Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O izdvojena tema

poruka: 10.994
|
čitano: 3.119.601
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver]
12 godina
Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O

Jel uspio itko ista naruciti sa elipsa? Ja koliko vidim uopce se ne moze dodati nista u kosaricu niti narucit a dolje pise da je popust i za internet kupnju i da je dostava free. Kakve su im to fore?

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.11.2017 20:44 (ibme74).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O
...ja bi jos nadodao da cijeni i nisu toliko nisko koliko su oni stavili...u usporedbi s neki drugim trgovinama...
Prodajem Fractal Node 304 za 360kn | http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
13 godina

Ostalo je nesto stvari koje se mogu naruciti, ako se moze dodati u kosaricu trebalo bi biti na stanju..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Lucidius Jel bolje to od ac 120, kakva je buka? Ne da mi se sad citati recenzije, a znam da si ti to vjerovatno istrazio vec.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
war3_tft kaže...

Lucidius Jel bolje to od ac 120, kakva je buka? Ne da mi se sad citati recenzije, a znam da si ti to vjerovatno istrazio vec.

Pa naravno da je bolje, taj hladnjak je nesto kao Arctic liquid freezer 240, domaca recenzija pa si pogledaj reultate ovdje KLIK. Ja bi to kupio odma jer ce se razgrabit a kolko vidim i cijene vodenih su otisle gore za cca 200kn

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.11.2017 11:43 (Lucidius).
17 godina

lav1000 

nebitno je kakav je pcb ili takt.

Čim je drugačije izvedeno hlađanje više nije founders edition.

Dakle nereferentna kartica..

Referentne kartice su isključivo kartice s blower type hladnjakom

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

Normalno da je bitno kakav je PCB i takt.

Po tvome bi moja GTX1060 Turbo bila referentna kartica jer ima blower hladnjak iako je nereferentni PCB i ima tvornički OC. Founders edition je isključivo kartica sa referentnim hladnjakom, PCBom i clockovima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TibzzX kaže...

Normalno da je bitno kakav je PCB i takt.

Po tvome bi moja GTX1060 Turbo bila referentna kartica jer ima blower hladnjak iako je nereferentni PCB i ima tvornički OC. Founders edition je isključivo kartica sa referentnim hladnjakom, PCBom i clockovima.

Tvoja i je referentna kartica :)

13 godina
protjeran
A koliki je to tvornicki oc 20mhz? Ti imas jos goru karticu od FE ona je barem aluminijska tvoja je plasticna..😁lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Nije poanta je li bolja ili gora već je li referentna. I GTX1060 FE ima plastični shroud, bar budi faktualan već ako se ismijavaš.

Pričate gluposti, referentna kartica je samo i isključivo Nvidijin Founders edition. Čim mijenjaš dizajn ploče ili hladnjaka to nije referentna kartica. Pogledaj ploču referentne GTX 1060 FE i GTX 1060 Turbo, ako ti izgleda isto onda imaš jebačkih problema s vidom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

ma jasno je meni što su referentne kartice, od 2006 sa svojim parama kupujem grafičke pa sam eto toliko naučio u to vrijeme...

o čemu smo raspravljali se radi o nekom spešl kejsu, gdje kartica ima identičnu specku kao referentna/founders a izgled tj. montiran hladnjak od nerefentnog modela.

Ono što je najvažnije jest ljude lako zbuni o čemu se tamo radi, nije ni referentna radi hladnjaka, ali bome nije niti AMP radi klokova čipa...

ono bi neki AMP junior model...

17 godina
lav1000 kaže...

ma jasno je meni što su referentne kartice, od 2006 sa svojim parama kupujem grafičke pa sam eto toliko naučio u to vrijeme...

o čemu smo raspravljali se radi o nekom spešl kejsu, gdje kartica ima identičnu specku kao referentna/founders a izgled tj. montiran hladnjak od nerefentnog modela.

Ono što je najvažnije jest ljude lako zbuni o čemu se tamo radi, nije ni referentna radi hladnjaka, ali bome nije niti AMP radi klokova čipa...

ono bi neki AMP junior model...

Ljudi opčenit najlakse raspoznaju referentne od nerefentnih modela po hladnjaku sve ostalo je opcenito sranje.

Neš ti wow imam blower hladnjak, grafa ima veće oc taktove tj drugaciji pcb automatski kao više nije referenta.

Uglavnom ta Zotac koju oni prodaju je sve samo ne referentna.

Mislim da je to grafa za neko cudno trziste, vidim ima je posvuda po Europi.

8 godina
protjeran

kad sve znaš točno koja je i kakva je molim te njen link sa zotac službenih stranica 

17 godina
lav1000 kaže...

kad sve znaš točno koja je i kakva je molim te njen link sa zotac službenih stranica 

Dok mi tu nagađamo ja sam im poslao upit.

No moje pretpostavka je da je to prva verzija AMP koju je zamijenila novija verzija AMP editiona i sada je povucena..

Slična stvar je i s EVGA karticama.

Bumo vidjeli kada mi odgovore.

8 godina
protjeran

Ajde bas nam naljepi njihov reply da vidimo sto je to tocno

14 godina

0 0 hvala 0
11 godina

izgleda da su rasprodali, pa nema više dodaj u košaricu

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
17 godina

Ja sam preko weba naručio veću verziju za 300kn https://www.elipso.hr/informatika/tipkovnice/MS-INDUSTRIAL-THUNDERPROL/

Samo sada gledam da su mehaničke tipkovnice i bučnije (što nisam znao), ako mi se ne svidi, hoću li je moći prodati za 320kn koliko sam je platio?

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
15 godina
ja kupio, tipkovnica je za us trziste, nema hr simbola zato se tako jeftino prodaje. ja sam zadovoljan, nije losa samo nisam naucen na mehanicke tipkovnice pa me ubija prilagođavanje.. i da kabel je malo prekratak 1m samo otprilike
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Naravno da ne, inace ja sam uzeo sebi da probam, doticna ima Outemu blue switcheve a to znaci NAJGLASNIJE, tipkovnica je solidne izrade, fino svijetli, svaki red je druga boja sto uopce nije ni lose za lakse snalazenje, ima dosta modova vecina od toga je beskorisna, 3 nivo jacine svijetla, upredeni kabal koji super zgleda, gornji dio je nekakav ultra tanki aluminij ostalo plastika, u zivo fino zgleda i radi kao i svaka mehanicka za 299kn bolje kod nas a i vani nema.lp
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Kaj ne valja sa 7700k ponudom oce bit jos jeftinije mozda? BTW imam isti setup ovaj logitech iza i napred mehanicku :D

Hrvatska
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Pored i5 8400 je neisplativ, a cijenom isti kao i5 8600k.lp
15 godina

ne razumijem, što ne valja sa RAM-om od 8 gb za 267kn?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Idealist kaže...

Extreme Digital

everyday i'm shuffling...
13 godina
protjeran
Idealist kaže...

najvjerojatnije to sto su ddr3 pa onda sto su u exdigitalu, najgora trgovina u rvata.lp

15 godina

a koje su sanse da je RAM defektan?

16 godina
Idealist kaže...

48.95873 %

battletag:MasnaKrvavic#2275
15 godina

Pitanje je bilo retoričko, a s obzirom da nisi sposoban to prokužiti evo ti keks pa uživaj u vlastitom pomno promišljenom odgovoru na pitanje na koje se nije tražio odgovor. Nitko ti ne brani da daš 500 kn za isti RAM u drugom dućanu... Ili si kupio već za puno više pa se grizeš (vrtiš u krug za svojim repom)

12 godina
Idealist kaže...

1. grozna groooooozna trgovina

2. samo 24(?!) mjeseca garancije (inače RAM memorije imaju 60+ mjeseci garancije)

3. groooooooooooozna trgovina 

14 godina
Idealist kaže...

Minimalne. Inace kupujem u RH al nase trgovine nemaju neke stvari koje ja zelim(primjer node 202 bez napajanja)

Kupi ako ti treba i ne sekiraj se. 

Ja sam kupio od njih par stvari i sve ok. Treba biti dosta rezerviran na ovo sta pisu na netu.

Trenutno sam narucio monitor koji nema za kupit u RH. Sljedeci tjedan dolazi pa cemo vidjeti jer to je ajmo reci osjetljiva roba. :)

Ako napredujem, prati me. Ako stanem, gurni me. Ako se povucem, ubij me.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver]
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice