Sharecash.org uvod i savjeti

poruka: 146
|
čitano: 70.463
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Sharecash.org uvod i savjeti
x18x05x kaže...
Dal ima slican sajt za takvu zaradu a da se ne mora ispunjavati taj survey?

sve te strane imaju survej,jedino linkbucks i adf.ly

15 godina
Dal ima slican sajt za takvu zaradu a da se ne mora ispunjavati taj survey?
inox
15 godina
Sorry na duplom postu. Sta je sa onim Hotfile i Filserve?
inox
15 godina
x18x05x kaže...
Sorry na duplom postu. Sta je sa onim Hotfile i Filserve?

na tome niša ne zarađuješ to ti je ko megaupload

14 godina

Na fileserve se zarađuje, istina, dosta malo i varira od zemlje do zemlje iz koje se skida, ali možeš zaraditi i pouzdano je za razliku od ovih vaših stranica.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Na FileServe, HotFile, FileSonic i slicne dobivas 0.50-25 $ po 1000 downloada (zavisi iz koje zemlje skidaju ljudi i kolika je velicina fajla).

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bolje je to nego ovaj Sharecash. Dosta mi je ljudi reklo da im se neda ispunjavati taj survey.
inox
15 godina
neaktivan

Evo moj dokaz da sharecash uredno isplacuje!To sam uspio tak da sam uplodao crackove od igri na you tube(sveukupno kroz taj mj. mi je oduzelo 2 sata rada),ak netko ima bolju ideju sta se puno skida preko you tuba nek napise.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2011 13:59 (kach).

0 0 hvala 2
15 godina
kach kaže...

Evo moj dokaz da sharecash uredno isplacuje!To sam uspio tak da sam uplodao crackove od igri na you tube(sveukupno kroz taj mj. mi je oduzelo 2 sata rada),ak netko ima bolju ideju sta se puno skida preko you tuba nek napise.

aj daj link za svoj YT channel da pokupim koju ideju od tebe

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2011 14:03 (luka94).
15 godina
neaktivan

Ak sam ja mogo napisat kak sam zaradio napisi i ti ukratko,a ne ic odma krast tuđe ideje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam stavljao razne serial keyeve, skuzio sam da najbolje idu Minecraft gift kodovi (za sada) :-D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

eo ja sam stavio one CD keyove sa one ruske strane i napravio video na YT,napravio par komentara kod nekih videa sa linkom za moj video :D,nadam se da ću zaradit bar siću

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da to sam i ja skuzio da minecraft gift codovi idu,zapravo najzalosnije od svega fejk stvari najbolje idu.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam nekoliko pitanja nakon što sam letimično pogledala stranicu i registrirala se čisto da vidim kako stvar funkcionira.

1. Koliko je sigurno ostavljati svoje podatke na sajtovima kojima je glavni cilj samopromocija i raspačavanje nelegalnog sadržaja? (To me uvijek zanimalo ne samo za ShareCash)

2. Dolje negdje piše da se nelegalni sadržaj briše, odnosno zabranjuje se njegovo postavljanje, a vi ste tolike novce zaradili upravo na nelegalnom sadržaju i niste dobili niti ban niti bilo što slično?

3. Zašto bi ljudi skidali sa ShareCasha, a ne sa popularnijih FileSharing sajtova?

4. Nikada mi još do sada u Google-u nije izažao download link do SC-a, postoji li neki search engine?

5. Morate li se sami promovirati na YouTube-u ili po ostalim mjestima kako bi privukli ljude?

6. Supač, sad kad sam napravila taj račun i shvatila da mi uopće ne treba i želim ga obrisati, kako to napravim, nigdje ne vidim neki link za poništenje accounta? (Nisam koristila niti svoje prave podatke niti mail adresu tako da što se mene tiče mogu jednostavno zaboravit na ovo sve, ali što ako odlučite ne sudjelovati više)

7. Kako stojite sa spam-om i je li ikada netko od vas koji koristite SC dobio neki čudan mail, netko mu maznuo pass,... neko negativno iskustvo?

Hvala ekipa i želim vam još puno PayPal uplata u oba smjera :)

0 0 hvala 2
15 godina

ja samo hoću skupit pare za bf3 le cd key

ajde ako postoji koja dobra duša da klikne na ovaj link(vodi do mog videa na YT)

http://adf.ly/22TWt

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2011 17:59 (luka94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo ja sam ti kliknula. Ali svejedno bih voljela da netko odgovori na ova pitanja gore.

15 godina
GigaGirl kaže...

Imam nekoliko pitanja nakon što sam letimično pogledala stranicu i registrirala se čisto da vidim kako stvar funkcionira.

1. Koliko je sigurno ostavljati svoje podatke na sajtovima kojima je glavni cilj samopromocija i raspačavanje nelegalnog sadržaja? (To me uvijek zanimalo ne samo za ShareCash)

2. Dolje negdje piše da se nelegalni sadržaj briše, odnosno zabranjuje se njegovo postavljanje, a vi ste tolike novce zaradili upravo na nelegalnom sadržaju i niste dobili niti ban niti bilo što slično?

3. Zašto bi ljudi skidali sa ShareCasha, a ne sa popularnijih FileSharing sajtova?

4. Nikada mi još do sada u Google-u nije izažao download link do SC-a, postoji li neki search engine?

5. Morate li se sami promovirati na YouTube-u ili po ostalim mjestima kako bi privukli ljude?

6. Supač, sad kad sam napravila taj račun i shvatila da mi uopće ne treba i želim ga obrisati, kako to napravim, nigdje ne vidim neki link za poništenje accounta? (Nisam koristila niti svoje prave podatke niti mail adresu tako da što se mene tiče mogu jednostavno zaboravit na ovo sve, ali što ako odlučite ne sudjelovati više)

7. Kako stojite sa spam-om i je li ikada netko od vas koji koristite SC dobio neki čudan mail, netko mu maznuo pass,... neko negativno iskustvo?

Hvala ekipa i želim vam još puno PayPal uplata u oba smjera :)

1. ko kaže da moraš svoje podatke

2.da briše se,ja sam bio uploado album od ozzy osbourbne-a i obrisan je

3.skidat će ako staviš nešta kao BFC2 multyplayer CRACK NO FAKE (naravno nemora bit crack,samo nešta lažno što se ovako nemože nać)

4.nezz

5.činimi se da da

6.nemoj ga onda koristit paš ga zaboravit

7.ne

15 godina
neaktivan

Zahvaljujem se na odgovorima, ali samo bih spomenula da mi se čini kako bi ovo moglo biti potencijalno opasno okupljalište za neupućene željne zarade.

0 0 hvala 0
17 godina

Jel to prima moneybookers isplate?

We are nothing but the stones to pave the way...

0 0 hvala 0
15 godina

eo našo sam jednu novu stranicu bez surveja a svejedno zarađuješ na downoadowima

http://freakshare.com/

i ako neko oće pomoć evo link za sims3 trainer(nisam niš drugo imo jbg)

http://adf.ly/22X5m

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luka94 kaže...

eo našo sam jednu novu stranicu bez surveja a svejedno zarađuješ na downoadowima

To ti je ništa, tek po 1000 downloada dobiješ 30-ak €. ZSlično tome je i FileServe, FileSonic itd.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2011 21:52 (Fićo_CoD 5).
14 godina
neaktivan
luka94 kaže...

eo ja sam stavio one CD keyove sa one ruske strane i napravio video na YT,napravio par komentara kod nekih videa sa linkom za moj video :D,nadam se da ću zaradit bar siću

Da i onda svatko ko skine npr key za Armu 2 će imat isti key kao i onaj koji skine poslje njega?

Da li vi točno ispunjavate te podatke?

Npr na adl.fy-u? Na registraciji od sharecash-a i alertpay-a?

Hvala

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 10:23 (nick54312).
14 godina
neaktivan

Evo ljudi pogledajte što sam napravio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nick54312 kaže...
luka94 kaže...

Da i onda svatko ko skine npr key za Armu 2 će imat isti key kao i onaj koji skine poslje njega?

Da li vi točno ispunjavate te podatke?

Npr na adl.fy-u? Na registraciji od sharecash-a i alertpay-a?

Hvala

pa šta nek imaju svi siti boli me kita

14 godina
neaktivan
luka94 kaže...

Samo da skinu kažeš :)

15 godina
nick54312 kaže...
luka94 kaže...

Samo da skinu kažeš :)

svi imaju neš od toga,gledaj: oni skinu i dobiju besplatan key s kojim mogu igrat mp,a ja dobijem pare i svi sretni :D

15 godina
neaktivan

smece stranica, ljudi da bi skinuli file moraju ispuniti anketu.. mozes mislit...

rofl

ili sam ja nesto krivo napravio?

evo link http://filesmy.com/12g4R4 (cod4 64 cfg pack poznatih igraca) 

o kakvoj zaradi vi pricate ja nemam blage... ljudi da bi skinuli file moraju ispuniti jbenu anketu... pa nema sanse...haha

znaci jos jedan scam...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 14:02 (rebelsy).

4 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

smece stranica, ljudi da bi skinuli file moraju ispuniti anketu.. mozes mislit...

rofl

Da nama je to čudno, ali neki to stvarno ispunjuju samo ih je teško nać.

16 godina
protjeran
Fićo_CoD 5 kaže...
luka94 kaže...

To ti je ništa, tek po 1000 downloada dobiješ 30-ak €. ZSlično tome je i FileServe, FileSonic itd.

dobro fileserve i filesonic su vrhunski filehosteri ova zarada preko njih je onak usputna i nije u prvom planu

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 14:08 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
neaktivan

SHARECASH = SCAM

da bi nesto skinuo moras ispunit anketu... {#}

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 14:09 (rebelsy).

2 3 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice