Top 10 Smartphone 2011

poruka: 89
|
čitano: 11.642
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Top 10 Smartphone 2011

Fofografiranje : iP4s

Igranje : Xperia Play

Multimedija : Galaxy Note

Glazba : iP4s

Internet : Galaxy Note

Društvene mreže :svi su isti

Baterija : ?

Ekran : iP4s

Cijena : onaj huwaei

Dodatne mogučnosti : iP4s(siri)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Top 10 Smartphone 2011
power_user kaže...

Fofografiranje :  iPhone 4S/SGSII

Igranje: iPhone 4S

Multimedija: iPhone 4S

Glazba: iPhone 4S

Internet: iPhone 4S

Društvene mreže: svi su više manje isti

Baterija: isto su slični

Ekran: iPhone 4(s)/Galaxy Nexus

Cijena: svi su isti

Dodatne mogučnosti: isto su slični

Jel znaš čitati. JEDAN smartphone po kategoriji a ne nabrajat njih više. Hvala !

13 godina
neaktivan
Top 10 Smartphone 2011

Sljedeća kategorija je Multimedija. Mogli biste se malo više potruditi oko toga a ne raspravljati. Hvala ! {#}

U multimedjiji najviše su predloženi.

Molim sve da za daljnje predlaganje izostave kategotrije u kojima je već izabran smartphone. Molim još i da se predlaže na principu jedna kategorija jedan mob a kategorije igranje i fotografiranje izostavite jer smo već odabrali pobjednike za njih ali možete i dalje glasat možda če se situacija promjeniti. {#}

11 iPhone 4S
13 Samsung Galaxy Note
5 Sony Xperia Arc
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 18:46 (PocketAndroid).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Top 10 Smartphone 2011
Ja sam objektivan i u svim kategorijama glasam za svoj SGSII hehe!
Moj PC  
2 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Top 10 Smartphone 2011

iPhone 4/4S su najbolji u 2011 godini definitivno... Nitko nemoze bit bolji od applea... Al ozbiljno... Telefon je savrsen.
I kako može za igranje bit najbolji xperia play? Pa jeste vi vidili igre za iOS?  Infinity Blade 2? Hellou?

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 20:10 (Crombo).
Moj PC  
2 6 hvala 0
14 godina
Crombo kaže...

iPhone 4/4S su najbolji u 2011 godini definitivno... Nitko nemoze bit bolji od applea... Al ozbiljno... Telefon je savrsen.
I kako može za igranje bit najbolji xperia play? Pa jeste vi vidili igre za iOS?  Infinity Blade 2? Hellou?

Ja isto ne bih stavio xperiju play kao pobjednika kategorije.

Dobrovoljno pomažem onima koji ništa ne rade !!! ////////////////////////////// Ima puno F1 momčadi na svijetu, ali ipak je samo jedan Ferrari
13 godina
protjeran
speedy56 kaže...
Crombo kaže...

Definitivno nije pobjednik, ali šta ćeš kad na forumu ima puno apple hatera, pa samo stisnu bilo šta drugo osim iphona, zato iphone 4s koji je u barem 5-6 kategorija najbolji, neće na kraju biti ni u jednoj najbolji.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
14 godina
proćerani kaže...
speedy56 kaže...
Crombo kaže...

Definitivno nije pobjednik, ali šta ćeš kad na forumu ima puno apple hatera, pa samo stisnu bilo šta drugo osim iphona, zato iphone 4s koji je u barem 5-6 kategorija najbolji, neće na kraju biti ni u jednoj najbolji.

Ma ja isto više preferiaram Android od iOS-a, ali kako god okrenemo, iPhone mora biti pobjednik u kategoriji igranje!

Sad baš kupujem novi smartphone i kupit ću best uy mobitel za određenu cijenu, bez obzira je li to HTC (njih baš i ne preferiram), Sony Ericsson (najvjerojatnije) ili Apple

EDIT: A možda ipak i ne treba, sad vidim da su se glasovi malo povečali

Dobrovoljno pomažem onima koji ništa ne rade !!! ////////////////////////////// Ima puno F1 momčadi na svijetu, ali ipak je samo jedan Ferrari
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 20:44 (speedy56).
15 godina
neaktivan
Top 10 Smartphone 2011

Daj zajebavam se, po meni bi lista ovako trebala izgledati :

Fofografiranje - HTC Evo 3D | 3D kamera boga ti...

