Ledica na misu svjetli stalno

poruka: 6
|
čitano: 1.669
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Dakle imam Havit HV-MS638 mis i na njemu stalno svijetli ledica i kad se ugasi komp moze li se bar kada je komp ugasen sredit da i ledica se ugasi ?

Ko ima steam nek me doda na nick : bloomer15
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Ledica na misu svjetli stalno
neka napajanja tako rade, da cijelo vrijeme rade i mis i tipkovnica, nista cudno, tako je i kod mene
Autoclimb kills more people than AIDS
14 godina
Svrzic kaže...
neka napajanja tako rade, da cijelo vrijeme rade i mis i tipkovnica, nista cudno, tako je i kod mene

Da al ledica uzasno osvjetljava sobu...skontao sam da mjenja boje na scrollu kod dipi-a,al neda se ugasit ovo iza tekst koji obasjava...

17 godina

Ako smiješ otvarati kućište, pogledaj u uputama od matične ploče gdje se nalazi jumper napajanja USB i PS/2 periferije - prebaci ga iz položaja +5VSB u +5V, jer tebi sada periferija dobiva napon iz +5VSB (standby) linije napajanja.

KaeR
17 godina

Ja imam isti takav miš od nedavno. Ali ne vidim gdje točno mijenja boje, barem nisam to našao pa mi pojasni taj detalj. Kod mene je stalno plavi natpis havit.

Ako ne uspiješ drugačije, jednostavno zalijepi komad crne izolir trake preko natpisa

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Micek kaže...

Ja imam isti takav miš od nedavno. Ali ne vidim gdje točno mijenja boje, barem nisam to našao pa mi pojasni taj detalj. Kod mene je stalno plavi natpis havit.

Ako ne uspiješ drugačije, jednostavno zalijepi komad crne izolir trake preko natpisa

Pogledaj malo kroz scroll nutra i mjenjaj dpi ici ce boje tamno plava onda zelena i svijetlo plava.

EDIT:prebacio sam jumper i sad radi dobro :D 

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 15:45 (BloOm3R!).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice