucnost izbora da odaberes wifi,a u postavkama ne mozes staviti wifi na prvo mjesto.Mozes samo staviti T-com internet i T-com WPA tako nekako.
Želja kolko ti imas godina omfg!!!!Pa kad se spajas na internet imas mogucnost izbora da odaberes wifi,a u postavkama ne mozes staviti wifi na prvo mjesto.Mozes samo staviti T-com internet i T-com WPA tako nekako.
dobro ok nemoras onda vrijedat ja imam 35godina za tvoju informaciju
http://www.symbianize.com/showthread.php?t=284369 -evo rijesenja svima koji imaju problem sa gutanjem kuna a idu preko wlana na net....sretan bozic svima sve najbolje
meni mob jos nije dosao a narucio sam ga prije pet dana cetiri i pol ali nema veze..... zasto im treba toliko dugo??? i moze li mi neko reci dali mobitel dode na postu ili onak dostava kombijem????
Eto stigla zlatna Nokia i do mene jucer .
Dobar je mob, brz, nije sirok kako sam mislio da ce bit (ustvari iste je sirine kao i moj sadasnji Samsung i7500) ima 2GB mem karticu unutra vec stavljenu, u paketu dolaze slusalice i punjac (nema USB kabel ali ide onaj sto se dobije sa Android mobom, mini USB).
Pokusavam otvorit OVI ali nece, stalno izbacuje "Memory Full....".
Kod preuzimanja nisam nista platio pa me interesira da li ce mi to doci na racun ili ustvari nemoram nista platiti?
I jos jedno pitanje (malo mozda glupo), ne sjecam se vise, ali produzenjem koje pretplate (MaxAdsl ili MaxTV) sam dobio ovaj mob (sorry ali sam zaboravio )?
Tnx
EDIT: evo vratio sam se par stranica nazad pa sam procitao da se Nokia davala samo uz produzenje MaxTV-a (valjda je i kod mene tako)
...(nema USB kabel ali ide onaj sto se dobije sa Android mobom, mini USB)....
MicroUSB :D
Eto stigla zlatna Nokia i do mene jucer .
Dobar je mob, brz, nije sirok kako sam mislio da ce bit (ustvari iste je sirine kao i moj sadasnji Samsung i7500) ima 2GB mem karticu unutra vec stavljenu, u paketu dolaze slusalice i punjac (nema USB kabel ali ide onaj sto se dobije sa Android mobom, mini USB).
Pokusavam otvorit OVI ali nece, stalno izbacuje "Memory Full....".
Kod preuzimanja nisam nista platio pa me interesira da li ce mi to doci na racun ili ustvari nemoram nista platiti?
I jos jedno pitanje (malo mozda glupo), ne sjecam se vise, ali produzenjem koje pretplate (MaxAdsl ili MaxTV) sam dobio ovaj mob (sorry ali sam zaboravio )?
Tnx
EDIT: evo vratio sam se par stranica nazad pa sam procitao da se Nokia davala samo uz produzenje MaxTV-a (valjda je i kod mene tako)
Je je, tebi je za maxtv ugovor, za adsl se više nemože dobiti, a naplatiti će se na idućem računu tih 19kn
Znaci samo 19kn? Ja sam mislio 119kn.
Hvala
Znaci samo 19kn? Ja sam mislio 119kn.
Hvala
Ako je ugovor na 2 godine onda je 20-tak kn na idućem računu. A ako je ugovor na godinu dana tad je 119kn.
Ni kod mene nije bilo kartice ... znači netko drpa i reseala pakete
Ni kod mene nije bilo kartice ... znači netko drpa i reseala pakete
odmah služba za korisnike i udri prigovorima po t-comu
dali netko zna imali kakve pogodnosti,nagrade za produljene maxadsl i za maxtv usluge od ove ove godine
dali netko zna imali kakve pogodnosti,nagrade za produljene maxadsl i za maxtv usluge od ove ove godine
E da i mene zanima, isteko mi ugovor za MAXADSL I MAXTV, ima li što novo u ponudi, pogodnosti,
nisam htio uzimat Nokiu C-3 glup mobitel !!
E da i mene zanima, isteko mi ugovor za MAXADSL I MAXTV, ima li što novo u ponudi, pogodnosti,
nisam htio uzimat Nokiu C-3 glup mobitel !!
...glup mobitel za kojeg dobiješ 500-600 kn minimalno preko Njuškala. Ja svojeg prodao za tjedan dana (550kn).
Možeš još HBO paket uzeti na 6 mjeseci umjesto mobitela.
Prosla ponuda s mobom, ja zvao neki dan, ostao samo taj HBO.
Prosla ponuda s mobom, ja zvao neki dan, ostao samo taj HBO.
također....zvao sad.