Tak je i meni bilo do jucer, pa sam im poslao upit jel postoji nekakav problem u vezi podataka il jos nisu dosli do mene. Nakon par min je sve rijeseno, paket set up-iran i domena registrirana. Stranica radi
Plus hosting - Besplatno
- poruka: 251
- |
- čitano: 48.603
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Radis backup baze podataka i bitnih datoteka.. amatersko pitanje..
Ako popusis sve te fotke i video materijale, sta ti ostane? Ne vjerujem da hostgator radi offsite backup od (samo) tvojih 130 GB, da ne pricamo od ostalih korisnika. Dalje... ako pustaju za tako sitnu lovu da im jedes toliko resursa, pitanje je u kakvom su im stanju serveri?
Radis backup baze podataka i bitnih datoteka.. amatersko pitanje..
Ako popusis sve te fotke i video materijale, sta ti ostane? Ne vjerujem da hostgator radi offsite backup od (samo) tvojih 130 GB, da ne pricamo od ostalih korisnika. Dalje... ako pustaju za tako sitnu lovu da im jedes toliko resursa, pitanje je u kakvom su im stanju serveri?
Pa u ne baš priličnom dobrom (bar na biznis planu na kojem sam ja bio)...
pogotovo jer su na serveru na kojem sam ja bio imali preko 50% load u odredjena vremena + 87% ispunjenosti home particije...
Inače hostgator radi offsite backup tjedno ako imaš manje od 250 k fajlova (a mislim da i prostor igra... ima live chat pa mozete pitati)...
Ja sam od njih sada server iznajmio i uzivam iskreno...
u njihovim pravilima pise da ti nece raditi backup ako imas vise od 20 gb podatka ili vise od 150 000 fileova ( za ovo nisam siguran ) . Backup rade jedanput tjedno, sto je definitivno preveliki period izrade backupa.
isto tako imaju smjesne limite tipa da ne smijes koristit ssl na webu ako ti stvarno ne treba, posto to trosi cpu...ne smije ti proces vise od 20ak sekundi trositi vise od 25% cpu-a..itd...
Nije bezveze sve unlimited, ali kao sto je kolega tnakir rekao..za neki manje bitni sajt je ok...
pogotovo jer su na serveru na kojem sam ja bio imali preko 50% load u odredjena vremena + 87% ispunjenosti home particije...
Inače hostgator radi offsite backup tjedno ako imaš manje od 250 k fajlova (a mislim da i prostor igra... ima live chat pa mozete pitati)...
Ja sam od njih sada server iznajmio i uzivam iskreno...
Nebitno koliko diska imaju zauzeto. Sto se tice CPU-a 50% spajkovi su takodjer u redu, pogotovo ako serva i mySQL server na istoj masini. To je malo optereceniji server, al ok dok god ne swapa. Onda nastaje sranje.
Sto se tice dedicated servera... pa imas svoju masinu, naravno da ce bit loadana onoliko koliko ju ti loadas.
Jel ima netko ovdje kome još nije setupiran paket? Kod mene nula bodova a prošlo je već nekih 7-8 dana.
Nisu setupirani oni jos oni koji su napravili vise narudzbi sa iste ip adrese i istog racunala. Javi mi na pm o kojim domenama se radi pa cu vidjeti gdje je zapelo.
Napravio sam samo jednu narudžbu tako da nebi trebao postojati nikakav problem po tom pitanju.
Slepi... moja sucut :)
hehe :) tnx :D