Jel uspio itko ista naruciti sa elipsa? Ja koliko vidim uopce se ne moze dodati nista u kosaricu niti narucit a dolje pise da je popust i za internet kupnju i da je dostava free. Kakve su im to fore?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ostalo je nesto stvari koje se mogu naruciti, ako se moze dodati u kosaricu trebalo bi biti na stanju..
Lucidius Jel bolje to od ac 120, kakva je buka? Ne da mi se sad citati recenzije, a znam da si ti to vjerovatno istrazio vec.
Pa naravno da je bolje, taj hladnjak je nesto kao Arctic liquid freezer 240, domaca recenzija pa si pogledaj reultate ovdje KLIK. Ja bi to kupio odma jer ce se razgrabit a kolko vidim i cijene vodenih su otisle gore za cca 200kn
Normalno da je bitno kakav je PCB i takt.
Po tvome bi moja GTX1060 Turbo bila referentna kartica jer ima blower hladnjak iako je nereferentni PCB i ima tvornički OC. Founders edition je isključivo kartica sa referentnim hladnjakom, PCBom i clockovima.
Normalno da je bitno kakav je PCB i takt.
Po tvome bi moja GTX1060 Turbo bila referentna kartica jer ima blower hladnjak iako je nereferentni PCB i ima tvornički OC. Founders edition je isključivo kartica sa referentnim hladnjakom, PCBom i clockovima.
Tvoja i je referentna kartica :)

Nije poanta je li bolja ili gora već je li referentna. I GTX1060 FE ima plastični shroud, bar budi faktualan već ako se ismijavaš.
Pričate gluposti, referentna kartica je samo i isključivo Nvidijin Founders edition. Čim mijenjaš dizajn ploče ili hladnjaka to nije referentna kartica. Pogledaj ploču referentne GTX 1060 FE i GTX 1060 Turbo, ako ti izgleda isto onda imaš jebačkih problema s vidom.
ma jasno je meni što su referentne kartice, od 2006 sa svojim parama kupujem grafičke pa sam eto toliko naučio u to vrijeme...
o čemu smo raspravljali se radi o nekom spešl kejsu, gdje kartica ima identičnu specku kao referentna/founders a izgled tj. montiran hladnjak od nerefentnog modela.
Ono što je najvažnije jest ljude lako zbuni o čemu se tamo radi, nije ni referentna radi hladnjaka, ali bome nije niti AMP radi klokova čipa...
ono bi neki AMP junior model...
ma jasno je meni što su referentne kartice, od 2006 sa svojim parama kupujem grafičke pa sam eto toliko naučio u to vrijeme...
o čemu smo raspravljali se radi o nekom spešl kejsu, gdje kartica ima identičnu specku kao referentna/founders a izgled tj. montiran hladnjak od nerefentnog modela.
Ono što je najvažnije jest ljude lako zbuni o čemu se tamo radi, nije ni referentna radi hladnjaka, ali bome nije niti AMP radi klokova čipa...
ono bi neki AMP junior model...
Ljudi opčenit najlakse raspoznaju referentne od nerefentnih modela po hladnjaku sve ostalo je opcenito sranje.
Neš ti wow imam blower hladnjak, grafa ima veće oc taktove tj drugaciji pcb automatski kao više nije referenta.
Uglavnom ta Zotac koju oni prodaju je sve samo ne referentna.
Mislim da je to grafa za neko cudno trziste, vidim ima je posvuda po Europi.
kad sve znaš točno koja je i kakva je molim te njen link sa zotac službenih stranica
kad sve znaš točno koja je i kakva je molim te njen link sa zotac službenih stranica
Dok mi tu nagađamo ja sam im poslao upit.
No moje pretpostavka je da je to prva verzija AMP koju je zamijenila novija verzija AMP editiona i sada je povucena..
Slična stvar je i s EVGA karticama.
Bumo vidjeli kada mi odgovore.
Ajde bas nam naljepi njihov reply da vidimo sto je to tocno
https://www.elipso.hr/informatika/tipkovnice/MS-INDUSTRIAL-THUNDERPROS/
Kako ubacit artikl u kosaricu?
izgleda da su rasprodali, pa nema više dodaj u košaricu
Ja sam preko weba naručio veću verziju za 300kn https://www.elipso.hr/informatika/tipkovnice/MS-INDUSTRIAL-THUNDERPROL/
Samo sada gledam da su mehaničke tipkovnice i bučnije (što nisam znao), ako mi se ne svidi, hoću li je moći prodati za 320kn koliko sam je platio?

Kaj ne valja sa 7700k ponudom oce bit jos jeftinije mozda? BTW imam isti setup ovaj logitech iza i napred mehanicku :D

ne razumijem, što ne valja sa RAM-om od 8 gb za 267kn?
Extreme Digital
najvjerojatnije to sto su ddr3 pa onda sto su u exdigitalu, najgora trgovina u rvata.lp
a koje su sanse da je RAM defektan?
48.95873 %
Pitanje je bilo retoričko, a s obzirom da nisi sposoban to prokužiti evo ti keks pa uživaj u vlastitom pomno promišljenom odgovoru na pitanje na koje se nije tražio odgovor. Nitko ti ne brani da daš 500 kn za isti RAM u drugom dućanu... Ili si kupio već za puno više pa se grizeš (vrtiš u krug za svojim repom)
1. grozna groooooozna trgovina
2. samo 24(?!) mjeseca garancije (inače RAM memorije imaju 60+ mjeseci garancije)
3. groooooooooooozna trgovina
Minimalne. Inace kupujem u RH al nase trgovine nemaju neke stvari koje ja zelim(primjer node 202 bez napajanja)
Kupi ako ti treba i ne sekiraj se.
Ja sam kupio od njih par stvari i sve ok. Treba biti dosta rezerviran na ovo sta pisu na netu.
Trenutno sam narucio monitor koji nema za kupit u RH. Sljedeci tjedan dolazi pa cemo vidjeti jer to je ajmo reci osjetljiva roba. :)