Pozdrav!
Zanima me postoji li neka vrsta T-utičnice za usb? Ili neki produžni kabel koji bi imao sličnu svrhu: jedan muški kraj i 2 ženska, tako da ga se može upiknuti u jedan usb utor, a da se dobiju 2 izlaza?
Hvala :D
Pozdrav!
Zanima me postoji li neka vrsta T-utičnice za usb? Ili neki produžni kabel koji bi imao sličnu svrhu: jedan muški kraj i 2 ženska, tako da ga se može upiknuti u jedan usb utor, a da se dobiju 2 izlaza?
Hvala :D
Misliš na USB Hub. Imaš ih jošovdje.
Napominjem da ukoliko misliš spajati uređaje koji su "gladniji" struje, npr. vanjski HDD-ovi, stvar neće raditi bez samostalnog vanjskog napajanja (dakle dva vanjska diska nema šanse da spojiš u hub i da rade ako hub nema vlastito napajanje).
E to je to, hvala dečki.
Ma treba jednom prijatelju kojem je otišao neki ulaz na matičnoj, a priključivat će neke joysticke, printer i sl, dakle uređaje koji ne troše previše struje. Ovo je baš ono što mu treba.
Moderatori, može lock teme
Zar u dvije godine nisi shvatio da na ovom forumu nema zakljucavanja tema po zelji forumasa(osim oglasnika)?
Nisam naletio na temu koja bi se zatvorila (ili ne zatvorila) po želji forumaša. Ali eto, nešto novo znam :D