Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O
- poruka: 10.530
- |
- čitano: 2.633.044
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Dobar je kad kupuješ mATX ploču, ali kad dođe upgrade i budeš ploču mjenjao?
Radije daj par kuna više za kejs koji podržava sve formate i miran si, a ne ovako.
I onaj ludi Vlada bi da 4000 kuna na 580 pored ove triplventuše: Gigabyte HD7970 OC - 3549 KN
http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-gigabyte-hd7970-oc-3gb-gddr5-dvi-hdmi/55720
Ja bih prije rekao da su se zaribali u cijeni jer je hd7950 4 kune jeftinija ! Poslao sam im upit pa cu vidjet sta je to !
Nije nemoguce da je Gigabyte HD7970 OC - samo 3183 KN u M-Computersu.
Na neweggu je 499dolara (490 zapravo sa 10 dolara discountom) sto je oko 2800kn
neki diamond ili powercolor modeli mogu se nabavit za 450$, sto je 2500 kuna.
Vidim ide dolje za 400tinjak Kn dolje cijena BD-a, prije je bio skuplji od I5 2500K, a kako sam pročitao najavljuju još pojeftinjenja.
Vidim ide dolje za 400tinjak Kn dolje cijena BD-a, prije je bio skuplji od I5 2500K, a kako sam pročitao najavljuju još pojeftinjenja.
Sada se itekako isplati, za 1,5K kuna imas Thermax II i FX 8120 koji ide bez problema na 4.5GHZ :) I na konju si, ako nemas za Intelov 2500K.
Kako se ovaj x8 ponaša u igrama naspram i5(2500k)? Iako vidim da ima 8 jezgri, ako se stavi na npr. 4.0 GHz kako bi se ponašao isključivo u igrama? (sada glupo pitanje, pošto današnje igre više/manje ne iskorištavaju više od 4 jezgre, bili bilo pametnije imati x8 ili i5 na duže staze? Ako uzmemo u obzir da će (valjda) kvalitetnije bolje iskorištavati jezgre, kako igre budu napredovale?). I pošto brzo dolazi Ivy bridge, može li se očekivati barem manji pad cijena (bar 15%:) i5 procesora?
Past će cijena na 1.100 Kn ako sam dobro razumio, a u igrama su u par posto razlike, kako koja igra.
To znači da x8 ne zaostaje niti malo sa i5? Razlika u par posto ali cijena (ce biti) 500 kn razlike?
Ma tu su negdje u gamingu.
To znači da x8 ne zaostaje niti malo sa i5? Razlika u par posto ali cijena (ce biti) 500 kn razlike?
Gura jako dobro, blizu je I5 2500K po snazi ali i dalje nesto slabiji, ali bome i dobro jeftiniji sada.
@Haf932
Garant će past cijene i u Portiu kroz par dana, jer je tek došao.
GTX680 kad je tek došla je bila u Portiu ≈ 400Kn skuplja nego u ostalim dućanima.
Sad sam vidio, my bed.
@volegradele
Autor popušio žuti a tema izbrisana:)
Ovaj HHD Seagate ima samo 6 mjeseci garancije i zbog toga ga nebih kupio !
Ono "recertified" znači da je disk nekome ispao na pod, otišao nazad u tvornicu na
popravak i sad se ponovo prodaje...ali sa 6 mjeseci umjesto 5 godina jamstva
Apsolutno se slažem, čisti pušing od kupnje.
U Links stigaoAccelero L2 Plus , hladnjak za donji i srednji rang grafickih kartica ! Sluzbena stranica !
Kakve bi temperature mogao očekivati da staim taj hladnjak na moju MSi r6850? Paše li uopće na nju?
Kakve bi temperature mogao očekivati da staim taj hladnjak na moju MSi r6850? Paše li uopće na nju?
Paše!
Imat ćeš solidne temperature i 0db buke(figurativno rečeno)
Paše!
Imat ćeš solidne temperature i 0db buke(figurativno rečeno)
Možda ga kupim, s Scythe musashi, što sam u tebe kupio, grafička mi je na 50 stupnjeva dok surfam, a ljeto tek dolazi
Možda ga kupim, s Scythe musashi, što sam u tebe kupio, grafička mi je na 50 stupnjeva dok surfam, a ljeto tek dolazi
Čudno stvarno, on hladi HD 4890 bez problema, a HD 6850 je mala beba za nju.
Može biti da je loš transfer kod one bakrene pločice...
Moras imati bolje temp s tim cudom, vidia sam to kod Marka...
Probaj termalnu nabacit novu, mozda nesto nije sjelo kako treba.
50°C dok surfas sa Musashijem je znak da definitivno nesto ne valja ! Mozda ti je senzor u banani ! Izmjeri temp. s vise programa ! Skini ga i ponovo montiraj ! Inace, Musashi je duplo bolji od Accelera L2 Plus !
50°C dok surfas sa Musashijem je znak da definitivno nesto ne valja ! Mozda ti je senzor u banani ! Izmjeri temp. s vise programa ! Skini ga i ponovo montiraj ! Inace, Musashi je duplo bolji od Accelera L2 Plus !
Tri puta sam skidao i stavljao sve, svaki put iste temperature. I mjerene su s više programa, svagdi je ista. Sad sam stavio i ventilator na bočnu stranicu da puše direkt po njoj i to nije smanjilo temp ni za stupanj
haha baš :D meni je 48°C kad upalim igricu na high detalje :D