Karolina Bedeković a.k.a Spamer na kvadrat

poruka: 19
|
čitano: 4.015
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Zanima me jeli spam , da dotična tj.lažna osoba pod tim imenom šalje non stop poruke na facebook , u kojima je sadržaj sponzorskog tipa : Dorina nagradna igra itd.Ima jedna zanimljivost , kako se Karolina dočepala administratorskih mjesta u svim većim grupama ? Da li ju je moguće nekako prijaviti da nas ne zlostavlja vise ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

spam ti može biti bilo koja neželjena poruka. recimo, ja čak i kad me netko uvrijedi u stvarnom životu to smatram spamom.

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ne kuzim,ne ulazi u grupe,blokiraj ju
Model fashion guru.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nemaš što ne kužit.Prijavio sam je par puta , i nije se pojavljivala jedno vrijeme , sada opet kreće s "terorom".

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
spam u stvarnom zivotu? :S
Model fashion guru.
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
RE: Karolina Bedeković a.k.a Spamer na kvadrat
luka_cro kaže...
spam u stvarnom zivotu? :S

hahaha, pazi fore pricas sa likom i umjesto da mu kazes daj prestani dosadan si kazes mu e aj molim te prestani spamat :D

haha

16 godina
neaktivan

ako ti je prijateljica - izbriši je.

ako je to neka grupa - izađi iz nje.

i onda još trajno blokiraš nju ili što je to već. tako ti više neće moć slat poruke.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

obriši fejs.

BANZAIIIII!!!

7 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisam vas pitao što je meni činiti u svezi ovog problema,nego sam vas pitao što grupa ljudi može učiniti kao kolektiv da ona više ne šalje poruke UOPČE ne samo meni...I htio sam naputiti da očito nema lijeka za ovo , jer je prijavljena od moje strane 501 put , i blokirana masu puta.Ali, poruke stižu i dalje.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

takvih ima na milijune, a raspravljanje o metodama njihovog totalnog uništenja je jednako beskorisno kao i kontempliranje o zaustavljanju ubojica, silovatelja i sličnih u svojim hobijima.

P.S. malo me ponijelo, pa sam morao napisati ovakve duge i komplicirane riječi. pitajte ako nešto ne razumijete :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.7.2010 18:13 (betmen).
17 godina
neaktivan

Biti na face i ocekivati privatnost je malo cinicno.

:)
17 godina
neaktivan

Ja samo tražim odgovore na pitanja postavljena u prvom postu.Glede privatnosti ja sam više-manje zadovoljan.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I dusevno mir je stvar privatnosti. Na face to ocigledno nemas. Pogledaj uslove koristenja facebooka i ak ne krsi niti jedno pravilo manje vise ne mozes nista napraviti.

:)
16 godina
neaktivan
pa već sam ti rekao - to je isto kao borba protiv kriminala.
ti moš strpat bandita u zatvor, ali uvijek će ih biti još deset negdje.
17 godina
neaktivan

Meni i mojim prijateljima ne smeta nitko , nego navedena u naslovu.Da krši uslove.Nelegalno reklamira raznorazne tvrtke i zamara ljude neželjenom poštom.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Pa stavi je na block listu (ako postoji).

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivan-zd kaže...
Zanima me jeli spam , da dotična tj.lažna osoba pod tim imenom šalje non stop poruke na facebook , u kojima je sadržaj sponzorskog tipa : Dorina nagradna igra itd.Ima jedna zanimljivost , kako se Karolina dočepala administratorskih mjesta u svim većim grupama ? Da li ju je moguće nekako prijaviti da nas ne zlostavlja vise ?

Evo baš gledam njen profil i imam jednu dobru vijest i jednu lošu, dobra je da nisi gej, a loša je da su te privukle sise pa je nisi mogao odbiti. Jel tako?

17 godina
neaktivan

Gosp.cevi radite offtopic , drugo taj profil je lažan i na slici nije osoba iz naslova.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa i nije offtopic. I samo sam mogao konstatirati jer bi ti ja bi ti rado pomogao da mogu, ali meni se nikad nije tako nešto dogodilo da me netko obasipa spamom, a da nisam ništa prethodno potvrdio.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice