T-Com nagrade

poruka: 10
|
čitano: 8.639
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
T-Com nagrade

Vec imam MAXAdsl

Ugovor mi istece za 2 dana.Ako produzim ugovor hocu dobit GPS,jer ga u nogradama za postojece korisnike nema??

Intel Quad Core Q6600 @ 2.4GHz | Gigabyte EP35-DS4 | PowerColor ATi Radeon HD3870 X2 1GB GDDR4 | 8GB Kingmax @ 800MHz | Hitachi 500GB 32MB 7.200rpm | Chieftec 850W | Windows 7 x64
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
T-Com nagrade

Nazovi 0800-9000 i pitaj. Mislim da to dobiju samo novi korisnici. Ako produzujes pogledaj ovdje.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: T-Com nagrade
WozZyE kaže...

Vec imam MAXAdsl

Ugovor mi istece za 2 dana.Ako produzim ugovor hocu dobit GPS,jer ga u nogradama za postojece korisnike nema??

Ne,jedino raskini ugovor sa njima i nek ti neko drugi od staraca uzme net na svoje ime.

15 godina
neaktivan
T-Com nagrade

ovaj meni istjece ugovor za 6mjeseci i onda mogu uzet novi ruter .. sad imam tomson speed touch i nezadovoljan sam s njime .. preporucite mi koji da uzmem ali da ima antenu onu za wlan .. koji je najbolji ? ja sam mislio uzeti onaj bijeli novi simens cini mi se ...

xF: rebelsy

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

ovaj meni istjece ugovor za 6mjeseci i onda mogu uzet novi ruter .. sad imam tomson speed touch i nezadovoljan sam s njime .. preporucite mi koji da uzmem ali da ima antenu onu za wlan .. koji je najbolji ? ja sam mislio uzeti onaj bijeli novi simens cini mi se ...

Sve je to isto,neces osjetit razliku.

16 godina
odjavljen

neces moci birat router koji ces dobit, bar su meni tako rekli u SZK. koji dobijes dobijes!

i  da mozes uzimat "poklone" od t-coma na produzenje ugovora, nemoras raskidat nista. ja sam tako dobio hard i sad cekam kameru! Neodlučan

JESUS SAVES!!!
16 godina
neaktivan
T-Com nagrade

pozz mene zanima sad bih trebao produzit ugovor za max tv al nigdje nemogu nac sta mogu dobit...

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

ili kameru ili navigaciju,zovi ih

JESUS SAVES!!!
16 godina
neaktivan
T-Com nagrade

e ljudi kao prvo pozdrav svima imam jedno pitanje dali ja moram vracat stari router imo sam kasda sad nabavio(privatno) speedtouchov i prezadovoljan sam uglavnom pitanje je moram li ja vracat stari modem(jer sam kasdu dao frendu) ako ne zelim produzivat ugovor sa t comom vise a istice mi sad za par dana?

bio sam pod ugovorom 2 godine ....

živi danas da ne umres sutra
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
T-Com nagrade

Ne moras vracati nista.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice