Znači mislim si sad za Božić kupiti nekaj od hardvera pa imam nekoliko pitanja...
Prvo mislim kupiti printer neki oko 350 kn pa sam našao ovaj i zanima me jel dobar, da li je zamjenska boja raširena i je li kompatibilan sa Win7 x64...
Dalje mislio sam uzeti ove zvučnike pa ako tko ima kakvog iskustva s njima ili neke bolje oko 200 kn nek predloži...
I zadnje kupujem neki 23" monitor...Uvijek sam dosad kupovao u ADM-u ali tam nemaju neku ponudu baš do 1500 kn pa sam našao ovaj u Protisu pa me zanima jel to dobra trgovina i jel se isplati tamo kupovati...
Hvala...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dajte ako tko može odgovoriti, malo mi je hitno...
Zvučnici ok, Monitor osobno nemam, al mi ga ima frend i dosta je zadovoljan njime, a za printer ti ne znam
Al ak te vec zanima koliko dodu zamjenske boje, tj ako ti je to bitan faktor, prvo pregledaj na netu ponudi zamjenskih tinti i njihovu cijenu pa po tome gledaj onda tek printer...
Zvučnici ok, Monitor osobno nemam, al mi ga ima frend i dosta je zadovoljan njime, a za printer ti ne znam
Al ak te vec zanima koliko dodu zamjenske boje, tj ako ti je to bitan faktor, prvo pregledaj na netu ponudi zamjenskih tinti i njihovu cijenu pa po tome gledaj onda tek printer...
Nemrem nigdje na netu nač cijene zamjenskih za taj printer...Ima li tko kakva iskustva s protisom i isplati li se tamo kupovati??
Ajde ak mi netko može u protisu ili ADM-u naći dobar printer-skener ( u jednom ) do 350 kn ali da boja nije iznad 50 kn..
Oprostite zbog duplih postova ali malo mi se žuri