Top 10 Smartphone 2011
- poruka: 89
- |
- čitano: 11.647
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
//
Da fakat, to na iUređajima nije potrebno... Nesposobni su ti proizvođači androida.
wtf iSpammBot
Zasto bih bio subjektivan ako sam stavio iPhone pod fotografijanje. iPhone radi stvarno najbolje slike, a ako ne vjeruješ meni pogledaj neke recenzije na phone areni ili gsm areni
Nećeš ovdje dobiti ništa na stranu iPhonea, svi su Androidaši, nemoj se ni truditi.
Iako 4S ima najbolju kameru koju sam ikad probao na mobitelu, moram priznati da sa SGSII nisam slikao, ali sam skidao slike s neta i nisu me impresionirale kao neke na brzinu slikane s 4Som(u restoranu pod lošom rasvjetom, baš tim od @Bruno Matejcic)
Pročitao sam na desetine usporednih recenzija i situacija je otprilike ovakva većina se slaže da su fotografije veoma slične ili da je 4S malo bolji što se tiče realnosti boja.
I sad zaista ne razumijem (razumijem) zašto je ovdje situacija da svi proglašavaju fotoaparat od SGSII superiornim nasprem 4S-a.
Android igrice su sranje, istina je ovo da samo portaju sa iPhonea... Ma cijeli taj OS je promašaj... :|
To je isto kao da ja kažem da je Iphone uređaj za pederčiće,curice i dečkiće sa malim rukama. Ja to neću reć,jer to nije istina. Al to je ta razina komunikacije.
Stanje je:
Sam kažeš da su po recenzijama tu negdje, ponekad 4s proglašen boljim. I anketa pokazuje da su tu negdje, možda će u idućih par sati prevagnut na stranu iphonea, šta znaš. Imaš ljude koji nisu isprobali jedan od ta dva mobitela pa glasaju za onog kojeg jesu. Ja sam vidio slike na oba mobitela, ali su mi na galaxyu bolje izgledale i na temelju tog dao glas galaxyu (moguće zbog ekrana).
Stanje je:
Sam kažeš da su po recenzijama tu negdje, ponekad 4s proglašen boljim. I anketa pokazuje da su tu negdje, možda će u idućih par sati prevagnut na stranu iphonea, šta znaš. Imaš ljude koji nisu isprobali jedan od ta dva mobitela pa glasaju za onog kojeg jesu. Ja sam vidio slike na oba mobitela, ali su mi na galaxyu bolje izgledale i na temelju tog dao glas galaxyu (moguće zbog ekrana).
Ipak mislim da ne slikaš sa 8MP da bi pregledavao slike na ekranu od telefona. Tek kad se slike prebace na računalo / TV, vidi se kvaliteta senzora a i nema odstupanja u tonovima zbog različitih ekrana telefona.
Znam, ali ne možeš isprobat sve mobitele i prebacit slike pa još uspoređivat na kompjuteru samo da bi dao glas u anketi na nekom forumu. Pitao si zašto su ljudi glasali za s2, ja sam ti odgovorio zašto :).
A i kad budem imao takav mobitel vjerojatno neću prebacivat slike na komp jer za takve stvari imam fotoaparat (što ne znači da iphone nema bolje slike na kompjuteru od galaxya s2, vjerovat ću ti na riječ što se tog tiče)
a zašto bi itko gledao slike na televizoru?
a zašto bi itko gledao slike na televizoru?
Ja gledam slike na televizoru, zato što je puno lakše na plazmi od 46" pokazat većoj grupi ljudi neke slike nego na monitoru
Fotografiranje: HTC Amaze 4G, Nokia N9?!
Igranje: Xperia Play
Multimedija: Android OS - veći ekrani su ugodniji za gledanje filmova..
Glazba: Android OS - hrpa ludilo EQeva i Music Playera
Internet: Nokia N9
Društvene mreže: Android ipak ima najviše appova za to
Baterija: Nokia N9
Ekran: Nokia N9/800 Lumia
Cijena: Malo nezgrapno rečeno jer bi se trebalo svrstat u razrede pa gledat ulozeno/dobiveno
Dodatne mogućnosti: Nokia N9
Fanboyu -.-"
Fotografiranje: HTC Amaze 4G, Nokia N9?!
Igranje: Xperia Play
Multimedija: Android OS - veći ekrani su ugodniji za gledanje filmova..
Glazba: Android OS - hrpa ludilo EQeva i Music Playera
Internet: Nokia N9
Društvene mreže: Android ipak ima najviše appova za to
Baterija: Nokia N9
Ekran: Nokia N9/800 Lumia
Cijena: Malo nezgrapno rečeno jer bi se trebalo svrstat u razrede pa gledat ulozeno/dobiveno
Dodatne mogućnosti: Nokia N9
Koje su to dodatne mogucnosti n9,visoka cijena za os koje je propao prije nego sto je nastao?
Koje su to dodatne mogucnosti n9,visoka cijena za os koje je propao prije nego sto je nastao?
Imaš sat na ekranu cijelo vrijeme
Stvar toga OS-a je sto je zaista i najbolje napisan OS trenutno, ali ga je Elop satra, Microsoftov panj >.<
Uglavnom pogledaj sto je community napravio sa N900 - takvu sudbinu ceka i N9, i to je stvarno jedan od najboljih, ako ne i najbolji uređaj trenutno.
I ne baziraj se samo na taj OS jer će na tu Nokiu ić sve... jer kao što se zna ona može pokretati i Android aplikacije, a vjerojatno će i dobiti Android OS, WP7, Linux, kao i N900.
Radi toga su dodatne mogućnosti.
Za ekran, ima polarizacijski sloj, te se tu zaboravlja na stavku da se ne vidi na suncu... je da je SAMOLED a ne SAMOLED+, ali vidljivost na suncu mi je malo bitnija od toga je li + ili nije.
Koji je bolji?
Onaj koji je tebi ljepsi. iPhone moze sve sto GS2 moze i obrnuto.
Ja neznam dalli ovdje tko zna čitati. Zašto sad raspravljate iPhone vs. Android. Molim sve koji su pisali o tome da uklone postove s off topicom.
Ja neznam dalli ovdje tko zna čitati. Zašto sad raspravljate iPhone vs. Android. Molim sve koji su pisali o tome da uklone postove s off topicom.
Potpisujem tvoj post
Evo danas sam u West gate-u još jednom vidio SE Xperia Play i kad sam ga otvorio ipak sam shvatio da je on bolji. Živio sam u neznanju 2 tjedna :) [:)]
Ipak je bolji ha? To sam znao i iz iskustva ali neki s neiskustvom koji nikada nisu probali igrati niti jedan od uređaja se sad tu bore za iPhone koji je stvarno odličan ali u igranju nije bolji od XPlay.
Ipak je bolji ha? To sam znao i iz iskustva ali neki s neiskustvom koji nikada nisu probali igrati niti jedan od uređaja se sad tu bore za iPhone koji je stvarno odličan ali u igranju nije bolji od XPlay.
Da, ipak je bolji
Hahahaha..
Ja sam probao oba(ne na 5 min, već na sat-dva, a iPhone imam) i još uvijek se držim toga da je iPhone bolji
Ovdje ide lock za nekih 2 dana
Nemože, još nismo riješili sve kategorije :D
Ovdje ide lock za nekih 2 dana
Da vidim da su se ovdje skupila 2 tabora, Android i Apple, pa ako itko spomene nešto iz nekog drugog svijeta odmah ga popljuvaju...
Što dolaze mlađe generacije ovaj forum lagano propada. Prije 2 godine su ljudi pomagali jedni drugima, još su bile argumentirane kritike i sve, a sada se sve svodi na jesi ti glup, itd itd.
Zbog ogromnih postova off topica za one koji neznaju čitat o čemu je tema ova tema če biti izbrisana. Hvala svima koji su se potrudili.