Rad kompa 365/7/24

poruka: 159
|
čitano: 35.189
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Rad kompa 365/7/24
Softwer kaže...

Pa kakve koristi od toga ako ja cijelu noc u sobi slusam buku ventilatora dok spavam..

Pa ne slušaš buku ventilatora, kao što sam gore napisao, na S1 sleepu rade ventilatori i većina drugih komponenti. U S3 se gasi cijeli komp uključujući i ventilatore, osim RAM-a koji ostaje pod naponom. Ako ti se vrte ventilatori, znači da ti komp ne ide na S3 nego S1, od kojeg nikakve koristi, to se slažem.

16 godina
Rad kompa 365/7/24

Evo da vam se javim s ovog mog racunala koje radi vec pola godine 0-24 još je u životu...I još nešto da kažem vama s foruma stvarno čovjek može vjerovati!..{#}

Softwer
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 20:59 (Softwer).

0 0 hvala 0
16 godina
Rad kompa 365/7/24

Poštovani dame i gospodo ovo je svečan trenutak kad vam moram reć da mi je računalo bez gašenja 11 mjeseci 12 sati 34 minute.. {#}

Softwer

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Softwer kaže...

Poštovani dame i gospodo ovo je svečan trenutak kad vam moram reć da mi je računalo bez gašenja 11 mjeseci 12 sati 34 minute.. {#}

Jadan taj komp pa sta ti je on napravio da mu nedas malo godisnjeg xd..

16 godina
Dino.Randic kaže...
Softwer kaže...

Jadan taj komp pa sta ti je on napravio da mu nedas malo godisnjeg xd..

Što bih mu dao godišnjeg kad zasluži nije problem treba platit sve one pojedene živce sporosti i svega..Sudbina mu takva.

Softwer
16 godina
Rad kompa 365/7/24

Ali što me čudi sve radi kao i prvog dana,,{#}

Softwer

0 0 hvala 0
16 godina
Rad kompa 365/7/24

Kako su vaša računala do sad podnijela rad 0-24?

Softwer

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Softwer kaže...

Stari komp mi je radio cist ok. Nikad nisam imo neki problem dok napajanje jednostavno nije crklo (bilo je neko jeftino pa sam i ocekivo to).

16 godina
1suky1 kaže...
Softwer kaže...

Stari komp mi je radio cist ok. Nikad nisam imo neki problem dok napajanje jednostavno nije crklo (bilo je neko jeftino pa sam i ocekivo to).

Računalo koje sad koristiš jel i ono radi konstantno?

Softwer
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice