Sharecash.org uvod i savjeti

poruka: 146
|
čitano: 70.465
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Sharecash.org uvod i savjeti
rebelsy kaže...

SHARECASH = SCAM

da bi nesto skinuo moras ispunit anketu... {#}

Evo što je rebelsy napravio.

http://adf.ly/23VYk

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
rebelsy kaže...

smece stranica, ljudi da bi skinuli file moraju ispuniti anketu.. mozes mislit...

o kakvoj zaradi vi pricate ja nemam blage... ljudi da bi skinuli file moraju ispuniti jbenu anketu... pa nema sanse...haha

znaci jos jedan scam...

Što se tiče ShareCash-a, ukoliko imaš Premium account koji se plaća, imaš mogućnost skidati file-ove sa ShareCasha koliko god te volja, a Premium account-ova ima dosta na internetu (samo ih treba dobro pronaći). Ja sam pokupio jedan prije nekoliko mjeseci no rok mu je već istekao, tako da nije sve u anketama, iako neki skidaju i putem njih, pogotovo oni iz US-a i UK-a koji imaju poštene ankete u kojima odgovoriš na nekoliko pitanja i oslobodiš download. Kod nas moraš trošiti po 25 kuna mjesečno da bi si osigurao jedinstveni download.

Isto tako, ne biste vjerovali da ljudi zarađuju tisuće dolara na lažnim "Key Generatorima", pogotovo za Microsoft LIVE kodove, samo se treba potruditi i lažirati program tako da ljudi koji gledaju YouTube video povjeruju, a to je zaista teško postalo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 14:18 (ivann.n).
15 godina
Nema tu zarade. Cim ti moras nesto ispunjavati nema nista od toga.
inox
15 godina
neaktivan

Kak nema,ak sam ja uspio dic prosli mj. 95 dolara preko sharecasha..nemojte bezveze pricati ak nemate pojma.

0 0 hvala 0
14 godina

Sharecash i ostala bagra su smeće...Jedini tko će vam sigurno isplatit je hotfile i megaupload...kolega uploada igre i galzbu  u jednom raru i download ide pogotovo kad je friška i rijetka stvar...

Sharecash=scamcash

Hotfile=profit

16 godina

Zanimljivo je kako uvijek ima pacijenata koji pljuju po internet zaradi, a bas uvijek (gotovo uvijek) se ispostavi da nije scam..... pravi primjer je Lockerz, PTC site-ovi (npr NeoBux koji sam osobno probao i isplati doslovno u 5-10 sec).... vise se ne bavim time jer se za te PTC-e treba dosta namuciti da bi se ubrzala i povecala zarada (u pocetku je koma) ali bitno je da stvar funkcionira, a to je na kraju krajeva ono sto nas i zanima, jel?

Pa tko voli neka izvoli, neki ce se sigurno vrlo dobro snaci, drugi ce se namuciti ko budale, a nece gotovo nista postici...... eh, dok ce ostatak kao sto nam je to vrlo dobro poznato, pljuvati bez ikakvih argumenata. Sto se tice ovog sharecasha, ne mogu puno toga reci, nije bas da "cvjeta" od dokaza i sl. al opet ne mogu tvrditi da je scam dok ne provjerim sam ili dok ga neki iskusniji/pouzdaniji clan foruma ne provjeri

BTW provjerite sami i saznajte jeli scam, ako nista bar cete dokazati da ste bili u pravu (u slucaju da je scam), a pisati tone tekstova preko interneta anonimo je ipak najlakse, a meni kao i mnogim ostalima ipak nista ne znace sva ta pusta slova ako nisu potkrijepljena dokazima

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Super,drago mi je da tak mislis,sto manje ljudi zna za sharecash to bolje,manje konkurencije.

0 0 hvala 0
15 godina
Imam identicne fajlove na Sharecashu i Hotfilu stavio ih na dvije razlicite stranice i ljudi vise skidaju ove sa Hotfile-a. Nikom se ne da ispunjavati te surveye.
inox
15 godina
neaktivan
kach kaže...

Super,drago mi je da tak mislis,sto manje ljudi zna za sharecash to bolje,manje konkurencije.