Igranje - SE Xperia Play | Radi kontrolera

Multimedija - Samsung Galaxy S2 | Radi ogromnog ekrana

Glazba - iPhone 4S

Internet - Nemam pojma... Nesto s velikim ekranom... GS2 maybe?

Društvene mreže - Sve je to vise manje isto ali dajem glas iPhoneu...

Ekran - Galaxy Nexus | Super AMOLED 1280x720 rezolucija covjece

Dodatne mogučnosti - iPhone 4S | Siri

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 20:32 (Crombo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
PocketAndroid kaže...

Moji prijedlozi :

Fofografiranje - Samsung Galaxy S II

Igranje - Sony Xperia Play

Multimedija - Sony Xperia Arc

Glazba - HTC Sensation XL

Internet - Samsung Galaxy Note

Društvene mreže - RIM BlackBerry Bold

Baterija - iPhone 4

Ekran - HTC Titan

Cijena - Nokia Lumia 800

Dodatne mogučnosti - iPhone 4S

Fotografija - SGSII

Igranje - iPhone 4S

Multimedija - Sensation XE Beats

Glazba - Sensation XE Beats

Internet - Galaxy Nexus

Soc.Networking - Galaxy Nexus

Baterija - Galaxy Nexus

Cijena - Omnia 7

Dodatne mogučnosti- Galaxy Nexus

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
14 godina
Crombo kaže...

Daj zajebavam se, po meni bi lista ovako trebala izgledati :

Fofografiranje - HTC Evo 3D | 3D kamera boga ti.../// tko 3D koristi?

Igranje - SE Xperia Play | Radi kontrolera

Multimedija - Samsung Galaxy S2 | Radi ogromnog ekrana //Samsung galaxy note = 5,3" - 4.3" = +1"

Glazba - iPhone 4S// Sensation XE = gle sliku_____beats

Internet - Nemam pojma... Nesto s velikim ekranom... GS2 maybe? //Samsung galaxy note = 5,3" 

Društvene mreže - Sve je to vise manje isto ali dajem glas iPhoneu...

Ekran - Galaxy Nexus | Super AMOLED 720p ...

Dodatne mogučnosti - iPhone 4S | Siri

14 godina
KKristijan kaže...

Fotografija - SGSII

Igranje - iPhone 4S

Multimedija - Sensation XE Beats

Glazba - Sensation XE Beats

Internet - Galaxy Nexus

Soc.Networking - Galaxy Nexus

Baterija - Galaxy Nexus

Cijena - Omnia 7

Dodatne mogučnosti- Galaxy Nexus ili Siri

14 godina
neaktivan
Top 10 Smartphone 2011

Fotografiranje : Samsung Galaxy S2

Glazba : Htc XL

Društvene mreže : Iphone 4s

Baterija : Vjerojatno Galaxy Note

Ekran : Samsung galaxy nexus (taj je pobjednik definitvno :D)

Cijena : Hueawai u8650

Dodatne mogucnosti : Htc evo 3d (vec se po nazivu telefona vidi)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MSN kaže...

Fotografiranje : Samsung Galaxy S2

Glazba : Htc XL

Društvene mreže : Iphone 4s

Baterija : Vjerojatno Galaxy Note

Ekran : Samsung galaxy nexus (taj je pobjednik definitvno :D)

Cijena : Hueawai u8650

Dodatne mogucnosti : Htc evo 3d (vec se po nazivu telefona vidi)

Zašto on? ___________________galaxy note ima 5,3"

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 20:47 (speedy56).
14 godina
neaktivan
Bruno Matejcic kaže...

Fotografiranje: iPhone

Igranje:iPhone

Multimedija:iPhone

Glazba:iPhone

Internet:iPhone

Društvene mreže:iPhone

Baterija:Galaxy Nexus najvjerojatnije

Ekran:iPhone

Cijena: nijedan

Dodatne mogućnosti:iPhone

jadna ti majka

14 godina
ormar kaže...
Bruno Matejcic kaže...

Fotografiranje: iPhone

Igranje:iPhone

Multimedija:iPhone

Glazba:iPhone

Internet:iPhone

Društvene mreže:iPhone

Baterija:Galaxy Nexus najvjerojatnije

Ekran:iPhone

Cijena: nijedan

Dodatne mogućnosti:iPhone

jadna ti majka

On je jedan od Applovih proizvoda, zove se iFan.

Mala šala, ali se vidi da je 100000000000000000000000000000000000000000000000% subjektivan ćim iPhone stavi pod fotografiranje

15 godina
Top 10 Smartphone 2011

svi manje-više pišete da najbolju kameru ima gsII ili iP4 no zaboravili ste da je xperia arc/s proglašena kao najbolji europski mobitel s kamerom u 2011/2012

http://www.eisa.eu/award/52/european-camera-phone-2011-2012.html

0_o
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zasto bih bio subjektivan ako sam stavio iPhone pod fotografijanje. iPhone radi stvarno najbolje slike, a ako ne vjeruješ meni pogledaj neke recenzije na phone areni ili gsm areni

14 godina
za sve Nokia Lumia 800
AMD u <3 Intel u 8===3
13 godina
neaktivan
Crombo kaže...

Gospodine dragi očito da nemašNIKAKVOG ISKUSTVA U IPHONE I XPERIA PLAY. Kao prvo jesi ti vidio uopče XPlay na slici. Čovjeće ima Playsation certificad, ima kontrole kao psp koji je usput IGRAČA KONZOLA ako nisi znao. Ima posebnu trgovinu i neke igre se preve samo za taj mob. Taj mobitel je definitivno pobjednik kategorije. A uspu ima sto tisuća tona igrica za njega. Jesi kada čuo za ovo https://market.android.com/apps/GAME , tamo ima hrpaaa igrara kužiš i zato mi nemoj prićat da je iPhone bolji od XPlay-a. Kad i ako ikada budeš imao priliku iskusiti uređaje mislim da češ shvatit. 

I svi molim vas ako nemate NKAKVOG ISKUSTVA o smartphone onda se nemojte prepirat s onima koji ga imaju. {#} 

13 godina
protjeran
PocketAndroid kaže...
Crombo kaže...

Gospodine dragi očito da nemašNIKAKVOG ISKUSTVA U IPHONE I XPERIA PLAY. Kao prvo jesi ti vidio uopče XPlay na slici. Čovjeće ima Playsation certificad, ima kontrole kao psp koji je usput IGRAČA KONZOLA ako nisi znao. Ima posebnu trgovinu i neke igre se preve samo za taj mob. Taj mobitel je definitivno pobjednik kategorije. A uspu ima sto tisuća tona igrica za njega. Jesi kada čuo za ovo https://market.android.com/apps/GAME , tamo ima hrpaaa igrara kužiš i zato mi nemoj prićat da je iPhone bolji od XPlay-a. Kad i ako ikada budeš imao priliku iskusiti uređaje mislim da češ shvatit. 

I svi molim vas ako nemate NKAKVOG ISKUSTVA o smartphone onda se nemojte prepirat s onima koji ga imaju. {#} 

Kao što je power_user prije rekao, taj gamepad je u takvom ku*cu da je to strašno.Probo sam odigrat par igrica u t-mobile centru na njemu i loše je, još uz to hardware je totalno loš.

15 godina
neaktivan
proćerani kaže...
PocketAndroid kaže...
Crombo kaže...

Kao što je power_user prije rekao, taj gamepad je u takvom ku*cu da je to strašno.Probo sam odigrat par igrica u t-mobile centru na njemu i loše je, još uz to hardware je totalno loš.

mene gamepad nije oduševio, ali je svakako bolji od tipkanja po ekranu. Isključivo zbog tog i većeg ekrana xperiu play smatram pobjednikom te kategorije. Hardware toliko i nije bitan jer se igre optimiziraju isljučivo za taj model. Hrpetinu igrica s.e. daje besplatno i neke igre izlaze kao eksluzive. Sve su to stvari koje idu u korist xperiji play iako igre uglavnom izgledaju ljepše na iphoneu. Ali ako ćemo gledat samo kako igra izgleda onda bi ja izabrao neki mobitel s wp7, ali tamo je problem jer ih je još premalo.

16 godina
Bruno Matejcic kaže...

Zasto bih bio subjektivan ako sam stavio iPhone pod fotografijanje. iPhone radi stvarno najbolje slike, a ako ne vjeruješ meni pogledaj neke recenzije na phone areni ili gsm areni

Nećeš ovdje dobiti ništa na stranu iPhonea, svi su Androidaši, nemoj se ni truditi.

Iako 4S ima najbolju kameru koju sam ikad probao na mobitelu, moram priznati da sa SGSII nisam slikao, ali sam skidao slike s neta i nisu me impresionirale kao neke na brzinu slikane s 4Som(u restoranu pod lošom rasvjetom, baš tim od @Bruno Matejcic)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
protjeran
power_user kaže...
Bruno Matejcic kaže...

Nećeš ovdje dobiti ništa na stranu iPhonea, svi su Androidaši, nemoj se ni truditi.

Iako 4S ima najbolju kameru koju sam ikad probao na mobitelu, moram priznati da sa SGSII nisam slikao, ali sam skidao slike s neta i nisu me impresionirale kao neke na brzinu slikane s 4Som(u restoranu pod lošom rasvjetom, baš tim od @Bruno Matejcic)

Nisam probao sa 4S ali SGSII ima jedan od mame prijatelj(neno, možda ga i znaš, išli su na skijanje s nama) i radi super slike, kristalno čiste, iznenadio sam se, nemogu uspordit sa 4S jer nisam probo, ali mogu ti reć da ovaj radi odlične, a možda je to zbog ekrana.

15 godina
neaktivan

Jesi ikad cuo za App Store? Za iPhone su igre radili timovi(npr. Gameloft), a ne jedan ili par ljudi kako je to slučaj na androidovim telefonima. Ima par igra koje su radili timovi i za android, ali one su prvo napravljene za iPhone, a onda prebacene na ostale telefone. iPhone je izmislio igre za android. Neka se android i njegovi telefoni ne hvale kako imaju puno igara i jak hardware(ovi iz sony ericssona najverojatnije nikad nisu culi za dual-core) jer nisu bolji.

15 godina
neaktivan
Bruno Matejcic kaže...

Jesi ikad cuo za App Store? Za iPhone su igre radili timovi(npr. Gameloft), a ne jedan ili par ljudi kako je to slučaj na androidovim telefonima. Ima par igra koje su radili timovi i za android, ali one su prvo napravljene za iPhone, a onda prebacene na ostale telefone. iPhone je izmislio igre za android. Neka se android i njegovi telefoni ne hvale kako imaju puno igara i jak hardware(ovi iz sony ericssona najverojatnije nikad nisu culi za dual-core) jer nisu bolji.

Imam ipod touch 4 i kod sestrične xperiu play tako da znam o čemu pričam. Od svih ti igri na iphonu/ipodu pola mi je muka igrat jer mi prsti prekriju pola ekrana -.-

I sad si se našao hvalit o dual-core mobitelu, a prije 4s ste svi govorili šta će iphoneu više od jedne jezgre kad sve radi savršeno. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 21:36 (Iggx).
15 godina
neaktivan
Bruno Matejcic kaže...

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
nine kaže...
Bruno Matejcic kaže...

Oboje :D vjeruj mi!

Ego auxiliatus sum pulsus 'Hvala'
15 godina
neaktivan
Top 10 Smartphone 2011

Android igrice su sranje, istina je ovo da samo portaju sa iPhonea... Ma cijeli taj OS je promašaj... :|

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ma ako neki misle pricat i hvalisat android mogu se zajedno prebacit na xda forum i smišljat custom romove
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice