Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O izdvojena tema

poruka: 10.987
|
čitano: 3.116.771
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver]
9 godina
odjavljen
Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O

i ja sam mu se javio da li je prodan, to je bilo oko 16h

kaže da nije i da su mu novci hitno potrebni te da bi ga dao za 150kn

reko super, gdje tocno živiš da obavimo razmjenu

kaže u zadru ali da ga zanima jedino uplata na paypal

ja mu na to, dođem u zd i dam ti novce na ruke a ti meni ssd

nakon skoro 2 sata odgovara da od toga nema ništa

znači da mu je namjera bila zavaljati ljude, nemojte nasjesti

Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina

Ako sam razumio, kupiš bon na trafici, kažeš njemu kod, i čekaš hoće li ti poslati to što ste dogovorili? Pa kakav genijalac trebaš biti da pristaneš na tako nešto, jer on triba "coviku platiti dugove" ...  Uostalom za iznose manje od 1000kn policija vam tu ne može pomoći, a pošto neznate ništa o njemu i s obzirom na cijene i dug postupak privatna tužba nema smisla.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.10.2017 19:55 (Fly598).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Re: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O
ibme74 kaže...

Sada je BUSTED ako je uopće i bilo upitno dali je prevarant.

Danas oko 13h mu pošaljem mail sa upitom dali je disk još dostupan i dali može poslati koju sliku na što on odgovara "prodano" (SLIKA1).

Zatim sam sačekao neko vrijeme i oko 17h mu se javljam sa drugog maila - i vidi čuda, na jednom je disk dostupan jer sam ponudio uplatu na račun (SLIKA2)

Molim kolegu Fly598 da editira svoj post u temi za popust i akcije te obrise link na oglas jer je sada otklonjena svaka sumnja o tome dali je prevarant ili ne.

Kolko moraš bit naivan da povjeruješ da će neko ssd disk od 480gb dat za 250kn ?

Daj gle mu ostala dva oglasa haha

Pa stvarno ko ovakvom liku uplati pare ne treba ga žalit već mu otvoreno reć da je kreten.

Bilo bi dobro da se ne linkaju takve stvari jer neko bude nasjeo, mnogi znaju ljudi se ovdje razumiju, znaju šta linkaju, požure ugrabit priliku i na kraju popuše zbog naše neopreznosti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.10.2017 20:01 (honor8).
12 godina
Fly598 kaže...

Ako sam razumio, kupiš bon na trafici, kažeš njemu kod, i čekaš hoće li ti poslati to što ste dogovorili? Pa kakav genijalac trebaš biti da pristaneš na tako nešto, jer on triba "coviku platiti dugove" ...  Uostalom za iznose manje od 1000kn policija vam tu ne može pomoći, a pošto neznate ništa o njemu i s obzirom na cijene i dug postupak privatna tužba nema smisla.

mislim da je 2000kn, nek zaradi 1000 njemu dosta.

10 godina
honor8 kaže...
ibme74 kaže...

Sada je BUSTED ako je uopće i bilo upitno dali je prevarant.

Danas oko 13h mu pošaljem mail sa upitom dali je disk još dostupan i dali može poslati koju sliku na što on odgovara "prodano" (SLIKA1).

Zatim sam sačekao neko vrijeme i oko 17h mu se javljam sa drugog maila - i vidi čuda, na jednom je disk dostupan jer sam ponudio uplatu na račun (SLIKA2)

Molim kolegu Fly598 da editira svoj post u temi za popust i akcije te obrise link na oglas jer je sada otklonjena svaka sumnja o tome dali je prevarant ili ne.

Kolko moraš bit naivan da povjeruješ da će neko ssd disk od 480gb dat za 250kn ?

Daj gle mu ostala dva oglasa haha

Pa stvarno ko ovakvom liku uplati pare ne treba ga žalit već mu otvoreno reć da je kreten.

Bilo bi dobro da se ne linkaju takve stvari jer neko bude nasjeo, mnogi znaju ljudi se ovdje razumiju, znaju šta linkaju, požure ugrabit priliku i na kraju popuše zbog naše neopreznosti.

Ja sam stavio link jer mi se činila dobra ponuda, makar pre dobra da bi bila istinita (ne pratim baš cijene, i nisam dugo u it svijetu). Žao mi je ako je netko nasjeo zbog mog posta, ali ako osoba inzistira na paysafe uz ovako nisku cijenu, stvarno trebaš biti kreten da pristaneš na to. 

16 godina

Jel tko s foruma uzimo ova čuda ?

Znam da ih je bilo u ponudi prije nekih 6 mjeseci, a sad su opet krenili.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
AmonZero kaže...

Pogledaj na 179-180str, netko je uzimao. I ja sam narucio 2komada pa cemo vidjet. Javim kad stignu. 

16 godina

Yup, sad se sječam da sam i ja htio naručit sa te 180 str. Išao na onu foru da mi daju još 25% popusta, al mi nije prošlo :)

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
12 godina

thedream

lik navodi u oglasu da su grafe 4g bile korištene, a ako se ne varam 960-ke su izašle negdje početkom 2015....

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

Ma muljaza. Akaunt napravljen danas. Lokacija dosta nedostupna da bi netko otisao i uzeo na ruke. Smrdi na kilometre. Ja shvacam da netko tko ima 40 komada grafi zeli to rasprodati sto prije, ali dati gtx960za 120kn po komadu? Bajka. Svako bi se raspitao za vrijednost, da je stavio i 500kn komad prodao bi bez problema. Pratim razvoj događaja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.10.2017 16:37 (ibme74).
12 godina

ma što će kladionici grafičke ja se pitam, pa one sve animacije moze komotno intelhd graphics odradit

oglas prodan ili izbrisan

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.10.2017 16:27 (Del_Boy97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
antimon95 kaže...
AmonZero kaže...

Pogledaj na 179-180str, netko je uzimao. I ja sam narucio 2komada pa cemo vidjet. Javim kad stignu. 

Ja narucio 3. Nadam se da budu radili 

13 godina
neaktivan

Mogao je bar bit iskren pa napisat: "prokockao sam sve na kladi, primam donacije, molim uplate na račun za online klađenje".

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
andreas11 kaže...
antimon95 kaže...
AmonZero kaže...

Ja narucio 3. Nadam se da budu radili 

Ja sam uzeo MyCloud 2TB ima nekoliko mjeseci, jos uvijek radi :)

13 godina
antimon95 kaže...
AmonZero kaže...

Danas mi stigla 2 diska, trebalo je 6 dana, stiglo bi i prije, ali trebalo je duze zbog svih svetih. Ispalo me po disku 250kn, sve super radi, cak pise da se disk vrtio 0 dana, sto znaci da je disk nov. Ili su samo resetirali firmware u to se nekuzim, ali lijepo je vidjeti takvu brojku. Disk je brz, cak brzi od internog sto imam u laptopu od 500gb. Fizicki izgleda kao novi. Inace sam super zadovoljan hvala ti WD. 

Edit: Jedina mana mozda je ta da se disk iznutra nemoze izvadit i prebacit u laptop recimo iako su oba 2,5". Jer na sebi je zalemljen taj usb micro B port. Ali opet sluzi svrsi i kao eksterni disk.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.11.2017 23:15 (antimon95).
13 godina

Antimone, pošto bješe shipping?

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
13 godina
Jovanka kaže...

Antimone, pošto bješe shipping?

Draga Jovanka sve iznad 50€ je džaba, tako da skombiniraj preko te cifre. Nikakva carine ovo ono, jer salju iz Holandije pa se ne placa.

15 godina

Nema shippinga iznad 50€.

Ja uzeo dva upravo, 54€.

Hvala na linku!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Stigli i kod mene diskovi. 6 dana od narudzbe.

Shipping free.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.11.2017 16:29 (andreas11).
Moj PC  
4 0 hvala 1
8 godina
protjeran

0 1 hvala 0
14 godina

Još kad bi pročitao kaj piše prije postanja, gdje bi ti bio kraj

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad bi bili cherry switchevi sigurno bargain. Ne znam kakvi su ovi outemu switchewi

mojpismonosa
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TibzzX kaže...

Ti sigurno znaš za povoljnije, izvoli napiši, obasjaj me svojom mudrošću.

I’m an alien clone from Hyperion origin..
14 godina
planety kaže...
TibzzX kaže...

Ja ti opet kažem, čitaj kaj piše. Tipkovnica je super ali je akcija od prije mjesec dana.

Vikend akcija - Tipkovnica Modecom Volcano LanParty (16.-17.9.)

9 godina
neaktivan
TibzzX kaže...
planety kaže...
TibzzX kaže...

Ja ti opet kažem, čitaj kaj piše. Tipkovnica je super ali je akcija od prije mjesec dana.

tipfeler

takoder pise:

Akcija vrijedi isključivo za maloprodajne kupce i traje od SUBOTE 11.11. do NEDJELJE 12.11. ili do isteka zaliha! 
Moguće je rezervirati ili kupiti artikle samo u količinama za osobnu potrebu.

14 godina
neaktivan
TibzzX kaže...
planety kaže...
TibzzX kaže...

Kolega napravio si grijeh za koji mene optužuješ- nisi pročitao do kraja.

I’m an alien clone from Hyperion origin..
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.11.2017 12:45 (planety).
16 godina

evo hgspot ima neke popuste pa pogledajte https://www.hgshop.hr/sezonski-popusti-do-80-posto-2017/

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina

Evo gledajuci malo po njuskalu naletio sam i na "svercere" recertificiranih diskova, lako se dalo nabaviti za 200kn i sada ih prodavati na njuskalu za 320kn. Necemo govoriti o imenima, ali da se vidi i da se zna.

7 0 hvala 4
13 godina
antimon95 kaže...

Evo gledajuci malo po njuskalu naletio sam i na "svercere" recertificiranih diskova, lako se dalo nabaviti za 200kn i sada ih prodavati na njuskalu za 320kn. Necemo govoriti o imenima, ali da se vidi i da se zna.

Balkan..

14 godina
antimon95 kaže...

slucajnost ili ne ali:

Prodajem nov i zapakiran bežični prezenter Logitech R400 (na pojedinim slikama prikazan je raspakiran isti takav model kojeg osobno koristim). 

(http://www.njuskalo.hr/gadgeti/logitech-wireless-presenter-r400-garancija-oglas-22298869)

*Prva slika je slika istog takvog diska s interneta, jer je ovaj zapakiran.

(http://www.njuskalo.hr/hdd-diskovi/wd-my-passport-ultra-1-tb-vanjski-eksterni-disk-nov-garancija-oglas-23918947)

i baš na oba predmeta je isti stol

http://www.njuskalo.hr/gadgeti/logitech-wireless-presenter-r400-garancija-oglas-22298869

http://www.njuskalo.hr/hdd-diskovi/wd-my-passport-ultra-1-tb-vanjski-eksterni-disk-nov-garancija-oglas-23918947

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver]
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice