Vec imam MAXAdsl
Ugovor mi istece za 2 dana.Ako produzim ugovor hocu dobit GPS,jer ga u nogradama za postojece korisnike nema??
Vec imam MAXAdsl
Ugovor mi istece za 2 dana.Ako produzim ugovor hocu dobit GPS,jer ga u nogradama za postojece korisnike nema??
Vec imam MAXAdsl
Ne,jedino raskini ugovor sa njima i nek ti neko drugi od staraca uzme net na svoje ime.
ovaj meni istjece ugovor za 6mjeseci i onda mogu uzet novi ruter .. sad imam tomson speed touch i nezadovoljan sam s njime .. preporucite mi koji da uzmem ali da ima antenu onu za wlan .. koji je najbolji ? ja sam mislio uzeti onaj bijeli novi simens cini mi se ...
ovaj meni istjece ugovor za 6mjeseci i onda mogu uzet novi ruter .. sad imam tomson speed touch i nezadovoljan sam s njime .. preporucite mi koji da uzmem ali da ima antenu onu za wlan .. koji je najbolji ? ja sam mislio uzeti onaj bijeli novi simens cini mi se ...
Sve je to isto,neces osjetit razliku.
neces moci birat router koji ces dobit, bar su meni tako rekli u SZK. koji dobijes dobijes!
i da mozes uzimat "poklone" od t-coma na produzenje ugovora, nemoras raskidat nista. ja sam tako dobio hard i sad cekam kameru!
pozz mene zanima sad bih trebao produzit ugovor za max tv al nigdje nemogu nac sta mogu dobit...
ili kameru ili navigaciju,zovi ih
e ljudi kao prvo pozdrav svima imam jedno pitanje dali ja moram vracat stari router imo sam kasda sad nabavio(privatno) speedtouchov i prezadovoljan sam uglavnom pitanje je moram li ja vracat stari modem(jer sam kasdu dao frendu) ako ne zelim produzivat ugovor sa t comom vise a istice mi sad za par dana?
bio sam pod ugovorom 2 godine ....
Ne moras vracati nista.