Otvaranje modding shopa

poruka: 64
|
čitano: 10.270
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Otvaranje modding shopa
Normalno, premali smo za takvu trgovinu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Otvaranje modding shopa

ispada da je jedino isplativo radit na crno... :@ ma cek 23% poreza 0.o, pa na sto mi to sve trosimo lovu jer ja bome nisam vidia nista pametnoga i kvalitetnog napravljeno sa svom lovon sto sam ja dosada platia drzavi. Da su bar financirali izgradnju nove optičke mreže da svi u hrvatskoj imamo barem besplatnu mrežu za potrebe MZOS a nec ko je vidia trosit na znanost i obrazovanje amo mi gradit ceste i zahode... sorry for offtopic al puklo me...

There's no phone, no lights, no motorcar Not a single luxury Like Robinson Crusoe It's as primitive as can be We been spending most our lives Living in an Amish paradise
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Otvaranje modding shopa

u današnjim vremenima ovim jadnim hrvatskim teško je nešto započet jer 99 % da će propasti...gledam to svaki dan imam firmu pa je borba za svaku kunu...sretan si ako prodaš samo da si na nuli kolkoj tolkoj a o porezima doprinosima i koječemu da ne govorim koliko daš državi jer imamo poreze i poreza i poreza i poreza...a nedao Bog da ti država blokira račun e onda je tek pravi show! 

dečki svaka čast na ideji ali vjerujte mi nemojte ništa otvarat vremena nisu nikako za to...još se radi i o uvozu...

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Otvaranje modding shopa
FiCoO kaže...

Prijatelj i ja mislimo otvoriti modding shop u hrvatskoj nesto kao ona ideja sa xoxideom ali vam nije uspjela zbog poteskoca i problema i sl. ali posto mi imamo firmu nama nece biti problem. Dakle mene zanima kolika je zainteresiranost ljudi za kupovanje takve opreme za modding i sl. 

Podrzavate li ovu ideju?

Bio je Modding Shop u Tratinskoj, pa je propao. Jeftinije je naručivati preko neta.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice