šta sam se nakupovao domena :D
Plus hosting - Besplatno
- poruka: 251
- |
- čitano: 48.579
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Jao, sad kad ti sutra odbiju sve redom ;)
Jao, sad kad ti sutra odbiju sve redom ;)
tri sam uzea :D Čini se da moram jednu uzet..
Posto je alessandro djelatnik plus hostinga...
mislim da ce ti i ona jedna biti odbijena...
Nije uredu da se stvara toliki trošak tvrtki za promo akciju... to moraš shvatiti...
To što si ti napravio jednostavno nije uredu... Uzimaš samo zato sto ti je besplatno... e pa newsflash... njima nije besplatno... za svaku domenu su potrosili bar 8$ (ako imaju dobro resellera...
Na oko 95% usera koji su uzeli pakete danas ili ce tek uzeti do 12 sutra, nece zaraditi ništa... iskreno ne bih se čudio da im ova akcija donese samo nekoliko novih korisnika koji će nakon tog vremena plaćati (iako se nadam da će im ovo biti dobra reklama)... I onda ti još zlorabiš njihovu stvarno velikodušnu ponudu...
Nije uredu...
Posto je alessandro djelatnik plus hostinga...
mislim da ce ti i ona jedna biti odbijena...
Nije uredu da se stvara toliki trošak tvrtki za promo akciju... to moraš shvatiti...
To što si ti napravio jednostavno nije uredu... Uzimaš samo zato sto ti je besplatno... e pa newsflash... njima nije besplatno... za svaku domenu su potrosili bar 8$ (ako imaju dobro resellera...
Na oko 95% usera koji su uzeli pakete danas ili ce tek uzeti do 12 sutra, nece zaraditi ništa... iskreno ne bih se čudio da im ova akcija donese samo nekoliko novih korisnika koji će nakon tog vremena plaćati (iako se nadam da će im ovo biti dobra reklama)... I onda ti još zlorabiš njihovu stvarno velikodušnu ponudu...
Nije uredu...
gle ovo.. ja uzeo tri domene.. kad bi ja produžio te tri domene donia bi im itekako zaradu.. Jer ja domene produžavam.. Ja se bavim ozbiljno webom i uzeo sam tri domene kako bih napravia svoje ideje.
ali onaj tvoj prvi post je zvučao kao ruganje nekome(a to je plus hosting)..i samo bezveze nabijanje domena i hostinga
Sto znači da bi ti trebao minimalno 5 - 7 godina sve tri produžiti PREKO njih da bi oni bili na NULI...
Glavno kako rekoh... nisi uredu...
znam onaj prvi post je malo se činia "da se rugam" ali zapravo nije tako.. Ja sam ozbiljan web dizajner i želim napravit šta više sajtova kako bi naravno i više zarađiva.. Naravno nije mi u cilju uzet sto domena i ne koristit ih.. Ja se svakoj stranici pozabavim..
I plus... ne bi se toliko trgao za "besplatne" domene koje stvarno nisu skupe...
Pa dragi Bože, nabavi si karticu ako si toliko ozbiljan, pa kupuj za 55 kn kao svi normalni (whois.com, enom.com itd itd)...
Bar 55 kn nije puno uloga ako si ozbiljni web dizajner...
I plus... ne bi se toliko trgao za "besplatne" domene koje stvarno nisu skupe...
Pa dragi Bože, nabavi si karticu ako si toliko ozbiljan, pa kupuj za 55 kn kao svi normalni (whois.com, enom.com itd itd)...
Bar 55 kn nije puno uloga ako si ozbiljni web dizajner...
imam četrii domene koje sam platia ove godine plus hosting, ko će dat više love. Ova akcija mi je samo da si "olakšam" jednu godinu (jednu domenu)
Prije registracije svake domene trebaju biti popunjeni apsolutni svi podatci, broj telefona, oib, ime i prezime, adresa. U protivnom, poslati će ti mail kojim te to obavještavaju i tek nakon što dobiju sve podatke će ti i stvarno registrirati i omogućiti rad na domeni/hostingu. Uostalom, za svako ime, oib je dozvoljen jedan račun.
Nedosljedan si...
@enlightenedPhoenix, tko se ljuti? mi uvijek govorimo da unlimited ne postoji, zato takve stvari i nemamo u ponudi, niti cemo ikad imati :)
Prije registracije svake domene trebaju biti popunjeni apsolutni svi podatci, broj telefona, oib, ime i prezime, adresa. U protivnom, poslati će ti mail kojim te to obavještavaju i tek nakon što dobiju sve podatke će ti i stvarno registrirati i omogućiti rad na domeni/hostingu. Uostalom, za svako ime, oib je dozvoljen jedan račun.
Rješio sam sve s plus hostingom.. Kreirao sam domenu i sad je sve riješeno
@enlightenedPhoenix, tko se ljuti? mi uvijek govorimo da unlimited ne postoji, zato takve stvari i nemamo u ponudi, niti cemo ikad imati :)
slažem se.. Ako ljudi žele memoriju imaju reseler :d
Jel ovo istina?
Mislim, ideja mi je napraviti osobnu stranicu gdje jednostavno lupim link kome treba i ima sve što treba znati o meni, tako da mi ionako nije do tajnosti, ali, mislim, bilo bi u redu da su tako što naveli (ako je istina), a ne samo da zatraže e-mail -.-
Jel ovo istina?
Mislim, ideja mi je napraviti osobnu stranicu gdje jednostavno lupim link kome treba i ima sve što treba znati o meni, tako da mi ionako nije do tajnosti, ali, mislim, bilo bi u redu da su tako što naveli (ako je istina), a ne samo da zatraže e-mail -.-
Stavili su takvu obavijest i na početnu stranicu; Molimo unosite sve podatke, ne samo email, znaci sve, ime prezime adresu, OIB.
Alesandro, ja sam iz BiH i popunio sam sve osim OIB-a jer je on samo za građane HR. Neće biti problema?
I odabrao sam 20 GB paket najviše zbog ftp-a, a hosting ću koristiti samo za učenje.
Ako mi prostor za ftp ne bude trebao (a gotovo sigurno i neće), downgrade nije problem?
I pošto je SSH omogućen, hoću li moći napraviti SSH tunel za sigurno korištenje hotspotova?
Alesandro, ja sam iz BiH i popunio sam sve osim OIB-a jer je on samo za građane HR. Neće biti problema?
I odabrao sam 20 GB paket najviše zbog ftp-a, a hosting ću koristiti samo za učenje.
Ako mi prostor za ftp ne bude trebao (a gotovo sigurno i neće), downgrade nije problem?
I pošto je SSH omogućen, hoću li moći napraviti SSH tunel za sigurno korištenje hotspotova?
Ne brini, i ja sam iz BiH i nisam popunio OIB
Svi podaci su mi uredno stigli
A što se tiče downgradea također sam pitao i rekli su da sada ostane kako je, dok je besplatno, a kad budem želio produžiti da će mi downgradeati da bezveze ne plaćam ono što ne koristim....
Ime, Prezime i OIB su obavezni. I kad to upišete bit će valjana registracija
vidit ćemo sutra hoće li im se aktivirat domena bez oiba
Ja sam isto uzeo... I sad mi je došla šifra i na korisničkim stranicama pod Plaćanje - Narudžbe mi piše neplaćenih: 1, a račun na 0,00kn... Kako to sredit, jel im trebam uplatit 0 kn? xD
Zakon hosting! Nisam htio nešto preveliko, a niti mi treba, pa ma uzeo Classic windows 10gb up, 100gb prometa... ;)
Dakle, nitko ne mora nista uplacivati. Ponuda je namjerno stavljena na 0 kn, tako da ne postoji nikakva zabuna u vezi placanja.
Svi accounti ce biti aktivirani nakon to zavrsi akcija i mi isprovjeravamo sve narudzbe.
Isprika svima koji su mi poslali PM a nisu dobili odgovor, cim uhvatim vremena odgovaram.
a sada: Coffee, prepare to meet your maker :D
Koje na kraju podatke treba upisati tamo da bi narudzba bila dobra?
Koje na kraju podatke treba upisati tamo da bi narudzba bila dobra?
Ja sam upisao ime prezime, adresu, email adresu, nisam oib