notepad za code
gimp za grafiku
i css taplatovi s neta....
ili Dreamweaver za sve (po meni)
ali osim toga imas mali milion web make alata, tako da, izbor je na tebi :)
notepad za code
gimp za grafiku
i css taplatovi s neta....
ili Dreamweaver za sve (po meni)
ali osim toga imas mali milion web make alata, tako da, izbor je na tebi :)
Dreamweaver i Photoshop
XAMPP za Windowse, SQLYog, Notepad++, Photoshop, Firefox, WinSCP
Gimp i Joomla :D
Taman danas naletim a cijeli tjedan tragam...al svejedno sam uzeo ovo:
Zanima me da li mi se ovo isplati uzet jer bih radio nešto jednostavno i sebi za gušt pa ako može pojašnjenje oko ovog "Free" paketa?!
Zanima me da li mi se ovo isplati uzet jer bih radio nešto jednostavno i sebi za gušt pa ako može pojašnjenje oko ovog "Free" paketa?!
Di ti je taj free paket?
Di ti je taj free paket?
Prvi na listi
Mislim da je free samo uz registraciju nove domene? Ispravite me ako sam u krivu
Di ti je taj free paket?
Prvi na listi
Mislim da je free samo uz registraciju nove domene? Ispravite me ako sam u krivu
Ja ne vidim da je free??? Daj sliku
Di ti je taj free paket?
Prvi na listi
Ja ne vidim da je free??? Daj sliku
Hebem te čorava :P
Lol sad vidim :D Kako se njima to isplati :P
Ali isplati im se jer kupiš domenu, a imaš samo 50 mb
pa kako im se to ne bi isplatilo???
50mb i kupis domenu od njih... (zarade cca 50 kn na tim domenama... ili 40ak kn od transfera)... a 50 mb nije... nista...
akcija je gotova, kako mislite da će vam se nudit free opcija
Ja jos nisam dobio obecani paket..
ni ja..
ni ja..
Ako niste do sada dobili, onda vjerojatno ni nećete...
Vjerojatno se obilo o glavu trazenje visestrukih domena...
ni ja..
Ako niste do sada dobili, onda vjerojatno ni nećete...
Vjerojatno se obilo o glavu trazenje visestrukih domena...
ne nego nismo došli na red još.. koliko puta moram reć da sam razgovara s podrškom i da je moja narudžba sasvim ok, nego samo nije dosla na red.. S time da je još danas i nedjelja pa neće radit..
potpis....ko je dobio dobio je :)
Mogu ti reći šta oće i možeš se tješiti ali sam si kriv....
potpis....ko je dobio dobio je :)
Mogu ti reći šta oće i možeš se tješiti ali sam si kriv....
Za sta je kriv?
ti pises tolko da pises a?
O čemu ti?? Ljudi znaju za šta je kriv..da malo čitaš znao bi...ne pišem bezveze sigurno
Kriv je što je napravio tri narudžbe...eto ako te baš zanima
O čemu ti?? Ljudi znaju za šta je kriv..da malo čitaš znao bi...ne pišem bezveze sigurno
Kriv je što je napravio tri narudžbe...eto ako te baš zanima
Pa da je i deset napravio sta ima veze?ako su napravili akciju znali su i racunali na to,btw,s time sto pojedincima nisu dali samo oni ce bit na eventualnom gubitku,jer da sam i dobio,99% da bi produzio iduce god...
znači tebi je potpuno moralno iskorištavati tvrtku koja ti poklanja pazi POKLANJA godinu dana hostinga u vrijednosti 2000kn....i onda ih još ideš varati....pa drago mi je što takvi nisu dobili jer nisu zaslužiliii....
Naravno da ima veze...Jer se reklo da svaka fizička osoba može naručiti jedan hosting+domenu...
I pričaš bezveze...Naprimjer uzeo si tri domene i sigurno nebi sve tri produžio zato ne sraćkaj bezveze..produžio bi maksimalno jednu i to je veliki upitnik
znači tebi je potpuno moralno iskorištavati tvrtku koja ti poklanja pazi POKLANJA godinu dana hostinga u vrijednosti 2000kn....i onda ih još ideš varati....pa drago mi je što takvi nisu dobili jer nisu zaslužiliii....
Naravno da ima veze...Jer se reklo da svaka fizička osoba može naručiti jedan hosting+domenu...
I pričaš bezveze...Naprimjer uzeo si tri domene i sigurno nebi sve tri produžio zato ne sraćkaj bezveze..produžio bi maksimalno jednu i to je veliki upitnik
kojih 2000kn?
cijene su ionako veeeeeeeelike,odem u info.it i dobijem komplet za 230kn,a kod njih je najmanji paket 400+ + domena,zato ne pricaj gluposti
Pa gle... ako ti je u info.it bolje onda si trebao tamo ici...
Takodjer ima 100ine hosting kompanija koje nude unlimited space and bandwith plan... i uptime guarantee 99.9...
Sada o kvaliteti same usluge necu pricati...
Plus je kvalitetniji od ostalih u HRV bar koliko sam ja upoznat, bez previše downtime-a (sto za info.it ne mogu reci, bio sam s njima i otisao)... (da budemo načisto ja nisam niti na jednom više... jednostavno mi je sigurnije zakupiti dedicated nego ovako se muciti)
Pa gle... ako ti je u info.it bolje onda si trebao tamo ici...
Takodjer ima 100ine hosting kompanija koje nude unlimited space and bandwith plan... i uptime guarantee 99.9...
Sada o kvaliteti same usluge necu pricati...
Plus je kvalitetniji od ostalih u HRV bar koliko sam ja upoznat, bez previše downtime-a (sto za info.it ne mogu reci, bio sam s njima i otisao)... (da budemo načisto ja nisam niti na jednom više... jednostavno mi je sigurnije zakupiti dedicated nego ovako se muciti)
Kvalitetniji je po cijenamo to je tocno..
neznaš o čemu pričaš...uzmi onda taj svoj hosting i uživaj ;) zna se što plus.hr pruža....tko oće neka to prihvati tko neće neka traži dalje
gle. ja sam napravia 3 narudžbe (od kojih su dvije izbrisane na moj zahtjev). Ako akcija dozvoljava jednu, oni bi trebali potvrdit jednu od tih, a ove dvije će imati status neplaćeno sve dok ne platim ja. Ja sam se direktno javio plusu i oni su rekli da moja narudžba nije još na redu, jer prvo tražu one koji su izspamali i da će se trebati malo strpiti
Onaj tko je dobio, dobio je? Nije istina, zaposlenici su lijepo rekli da će aktiviranje svih narudžbi trajat 2-4 dana zbog velikog odziva. I da mole da se strpimo!!! S time da je danas nedjelja, sumnjam da rade..