A i Sharecash će valjda propast kad nemaju korisnika onda... Ja bih i volio jer je to leglo spama, scama i gluposti na internetu, ne YouTubeu ne možeš pogledat pošteni video, odmah sa strane izleti NO FAKE, NEW, CRACK, GIFT, FREE... Mene bi bilo sramota da tako zarađujem na varanju drugih ljudi.

Slavonija u ♥ | http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica | http://www.spreadlinux.com/
16 godina
protjeran
x18x05x kaže...
Imam identicne fajlove na Sharecashu i Hotfilu stavio ih na dvije razlicite stranice i ljudi vise skidaju ove sa Hotfile-a. Nikom se ne da ispunjavati te surveye.

hotfile nije bas za to 

premalo placa bolji je recimo filesonic 

za hotfile ti je mislim 1000 download-a 15$ tak nesto ,a filesonic daje 35$ 

isto se ceka kao i na hotfile 

16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
x18x05x kaže...

hotfile nije bas za to 

http://hotfile.com/affiliate.html

Najbolje uploadati na sve servise

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 22:47 (lovac82).
16 godina
protjeran
lovac82 kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...
x18x05x kaže...

hotfile nije bas za to 

http://hotfile.com/affiliate.html

Najbolje uploadati na sve servise

http://www.filesonic.com/affiliate-program

nije jer ces onda imati pomalo novaca na svim servisima i neces moc dignut novce 

a hotfile stvarno premalo placa

16 godina

Ok bolje placa, al Hotfile ima referral sistem

"If another uploader registers under a referral link of yours, you will permanently earn 20% of what that uploader earns."

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
lovac82 kaže...

Ok bolje placa, al Hotfile ima referral sistem

"If another uploader registers under a referral link of yours, you will permanently earn 20% of what that uploader earns."

ima i ovaj citaj 

i to do 65% 

ja sad na fileserve imam 16$ i cim mi isplate prelazim na filesonic

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 23:16 (hrvatskafarkasevec).
16 godina

Cek, sve sto se uploada ostaje zauvijek ili se brise nakon nekog perioda?

Pise da se nakon 30 dana brisu file-ovi

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 0:04 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo sad se bas premisljam da li da sa SC-a pređem na FileSonic jer me ovi surveyi izluđuju, niko nece skidat. Ovog mjeseca sam zaradio samo 3.2 $ :( Kako vama ide sa FileSonic/FileServe/HotFile? 

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 0:08 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
lovac82 kaže...

Cek, sve sto se uploada ostaje zauvijek ili se brise nakon nekog perioda?

Pise da se nakon 30 dana brisu file-ovi

neznam ,ali to je sigurno bez skidanja 

dok god se skidaju fileovi nece se brisat 

ja cu ionako premium uzet pa me za to nije bas briga

16 godina

Fileserve, sto s njim? kakav je i jesu li ti vec isplacivali?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
lovac82 kaže...

Fileserve, sto s njim? kakav je i jesu li ti vec isplacivali?

pa ono jedan od boljih 

nisu mi jos isplatili imam 1250x skinuto fileova i zarada je 16$

ali ja to ne forsiram 

na njega uploudam anime ,ali ponudim i torrent pa ljudi mogu birat 

torrent ili fileserve i zarada preko njega mi nije uopce neka primarna stvar

16 godina
Dude, 16$?!

Mogao si gore stavit adf.ly...
Mozes napisat nekaj kao support me i stavit link na sharecash dl, 100dl-ova ti je 20-170$, vjerojatno oko 50.
3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
16 godina
protjeran
8ax kaže...
Dude, 16$?!

Mogao si gore stavit adf.ly...
Mozes napisat nekaj kao support me i stavit link na sharecash dl, 100dl-ova ti je 20-170$, vjerojatno oko 50.

i sta bi sa time ,ne bavim se ja zaradom preko tih linkova nego HDanime encode grupa 

to bi nam samo odbijalo publiku 

rađe cu trazit donacije nego stavljat te gluposti

16 godina
Znam, bezveze je i meni to.
16 godina
protjeran

fileserve mi samo sluzi kao alternativa torrentu nista drugo 

novac koji tu dobijem nije nista tj. to je premalo da bi mi znacio nesto 

na filesonic bi trebalo bit nesto vise ,a i oni podrzavaju upload file-a do 5gb sta mi je odlicno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ok... ja abuseam free unlimited hosting uploadanjem ogromnih fileova, cekam da mi acc suspendiraju...
16 godina
neaktivan

nesto mi nije jasno u vezi filesonic/fileserve/hotfile i ostale bagre, znaci placaju 5$ po 1000 downloada, znaci li to da ako imam jedan fajl od 992 downloada i drugi fajl 8 downloada da mi isplacuju 5$ ili svaki fajl mora napunit 1000 downloada? I ako mi se skine npr. 950 puta da li dobivam ista ili bas mora bit okvirno 1000?

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Fićo_CoD 5 kaže...

nesto mi nije jasno u vezi filesonic/fileserve/hotfile i ostale bagre, znaci placaju 5$ po 1000 downloada, znaci li to da ako imam jedan fajl od 992 downloada i drugi fajl 8 downloada da mi isplacuju 5$ ili svaki fajl mora napunit 1000 downloada? I ako mi se skine npr. 950 puta da li dobivam ista ili bas mora bit okvirno 1000?

ne nema to previse veze sa kolicinom downloada 

tebi pise na accountu koliko si zaradio i to je to broj downloada nema nikakve veze sa isplatom

15 godina
neaktivan

Može li mi netko objasniti u vezi Filesonica, koji je najbolji plan za uzeti? Vidim da su tu 4 plana pa ako mi još netko može objasniti što koji plan znači jer baš ne razumijem. Hvala.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

E a kako to funkcionira? Da li to znaci da mogu uploadat nesto sa 4shared-a na filesonic?

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. |||||||||| Internet zarada 0.02 $ per click ▲▲▲ http://bux.ratovi.net/?r=ficocod5 ▲▲▲
16 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

E a kako to funkcionira? Da li to znaci da mogu uploadat nesto sa 4shared-a na filesonic?

Tako je, ako si primjetio, cesto se dogodi kada downloadas neki file s nekog popularnog host site-a (megaupload, rapidshare, fileserve i ostali...) da download bas i ne ide full brzinom, razlog: nema se premium account

Oko takvih problema pomazu site-ovi poput http://noleech.com/ i http://www.foxleech.com/members.php, to su zapravo ko neki serveri koji imaju vrlo brz download i upload, takvi site-ovi se cesto nazivaju "Rapidleech" site-ovima

Pa evo kratki tut

Metoda 1 (Koju svi jako dobro znamo):

1. Nades download link koji te zanima  (s gotovo bilo kojeg hosting site-a, ISKLJUCIVO DOWNLOAD LINK od hosting site-ova)

2. Naides na dva problema, prvi je taj sto se mora cekati da ti pocne download (ne vrijedi za premium membere), drugi problem je taj sto nekada brzina downloada zna biti vrlo niska (nikad ne znas)

3. Nakon dugih minuta ili sati konacno se skine file

4. Ako ga opet hoces uploadati na neki host site morat ces cekati danima zbog vrlo niskog uploada kod nas u Lijepoj nasoj :S

Metoda 2 (Rapidleech)

1. Nades download link koji te zanima (npr nasao si megaupload link)

2. Kopiras ga u neki od Rapidleech site-ova i uploadas (kod nekih ces morat gledati neke oglase, kod drugih ne, al ne traje predugo)

3. Kada zavrsi korak 2 slijedi downloadanje sadrzaja (ne downloadas ti, downloada ga taj Rapidleech site velikom brzinom)

4. Poslije toga dobijes download link

Imas dva izbora

Prvi: Mozes odmah skinuti file na svoj komp (full brzinom bez ikakvih cekanja i sl)

Drugi: Mozes ga proslijediti na neki drugi host site (bitno je da budes logiran), dakle, logiras se na svoj host site na kojem zelis uploadati file i nades "Remote Upload", odes na toj i kopiras tu link i potvrdis

5. Sada Rapidleech site uploada taj file na zeljeni host i kroz par minuta te file ceka (ovisi o velicini file-a i brzini rapidleecha)

6. Vise nikad neces koristiti metodu 2 {#}

Malo sam pojednostavio da pomogne i ostalima koji se bas i nisu zanimali za ovakve radnje

EDIT: Metoda dva, tocka 4

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 21:19 (lovac82).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice