Razmjena i poklanjanje Hardwarea
- poruka: 3.242
- |
- čitano: 750.847
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Dajem Nvidia GTS 8600 za ispravnu SATA DVD pržilicu!
za 8600gts
Mislim da ja to imam.Ajd javim ti se kroz koji dan ako nije problem.
LCD LG 1717 S , matična ploča Gigabyte GA7DX-E , mjenjam za RAM DDR2 , kučište i sl.
Ako netko ima bilo kakav lcd monitor, bio bih vrlo zahvalan da mi ga pokloni. Veličina nije bitna, nije važno ako ima bad pixele, može i sa crtama ako ne utječu previše na sliku.
Trazim socket A/462 maticnu. Nudim cash ili 80 GB PATA disk od WD-a.
Trazim socket A/462 maticnu. Nudim cash ili 80 GB PATA disk od WD-a.
http://www2010.gigabyte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1363
Imam ovakvu , ako ti odgovara
Trazim:
2.5" HDD SATA
kapacitet najmanje 40gb ako netko ima a netreba mu platim postarinu! Naravno ispravan i bez bad sectora posto mi je za backup...
Imam ja Athlona xp 1600
Dakle dajem Sapphire 4850 512 ram za jacu ...
Ak se netko presto igrat i ne treba mu il stagod, jako sam zmodao Morrowind i ovo moje ne vuce vise kako treba...
Naravno doplata...
oj oj momci, tražim ventilator za laptop, 5v, neznam promjer ali bilo kakav vent za laptop će biti dobar... plaćam poštarinu & doplatu ako je potrebno x)
u chipoteci nema takav tip ventilatora a nemam ideje gdje bi ga mogao kupiti
Pozdrav svima, imam viška komponenti (vidi u linku) , te dodam kojeg imam PCI zvučnu karticu Sound Blaster live 5,1 SB0100 = Otišlo. i PCI zvučnu karticu CMI8738/pci-6 kanalni i = Otišlo TV karticu analogni , = Otišlo. koji rado mjenjam za:
Punjač za Acer Aspire 5520, DVD Pržilica Pata sučelja također za Acer aspire 5520, = Nabavljeno. I ove potražujem ako neko ima: Sodim memorija 1 x 1gb ili 2 x 1gb ili 1x 2gb te hard disk 2,5gb sata a kapacitet od 80 GB do 160 GB = Rješeno.
Ako imate slobodno javite i zahvaljuljem na razumijevanju.
pozz
ima li netko da zeli mijenjati za PC za PC?
dajem:
Pentium III 1GHz
neka maticna Matsonic
HDD 1x 10GB, 1x 40GB
2x256 SDR rama (+ par plocica po 128 mb, + par plocica po 64mb i koja plocica po 32 mb)
Ati radeon 9250 128 mb - 64bit (+ Ati 8mb + nvidia riva tnt 32mb - ili 64 mb, nisam siguran)
zvucna kartica C-Media
Mrezna kartica 100 Mbit/s
imam jos starog hardweraja - pokvarenog, polovnog...
sve to za nesto jace (P 4, DDR, bar malo bolja grafa, itd)
EDIT: da, imam jos neku maticnu za PIII + jos jedna gigabytova sa dual biosom i nema standardni socket vec slot i na njoj je PIII 450 MHz. nađe se jos i PCI graficka od 2 MB...
ne trazim nista fensi. bilo kakav pentium 4 (min 1.7 GHz) ili AMD. samo da se normalno daju na njemu gledati filmovi...
-trazim-cpu, mbo i ram (cpu-jedna jezgra, 1.8ghz+, ram-512mb+, mbo-za cpu i ram)... Moze i moja doplata..
Mijenjam:
3 neispravne MBO (2x sckt. 478, 1x sckt.A), 3x 56k modemi (1x Motorola, 2x Conexant), CD-RW Samsung (neispravan)
za bilo kakvu ispravnu sckt. 478 MBO (Pentium 4) sa utorima za DDR memoriju. Lokacija: Rijeka, šaljem i poštom ako treba
Dakle jedan mi je forumaš poklonio neko noname kučište, te 500w napajanje, pa ako netko bude trebao da se posluži, nek mi se javi, samo molim vas da ga ne uzmete da bi ga preprodali dalje, kao što neću ni ja.
I zamjenu tražim samo poštarinu ako ste negdje daleko od metropole :-)
Meni bi trebalo neko napajanje (na posudbu) samo da vidim jel moje pokvareno jer mi se komp ne pali
Ako nekom treba 20m utp kabla neka se javi :)
Prodao sam komp,sad imam samo laptop pa pičim bežično :D
Kabel otišao vexx5555 ;)
Vidim da se u ovoj temi vrti dosta starijeg hardveraja, pa me zanima ako tko ima kakvu Smartmedia karticu a da mu netreba. Kapacitet nebitan, bitno da kartica radi.
U zamjenu dajem novce
Vidim da se u ovoj temi vrti dosta starijeg hardveraja, pa me zanima ako tko ima kakvu Smartmedia karticu a da mu netreba. Kapacitet nebitan, bitno da kartica radi.
U zamjenu dajem novce
pravila nalažu da se nemože mjenjati isključivo za novce, moguća je doplata uz zamjenu za nešto drugo .. probaj na oglasniku bola x)
A stavio sam na oglasnik pa nije bilo rezultata, pa sam mislio da možemo ovdje malo bend the rules
Kartica mi stvarno treba, a dosta ju je teško nabaviti
Trebam čitač kartica može bilo koji samo nek je ispravna.
Nudim napajanje,Jedno je MS 400 w novo, a drugo je codegen 480 w ispravno
Čitač kartica za mobove i to? Imam ja, a trebalo bi mi jedno napajanje za test
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-card-reader-memorijske-kartice/99037.aspx
Pozdrav,mijenjam dvije Sapphire hd 4870 512mb stare dvije godine(na jednoj ne radi jedan dvi izlaz) za jacu graficku karticu,pod racun dajem sky star 2 satelitsku karticu i tv karticu winfast tv2000xp.Moguca i nadoplata
jeli sk2 HD ili nije sk 2 HD
Pozdrav,mijenjam dvije Sapphire hd 4870 512mb stare dvije godine(na jednoj ne radi jedan dvi izlaz) za jacu graficku karticu,pod racun dajem sky star 2 satelitsku karticu i tv karticu winfast tv2000xp.Moguca i nadoplata
nije HD skystar 2 nego obicna!
Ovaj vexx kao cigan, sve skuplja (bez uvrede).
Kome treba Genius miš, PS2 utor, crne boje, šaljem ako si platite poštarinu. Očuvan, radi. Evo slika.
Zašto sam cigan? Ljudi imaju stvari koje ima ne trebaju a ja ih mogu jako dobro iskoristiti-znaš li ti koliko se love potroši na tim "sitnicama". Pa cooler si novi kupiš.
Nego, za taj miš-ima li potražnje?
Može ovako...mobitel sony ericsson s500i + volan za pc( koji radi samo na xp windowsima) u zamjenu za ideos...+ nadoplata još 100 kn?..
Ovih +100 kn se odnosi ako je mobitel kupljen ovaj vikend u bonbon-u za 450 kn..:)
Može ovako...mobitel sony ericsson s500i + volan za pc( koji radi samo na xp windowsima) u zamjenu za ideos...+ nadoplata još 100 kn?..
Ovih +100 kn se odnosi ako je mobitel kupljen ovaj vikend u bonbon-u za 450 kn..:)
Ili to dvoje za htc wildfire...